Борисов иска да измете Доган

"Каузата на ГЕРБ е да извади ДПС от властта. Само това има значение за моето стоене в политиката", обяви кметът
18 авг 2008 08:23,
231
Борисов иска да измете Доган
Снимка: БГНЕС

"Каузата на ГЕРБ е да извади ДПС от властта", заявява в интервю за вестник "Труд" кметът на София и неформален лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

На въпрос на дали иска да извади ДПС от властта, Борисов отговаря: Категорично! Това е каузата на ГЕРБ! Само това има значение за моето стоене в политиката – да извадя Доган от властта. Да отиде в опозиция, да видим тогава как ще се храни с обръчите си", казва Борисов.

Софийският градоначалник смята ДПС за противник, защото е "етническа партия".

"Преди две седмици бях на събора в Делиормана и видях как депутатите от ДПС си говорят там с хората само на турски. Друга реч не чух. България я няма в Делиормана! Няма я разберете!", споделя Борисов и добавя, че "ако Станишев не го знае това и службите не му докладват, съжалявам за него", казва кметът.

Бойко Борисов е убеден, че в Делиормана е "заложен тежък конфликт в бъдеще".

Попитан дали ще прави чистки на етнически принцип, Борисов контрира: Сега те в момента какво правят? Чистка срещу нас. Идете в Кърджали да видите колко българи има в управата. Турците са 80-90% и мачкат българите в смесените райони. Защо БСП търпи това? Защото е в коалиция с Доган. Ами това е вредно за България", завършва той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


231
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
0
 
0
 
! Отговори
mkl преди 15 години
Според мен иска да привлече повече избиратели с това си изказване. За мен е ясно че няма да гласувам за БСП, ДПС, СДС или НДСВ. Остават само 2 възможности : Бойко и Волен - за съжаление само това е избора и то само защото и аз искам ДПС в опозиция!
90
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Стига с тази Доган, щом си искат паша, да си го дондуркат. Ние обаче искаме по добър живот и просперитет за страната ( включително и за турците ), и за това трябва да изберем хора, които да са приемливи за Европа, щото сегашните са толкова ус.рани, че заради ще спрат всичките субсидии .
89
0
 
0
 
! Отговори
kodjak преди 15 години
abe toq s 4ugunenata glava i toi mi zasviri na etni4eskata struna. za6to v BG vseki koito iska da izpakne kato golqm politik zapo4va da dranka samo s/u DPS. Qvno nqma drugi vazledi kak da se opravi stranata i tova e nai lesno a i e ve4e izpitano ot drugiq maloumni siderov. egati politikata takava.
88
0
 
0
 
! Отговори
Атилла преди 15 години
заплахите ме правят много силен ела и ми го кажи лично гел аркадаш;)
87
0
 
0
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 15 години
Борисов четири години управляваше заедно с Доган. Спомняте ли си правителството на НДСВ и ДПС? Кой беше главен секретар на МВР в това правителство? Бойко Борисов.Тогава не знаеше ли, какво става в Делиормана? в Кърджалияско? Айде бе? Всичката информация в държавата минаваше през него и той прекрасно знаеше за всички тези проблеми.Само че, тогава не му изнасяше да се кара с Доган, предпочиташе да му прави дудуци за да си запази собствения зaдник.Сета се е сетил, че ДПС трябва да слезе от власт. Ми да слезе, само че аз не му вярвам. Утре ще се отметне, както го е правил милион пъти досега и като истинска политическа ще се коалира с Доган и хората на Първанов и Румен Петков в БСП.Ще си хапете лактите тогава, ама какво от това.
86
0
 
0
 
! Отговори
Hristo преди 15 години
Ivo ti si prav i az sam ot plovdiv dosega vinagi ot kakto se sazdade partiata GERB sam glasuval za tih predi tova glasuvah za Caria . Vinagi sam gi za6titaval ama vijdam 4e edno govoriat a dr. var6at . Vijdam 4e sas vsiakakvi sredstva JADUVAT ZA VLAST I PARI . Kom6iata be6e avtodjambazin posle si otkri avtoku6ta a sega e uvajavan biznesmen I DARITEL NA gerb KATO SE HVALI 4E ZA SLAV4O E DAL 45 000 LV ZA KAMPANIATA MU a na6ia kmet mu e obe6tal edin apetiten teren .
85
0
 
0
 
! Отговори
гражданин- преди 15 години
Уважаеми много знайковци недейте забравя ,че който се захване да да унищожава Доган и какво стана сам отива в канала . Погледнете какво стана с и.Костов навремето той беше същия , ще срине Доган ще закрие ДПС ...какво стана Костов отиде в канала -какво са казали хората : не копай гроб на друг защото сам може да паднеш в него . същото го очаква и .Б.борисов- той даже по бързо ще замине от Костов защото е много бос и глупав за нищо не става с неговия популизам иска да излъже народа да гласува за него и да вземе властта и после елате ни вижте.....как се краде тогава ще разберете..
84
0
 
0
 
! Отговори
Kpacu преди 15 години
Евала на Бойко. дано това не са празни приказки.
83
0
 
0
 
! Отговори
NHOPV преди 15 години
В България има и ще има пъстра етническа палитра, трябва, искаме или не, да живеем заедно. Насъсквато на хората едни срещу други не води до никъде. Сега е ХХ век, и не може едните просто да избият другите или да ги прогонят, както е ставало в миналото. Ако има проблеми, трябва решения, турци, *** и пр винаги ще има...
82
0
 
0
 
! Отговори
бъг от АТАКА преди 15 години
аз ви казах турци ... или си събирайте парцалките и се махайте или си знайте гьола ... хаахахах Добро утро
81
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
В цяла Европа има такова смесване на етноси, територии и т.н., нашето в БГ не е никакво изключение, още повече че България е единна и неделима държава в граници признати от цял Свят. Ако местната власт в тези райони злоупотребява и дискриминира хората въз основа на политическа принадлежност, вяра, етнос, пол, и т.н. тя погазва законите на станата и Европа и трябва да бъде санкционирана незабавно и строго от съдебната власт.
80
0
 
0
 
! Отговори
чапаев преди 15 години
Хитлер направи едно добро за германците като исчисти евреи и други *** от германия но тези нови демократи пак ги навъдиха и най вече *** от анадола и сега берат ядове с тях.А ако в българия се стигне както в сърбия и македония призовавам всички българи откъдето минат да колят и растрелват на ред без значение малко или голямо.
79
0
 
0
 
! Отговори
Атилла преди 15 години
Аре да не казват бат Бойко с какви имоти разполага или Иван Костов,последния е най богат в България той наи-много крадя!Въобщте не ме интересува кой щте е на власт,защтото от никой фаида йок
78
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Давай да видим, Бойко. Единствената ни надежда остана ти.
77
0
 
0
 
! Отговори
tr преди 15 години
abe mnogo ste smeshni ...trygnali ste da mi se pravite na golemite bylgari a pishete "6 vmesto ш" , "4 vmesto ч" не осъзнавате колко "малко" българи сте вече ...ама няма нужда си тровим нервите с глупости ...и така и така не ви остава много време като нация нека си поговорите поне на воля ...че друго не ви остава...тука има няма 40-50 годинки си поживейте......
76
0
 
0
 
! Отговори
Muhliovtsi! преди 15 години
Muhliovtsi s muhliovtsite, kato iskate da izhvurlite Dogan ot vlastta, prosto si dignete maznite zadnitsi sledvashtite izbori i glasuvaite.
75
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Браво Борисов. Чакаме с нетърпение.
74
0
 
0
 
! Отговори
Иво Пловдив преди 15 години
Абе вие луди ли сте бе . Та нали този нещасник само дига гири и заклева народа да му даде еднолична власт .Преди две години Бойко ходи при Доган да му лиже *** а сега дига мускули щото народа разбра че неговата партия ГЕРБ е партия на престъпници които искат да си изперат парите и в момента наркопласьори, сводници, рекетьори и др. *** бутат пари на ГЕРБ срещу определена цена виште какво стана в Пловдив как нашата община дари един от големите дарители на ГЕРБ и предизборната кампания на Славчо с имоти за 40 милиона . Та после оня се прави че оволнил трима адвокати на общината ама гл. Юристконсулт дето е активист на ГЕРБ и е скрит садружник ще го и повиши . А иначе смърт за Доган самоче това няма да го направи БАТЕ ВИ БОЙКО
73
0
 
0
 
! Отговори
Атилла преди 15 години
Абе хора двама българина като контактуват на кав език говорят-естествено на български кадето и да се намират,същтата работа с турците!И недейте си мисли наи-различни глупости ние сме едни от наи чистите турци в България! Европа почти няма турци 95% а са предимно от вашата раса кюрди.Турците не напускат държавата си те винаги разполагат с достатъчно пари:)
72
0
 
0
 
! Отговори
атака. преди 15 години
Правилно .Не може етническа партия да е във властта.ДПС се е " прошарила" с мекерета като Данчо -ментата. Да кажат ,че не са етническа партия . Ми тези мекерета са купени ,те не са българи.Стига разни даларавераджий във власта.Без война няма да мине . Да не разчитат на избори и разни палаткови лагери . Сега не е като едно време.