Над 1 милион българи "уволниха" правителството

Съвместните действия между ГЕРБ, СДС и ДСБ няма да доведат до предизборна коалиция между трите партии, обяви Цветан Цветанов
21 сеп 2008 15:53, Красимир Ангелов
107
Над 1 милион българи "уволниха" правителството
Снимка: БГНЕС

Милион и 53 хиляди българи са подписали "заповедта за уволнение на правителството", обяви председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов при откриването на Кръглата маса на десните партии днес в София.

Подписите са събрани в периода 6-20 септември в областните и по-малките градове.

Според данните, представени от Цветанов, в София са събрани над 200 000 подписа, в Пловдив – над 90 000, в Бургас – над 50 000, над 40 000 – във Велико Търново.

„Броят на недоволните от днешното управление българи е много по-висок от броя на подписаните „заповеди за уволнение“, но ограниченото време, с което разполагахме, и желанието ни да не бъдем агресивни спрямо гражданите, не ни дадоха възможност да достигнем до всички, които искаха да се включат в подписката“, заяви председателят на ГЕРБ.

Цветанов отбеляза, че съвместните действия между ГЕРБ, СДС и ДСБ няма да доведат до предизборна коалиция между трите партии.

“Дали сътрудничеството ни ще продължи и в бъдеще, зависи от избирателите. Затова ние не искаме да предопределяме техния избор, като предварително се договаряме за обединение и общи листи“, отбеляза Цветанов. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
АНАЛИЗАТОР преди 15 години
8 МИЛИОНА БЪЛГАРИ УВОЛНИХА ВЕЧЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО И ЕДВА ГО ИЗДЪРЖАТ. ОБАЧЕ ТРИГЛАВИЯТ ЗМЕЙ - БКП/БСП, ДПС-ДОГАН И НДСВ-ЮПИТА НЕ СЕ ЗНАЕ ОТ КАКВО ЩЕ БЪДЕ ЗАМЕНЕН. НЕ ТРАБВА ДА ИДВА ОТНОВО НА ВЛАСТ ПАРТИЯ, КОЯТО Е БИЛА ВЪВ ВЛАСТТА СЛЕД 1990 Г. АКО ТОВА СТАНЕ КАТАСТРОФАТА ЩЕ Е ОЩЕ ПО-ЖЕСТОКА И ЩЕ СЕ ВЪРТИМ В СЪЩИЯ ОМАГЬОСАН КРЪГ ВЕЧНО ДОКАТО ИЗПУКАМЕ. ТИЯ, ДЕТО БЯХА НА ВЛАСТ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 18 ГОДИНИ ГИ ВИДЯХМЕ ДО КАКВО ДЕРЕДЖЕ НИ ДОКАРАХА. ТРЯБВА ЛИЧНОСТИ ДА УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ, ПОДЧИНЕНИ НЕ НА ПАРТИИТЕ, А САМО НА БРЮКСЕЛ. ЕДИНСТВЕНО ТОГАВА МОЖЕ ДА СЕ ОПРАВИМ. В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ СМЕ ОБРЕЧЕНИ НА ИЗЧЕЗВАНЕ.
25
0
 
0
 
! Отговори
az преди 15 години
И като се разпишеш какво???Ще дойдат бате Бойко, Костов и Юруков да те управляват и ще потече мед и масло. И ти ще цъфнеш и завържеш. Хахахааа...Колко си наивен.
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Обяснете ми пак ,покорно моля,какво значи престъпници,май до сега не чух при цялата злостна атака срещу Атака ,някой техен член да е убил,ограбил ,откраднал,нали това значи престъпници?
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
jalko 4e ne se razpisah i az ,nqpah prosto vreme mnogo malko hora sa se vklu4ili v kampaniqta , spored mene ,tova dokazva 4e na6iq narod sme ovce , ama po princip vseki se oplakva an ne vyr6i ni6to
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Атака са престъпници! Полицията правилно преби 4-*** техни фенове защото носеха вериги, какъвто и предмет да носят трябва да бъдат мачкани.Виж, ако бяха мигизливи ***, с остри брадви и вили, тогава полицията нищо не може им стори, това са новите реалностти, които българите искат да бъдат....и нека е така, ама мен ме е срам че съм българин вече.
21
0
 
0
 
! Отговори
Аз преди 15 години
това? Ще си отидат едни алчни политици, за да ги сменат други....Какво тук значи някакъв си *** народ? Ще ни мачкат както са ни мачкали до сега гадовете и няма кой да ги спре. А ние само ще си блеем тук и ще мислим, че на някой му пука за нас.
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Обяснете ми,моля ви ,в какво виждате конкретно лумпенизация в Атака?Ако не можете,просто престанете да повтаряте клишета,които нямат нищо общо с действителността.
19
0
 
0
 
! Отговори
AXIL Comments Destro преди 15 години
СОРКА...поне 30% от тях да са гласували навреме обаче! Пък другите добре разбират че затова има гласуване на изборите за правителство и има както победители така и победени. Тез милион лицемери са уволнените всъщност ! ХАХАХАХАХАХА
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"Над 1 милион българи "уволниха" правителството"И сега правителството ще се засрами и ще си тръгне! Мухахахааха!
17
0
 
0
 
! Отговори
none преди 15 години
Над 1 милион българи "уволниха" правителствотоHayde sega sushtite tezi 1000 000 da izlyazat na ulicata.Da gi vidim kak shte stane...Da, ama ne!
16
0
 
0
 
! Отговори
simlim преди 15 години
Подкрепям 15. Гласувайте, защото пак ДПС ще диктува правилата.
15
0
 
0
 
! Отговори
Тодор преди 15 години
...Няма смисъл от караници и кавги по форумите! Всеки си има предпочитания! Но, аз призовавам всички БЪЛГАРИ да ГЛАСУВАТ! Ако не гласуваме, все едно да дадем вота си за ДПС, а именно те са хората, които се бъркат, и които водят политика срещу БЪЛГАРИЯ!!! Колкото повече българи казват, че няма смисал да гласуват, толкова по широка става усмивката на Доган. НЕ! Хора ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ !!! Все пак : " По-добре да газим в кал, вместо в л.а.й.н.а. !!! "
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Бе тая на снимката защо се подписва сред цъфнали дървета:)))Еи това столичани стигане нямате.И природата ъпргейднахте:))))
13
0
 
0
 
! Отговори
Тодор преди 15 години
Няма смисъл от караници и кавги по форумите! Всеки си има предпочитани
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Подписката не само, че няма нищо общо с Атака, подписката е успешен опит на цивилизованата опозиция да се РАЗГРАНИЧИ от *** на Атака.
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
В София един тъмночервен ван Рено с надпис Атака лети като луд и мачка наред, а вътре едно захилено л*айн*о националист
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
В София един тъмночервен ван Рено с надпис Атака лети като луд и мачка наред, а вътре едно захилено "националист"
9
0
 
0
 
! Отговори
Jimmy Quarantino преди 15 години
Spoko ovchici .... malko ostana .SPAZ IF YOU WANT TO
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Подписката не само, че няма нищо общо с Атака, подписката е успешен опит на цивилизованата опозиция да се РАЗГРАНИЧИ от *** на Атака.
7
0
 
0
 
! Отговори
Краси преди 15 години
Ясно показа колко си глупав... Победа Атака?! Подписката няма нищо общо с Атака...