Над 1 милион българи "уволниха" правителството

Съвместните действия между ГЕРБ, СДС и ДСБ няма да доведат до предизборна коалиция между трите партии, обяви Цветан Цветанов
21 сеп 2008 15:53, Красимир Ангелов
107
Над 1 милион българи "уволниха" правителството
Снимка: БГНЕС

Милион и 53 хиляди българи са подписали "заповедта за уволнение на правителството", обяви председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов при откриването на Кръглата маса на десните партии днес в София.

Подписите са събрани в периода 6-20 септември в областните и по-малките градове.

Според данните, представени от Цветанов, в София са събрани над 200 000 подписа, в Пловдив – над 90 000, в Бургас – над 50 000, над 40 000 – във Велико Търново.

„Броят на недоволните от днешното управление българи е много по-висок от броя на подписаните „заповеди за уволнение“, но ограниченото време, с което разполагахме, и желанието ни да не бъдем агресивни спрямо гражданите, не ни дадоха възможност да достигнем до всички, които искаха да се включат в подписката“, заяви председателят на ГЕРБ.

Цветанов отбеляза, че съвместните действия между ГЕРБ, СДС и ДСБ няма да доведат до предизборна коалиция между трите партии.

“Дали сътрудничеството ни ще продължи и в бъдеще, зависи от избирателите. Затова ние не искаме да предопределяме техния избор, като предварително се договаряме за обединение и общи листи“, отбеляза Цветанов. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
0
 
0
 
! Отговори
brigante преди 15 години
то триглав змей така не се убива:))))))))))))))първо трябва тримата братя да се съберат(народа ни да се сплоти)второ то си трябва и смелост:)и решителност да се направи избора(да се иде да се гласува)...единият брат(най-големият) попитал:но при наличието на над 20 партии възниква въпроса: ам за кой? най-малкият казал: аз ще ида да го разбия тоз триглав змей...познайте кой бил малкият брат хахаха това бил недоносчето бойко борисов:)))))))) хах,омръзна ми да пиша тъпотии затова спирам,но вотът ни приятели ще се разпилее за жалост...не за друго,ами щото има все още много алчни хора за власт,която не е за тях,ама те са гладни и затова аз лично ще им дам тази възможност да хапнат:)))) който ще да е! важното е,че аз съм си умен и красив:)
105
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Аз също ще призова да се гласува на следващите избори, но за съжаление не мога да дам алтернатива за кого :((((...... И това за съжаление е най-лошото. ВАЖНОТО е ДПС да не участва в управлението.
104
0
 
0
 
! Отговори
bb преди 15 години
Само мандатоносителят Ахмед Доган не отиде заедно с първите държавни мъже във Велико Търново, за да отбележи стогодишнината от провъзгласяването на независимостта на България. За да отдадат почитта си пред делото на първия български цар Фердинанд и правителството на Александър Малинов, в старата българска столица вчера се събраха президентът Георги Първанов, премиерът Сергей Станишев, шефът на парламента Георги Пирински, внукът на Фердинанд Първи и лидер на НДСВ Симеон (Втори) Сакскобургготски, много депутати и дипломати. Коалиционните партньори от ДПС бяха представени от заместничката на Доган Емел Етем и от набедения за връзки с Коце Маца Камен Костадинов.
103
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
добре де,щом като 1милион го уволняват,значи 7или 6 милиона,нека да са 5...стоят зад това правителство,или пък не искат да го уволняват.....слагайте точни и не подвеждащи заглавия.нали уж сте журналисти..
102
0
 
0
 
! Отговори
Мк преди 15 години
Ами да, в сравнение с всички останали правителства от 89-та досега при управлението на СДС цъфнахме и вързахме (като се има предвид наследството от Жан). Добре, че беше това управление та държавата все пак малко по-малко върви напред въпреки огромните усилия на ДПС и БСП да я върнат назад. А защо така за разнообразие не вземеш веднъж да гласуваш за СДС? Така или иначе за теб всички са едни и същи.
101
0
 
0
 
! Отговори
Bulgarin ot Germania преди 15 години
Pri polozenie, 4e v Stutgart edin moderen zavod za izgarqne na boklukastruva 160 miliona EUR, pri tova snabdqva golqma 4ast ot grada s tok i parno, a BB iska da iznasqa bokluka 4ak do Silistra - e, ot transportni razhiodi se pe4eli mnogo dobre.Ako Boiko beshe seriozen, shteshe da razreshio do sega problema s bokluka podobno na Stutgart.
100
0
 
0
 
! Отговори
ама нема балами преди 15 години
кервана си върви ,кучетата го лаят.Аз имам десни убеждения , но на такива "хартийки" не вервам. Бунт и както през 89 и 90г. Грабваме сопите и вън от парламента и продажния "Гоце" дърт мошенник. Жалко ,че гласувах за него.
99
0
 
0
 
! Отговори
Доню Донев преди 15 години
Никаква нова партия не е нужна Ние си имаме НДСВ и Симеон Само те могат да ни изведат от кризата
98
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ostavka! Ostavka! Ostavka! Koi ne ska4a e 4erven! Koi ne ska4a e 4erven!
97
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Нали тази подписка щяха да я правят само с 5000 лв.А колко струва рекламата по bTV ?.Май и тези ни пързалят яко !
96
0
 
0
 
! Отговори
dublin преди 15 години
BRAVO 94-TAKA E I SI MNOGO PRAV,NO RVIASTITE NITO NAPUSKAT ZASTOTO ISKA ZDRAVO DUPE,OK STOITE SI V B. NO KATO OSTAVATA PROMENETE NE6TO,SAMO REVETE I PLUETE TEZI KOITO NAPUSKAT,NAPUSNETE I VIE I SE USTROITE KATO NAS,AIDE....DO AHEAD.
95
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 15 години
Е, и какво следва от това......
94
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
На английски има една много хубава фраза "cry me a river" (не , няма нищо общо с оная песен на Тибърлейк).Така де , и вие сте същите , "Ама тоз такъв , ама ония такъв" блаблаблалбал.Вместо да ми ревете като ученички , земете си напънете четирибуквието и направете нещо.Като баба ми сте "Ех тея седесари какво направиха на държавата.Аз преди на почивки ходих , 200 лева пенсия земах!!!!" и т.н.Аре ще ви и глупавия народ.Като не ви отърва - Калотина , Кулата , Капитан Андреево моля."Акъл нещем , ако имате пари - давайте" както има една приказка
93
0
 
0
 
! Отговори
Ken преди 15 години
Честит празник братя БЪЛГАРИ !!!
92
0
 
0
 
! Отговори
pantudi преди 15 години
sazdaden e komitet koito 6te se zanimava samo s atentati i pohi6teniq na politici,sadii,vis6i policai i vsqkakvi UPRAVLQVA6TI,koito se podigravat na nas obiknovenite hora..i kogato zapo4nat da umirat edin po edin sledva6tite zad tqh 6te pomislqt dali da grabqt ot
91
0
 
0
 
! Отговори
Iva преди 15 години
Защо не се хванат да работят тези *** ами само с глупости се занимават. По лесно е да отвличат вниманието на хората отколкото да решават проблемите им
90
0
 
0
 
! Отговори
сер гей,секс кобурго преди 15 години
е и да ги уволним с кой ще ги заменим??? бат бойко дет осамо помпа мускули а един завод за *** на шопите не направи че бг ли ще оправи.....ех то като поговорката от трън та на глок или от пусто в празно.......за жалост всички са еднкво корумпирани и май некадарни за мен няма значени е как се казват БСП, СДС ГЕРБ НДСВ всички са в кюпа взел ся костов да казва за корупция ами като той управляаваше цафнахме и завързахме..........абе за тях трябва един survivor на някой остров ето това щее истинско реалити без право да се връщат тук...........
89
0
 
0
 
! Отговори
KOня преди 15 години
който и да ни управлява все тая мойто момче ... ... пс: погледни изминалите 18г. само каква последователна политика на управление... което ясно говори, че зад всичко стоят един и същи хора
88
0
 
0
 
! Отговори
коня преди 15 години
Братя, България се управлява от ДС и няма да се позволи да се види бял ден още мн. мнноого десетилетия. Имам чувството, че управляващите са ПОД НАЕМ в страната!!! Упарвлява ни човек, който с неясно къде и какво завършено образование, няма и едни ден опит в управлението на село, град та камо ли на цяла държава. И вижте до къде сме. Условието е да е безочлив, послушен и много УСМИХНАТ :) Партии много - и те имат своята цел( ЕДНА МАЛКА част от СТРАТЕГИЯТА за управление на МАСАТА НАРОД) да разводни вота до максимум. За съжаление ИЗХОД НЯМА, защото хората, които управляват нацията ни са изключителни стратези и планувайки всичко предварително не се очакват изненади. Така че дали Бойко или Царя или Костоф, за народа е все тая.... Но да ви призная ли нещо - истински се Чудя на електората на БСП - такива коне с капаци не съм си и представял че има. Може би ако Лидер на БСП извади бяла карта пред хората и им каже, че всъщност е ЧЕРНА, то всички биха се съгласили с него... , което граничи със зомби :)))
87
0
 
0
 
! Отговори
kristen преди 15 години
НАДАЛИ НЯКОГА ТОЗИ *** МИЛИЦИОНЕР ЦВЕТАНОВ Е ПОДОЗИРАЛ ЧЕ ЕДИН ДАН ЩЕ ГО ДАВАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА. НАДЯВАМ СЕ ТОЗИ ПЪТ ГОСПОД ДА СЕ СМИЛИ НАД БЪЛГАРИЯ, ЗА ДА НЕ НИ УПРАВЛЯВАТ МИЛИЦИОНЕР И МУТРА....