Гергьовден и ЕНП на Капон в "Напред"

Движението на Ковачки, Каракачанов и Личев търси разширяване на формата
17 ное 2008 15:19,
7
Гергьовден и ЕНП на Капон в "Напред"
Съучредителите на "Напред". Снимка: БГНЕС

"След като учредихме Движение "Напред", продължаваме да водим разговори и с други политически партии за разширяване на формата. Преговаряме с Гергьовден и ЕНП на Мария Капон. Ако има някакво присъединяване, то ще се извърши до края на годината", обяви лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов

Той коментира още, че водеща идея на новосформираното движение е да се увеличат местните щабове и граждански сдружения, които могат да бъдат полезни за политиката на "Напред".

Каракачанов каза, че избягва да дава прогнози за изборни резултати, но изрази надежда, че "Напред" ще вкара 15-20 депутата в следващото правителство.

"За да постигнем обаче такъв резултат, е необходима много работа. Показваме добри резултати и най-злобно срещу това реагират от НДСВ. Не може Моллов и Велчев да говорят за морал, след като нищо не остана от техните велики обещания", изтъкна Каракачанов.

По повод обвиненията срещу Христо Ковачки лидерът на ВМРО опроверга слуховете в медийното пространство за връзка на Ковачки с ДПС, или с президента Първанов и ги определи като "глупости".

"Никой не е ходил да се моли на Доган за каквото и да е", отсече Каракачанов.

Той добави още, че в движение "Напред" няма формални лидери, а има председатели на партии, които сформират политическия съвет на коалицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
читател преди 15 години
Вижта как всички мини-партийки без шанс да влязат сами в парламента започнаха да целуват на Ковачки и да се ориентират по посока на вятъра. Браво, браво. Не трябва да наричаме гъвкавостта на българските политици БЕЗГРЪБНАЧНОСТ, не е справедливо. Те не са червеи, нито ***. Те не са и мекотели. Те са просто нормални хора, които искат да си уредят живота на наш гръб.
5
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 15 години
Samo i edinstveno v SDS ostanaha malko idealisti dvata mandata koito SDS izkara v opoziciq iz4istiha partiqta na 90% ot bokluka taka 4e GLASUVAITE za SDS
4
0
 
0
 
! Отговори
урунчо преди 15 години
И аз и аз искам в "Напредддддддддддддддддддддд".Пардон-то било назад!
3
0
 
0
 
! Отговори
стан преди 15 години
що за заглавие! Капон е независим депутат. тя няма партия. член на ЕНП е НДСВ. когато тя беше член на тази партия и с нейната листа влезе в Парламента би могло да се каже, че принадлежи към ЕНП. но сега-просто това са голи приказки. а и ако се съюзи с формированието на Ковачки, просто ще се затрие като политик. виж с Каракачанов много се веселя. този отново се качи на грешния влак. лиза *** на Симеон Кобурготски но не го огря. сега се юрна отново да си запази място в парламента но УВИ. лошото е че затри ВМРО. незнам дали знаете но в него не тече и капка македонска кръв. неговият баща Дончо Каракачанов беше депутат в Великото народно събрание от листата на БСП.
2
0
 
0
 
! Отговори
Теменужка Драгалевск преди 15 години
"Водещи" социологически агенции посочиха, че движение "Напред" е потенциален абонат за НС и цялата политическа *** се юрна нататък......
1
0
 
0
 
! Отговори
патриот,дет си вярва преди 15 години
Ами събирайте трохите от масата,то друго можете ли!?