Със 100 млн. лв. кредити, а търси едни 300 бона

Енергийният император Ковачки: "Още не съм платил гаранцията си"
17 ное 2008 07:24,
37
Със 100 млн. лв. кредити, а търси едни 300 бона
Снимка: Булфото

Разследваният за данъчни измами Христо Ковачки все още не си е платил наложената му от съда гаранция от 300 000 лв.

"Ще я платим в близките дни”, каза бизнесменът и неформален лидер на новото политическо движение “Напред”.
Ковачки опроверга твърденията, че дни преди данъчните проверки е унищожил документи, уличаващи го в измами.

"Нямало е такова нещо. Това е лъжа!”, категоричен бе бизнесменът.

Той допълни, че няма обяснение за акцията срещу него.

Ковачки съобщи още, че банковите му задължения са 100 млн. лв., както и че до момента е взел над 400 кредита. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
dai oshte poveche преди 15 години
kato moji vzema 4oveka a drygite samo go gledat.
35
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Напред?... напред, назад, у лево, у десно всичко свършва у пресно.
34
0
 
0
 
! Отговори
no name преди 15 години
100% той си е поръчал проверката - доста ефтинко си купи толкова медийно присъствие. Ама да дойде в градовете където е вилнял дажиди какви класове ще получи под формата на камъни.
33
0
 
0
 
! Отговори
az преди 15 години
Абе умници, аз също съм бил под гаранция и след като бях цяла нощ в районното ме пуснаха и си спомням че имах някакъв срок да внеса парите. Такива са законите, създадени от хората, които ние подкрепяме. и е нормално да няма свободни паи. тези кредити са инвестирани все пак. Независимо, аз също не подкрепям Ковачки, защото е нагъл измамник, но все пак доста умен. не мога да отреча
32
0
 
0
 
! Отговори
men преди 15 години
Преди години баща ми работи за негова фирма. Бяха бригада пенсионери без какъвто и да е договор. Всички се досещате какво стана после. Изхвълиха ги и после нищо.
31
0
 
0
 
! Отговори
junior преди 15 години
OGROMNITE MUJE KOITO GO PAZIAT 6TE SE MOLIAT SUS SULZI DA NE IM PO4UPIME KRAKATA i RUCETE!GOSPODI,KOGA 6TE LIN4UVAME TEZI HORA,NE VIJDATE LI BE HORA,NE VIJDATE LI...???????
30
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Това, което се случва в момента, е възможно да стана само тука в скапаната България. Не знам какво става с този народ, или е оглупял или се е примирил с това ,което става. Не може хора, откраднали милиони и в момента ни управляват да са на свобода, а кокушкари за по 2-3 хил. лева да пълнят затворите и чрез тях да се отчита дейност. Управляват ни пълни неудачници, които доведоха народа до просия. Не може Станишев до преди седмица да казва , че няма да има криза в БГ( дали някой му е повярвал), а сега да казва че тя ще се отрази на икономиката ни(дали изобщо имаме такава). Бг няма да се оправи докато не се появят нови личности, но не синовете на тези които траем в момента.
29
0
 
0
 
! Отговори
BG преди 15 години
как е на свобода под гаранция, а не си е платил гаранцията??
28
0
 
0
 
! Отговори
sir преди 15 години
Говори се за Ковачки с 10 пъти по-голямо богатство, а дребничкия Мариус с 70 млн. никой не споменава кога му е делото
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Мисля 4е има една седмица да ги внесе,пишете само глупости никой няма да го пусне ако нещо не е наред.
26
0
 
0
 
! Отговори
До номер 19 преди 15 години
Номер 19 ТИ МАЛО.УМЕН ЛИ СИ ? Или си на ясла при Ковачки и лижеш дето те храни? Естествено, че кредитите се ползват по предназначение, още повече че кредитите му са теглени от юридически клица - фирмите му и реално парите са си техни / на фирмите/ не ногови. Въпроса, който АЗ и хората писали под мен, съвсем СПОКОЙНО и РЕЗОННО задаваме е : СЛЕД КАТО НЕ Е ПЛАТИЛ, ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ Е НА СВОБОДА? Идеята на гаранцията, е че се плаща за да не се укрие лицето. След като е определена толкова висока сума /за нашите съдебна стандарти/ очевидно съда е решил, че има ВИСОКО опасност лицето да се укрие. Е, защо тогава лицето е пуснато без да плати? Нали идеята е праите да го спрат да не се укрие, е сега все едно той е пуснат на свобода без пари, щото кой гарантира, че ще ги плати? Аз не съм експерт / признавам/ но съм живял в САЩ и знам, че там дори има специални лихвари, които дават кредити на задържани за да си платят гаранцията, и им отиват на крака в панделата, щото там на НИКОЙ ДОРИ НЯМА И ДА МУ ХРУМНЕ, ДА ТЕ ПУСНЕ ОТ АРЕСТА без да платиш? Ей това те питаме аз и другите, задали тоя въпрос....Пичове всичко е опорочено в БГ... Ай с.иктир и държавата ти бе. Не знам, колко още се издържа тука. Ей тия двойнио стандарти, лично мене много ме дразнят. П.П. Извинявам се на всички за емоционалния си тон, но тука толкова е опорочено всичко.
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ти в час ли си? Човека е втория по-богатство в България със 700 милиона!! И го съдят за кражба на 13 милиона а ти оправдаваш тоя мошенник за туй ,че не плащал 300 хиляди гаранция! Ха ха *** народ прости разсъждения.
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Че как така е на свобода като не си е платил гаранцията?Става все по-отчайващо да се живее в България. А съм вече на годинки, за да се махам от тук.
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
mnogo e grozen!!!
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
abeee na men za da mi otpysnat 5000 lv me napraviha na maimyna....toq q400 kredita...s akvo gi e obezpe4il?? vzel e nqkoi zavod na kredit, sled tova go zalojil i vzel dryg.....da vi na bankite....
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Аз нещо не разбрах смисъла на тази гаранция. Ковачки е в ареста или е на свобода? Ако е на свобода и не си е платил гаранцията - какъв го дири на свобода?! Ако случая е такъв - нямам думи за т.нар. ни съдебна система...
20
0
 
0
 
! Отговори
Sgt.Hale преди 15 години
Ами като не си платил, какво правиш на свобода бре,аланкоолу???
19
0
 
0
 
! Отговори
aha преди 15 години
Що за глупави коментари (не всички)? Вие, ако имате 10.000 лв. да си купите нов автомобил и изведнъж се окаже, че някой ви от държавата ви иска 1000 лв. за нещо си, кое ще изберете? Да си купите автомобила, както сте планирали и после да търсите 1000 лв. или да платите и да не купите автомобил? Човекът каквито и кредити да е теглил, те са за бизнеса му, а не са съдебни гаранции; поне не знам някой да е включвал в бизнес плановете си подобни разходи. А и не знам банка да отпуска кредит за покриване на съдебна гаранция. Така че, съвсем нормално е кредитът да се използва по предназначение, а не да се хвърля на вятъра.
18
0
 
0
 
! Отговори
jmi4ko преди 15 години
страхотен театър се разиграва с тоя.. е на това му се вика театър, да се хванат артистите и да се учат от него и от съда..да го пуснат уж под гаранция а тя да не е платена..хиитро хиитро, той си е платил някъде та да си прави реклама и да се разхожда по телевизиите...хе хе хе хе български артисти ..няма нужда да ходите да учите актьорско майсторство..примерите са пред вас безплатни...:):):):):):):)
17
0
 
0
 
! Отговори
Anti-sluh преди 15 години
Слуховете, че Ковачки има кредити от *** са от май, мой човек. Стига дъвка стара информация. Хората си излязоха и казаха, че такова нещо няма. Той самия вчера си каза пред Нова тв, че кредитите му са от 3-4 банки, така че недей да спекулираш с стари и вече изтъркани слухове.