Животът на Доган висял на косъм в деня на смъртта на Емин

ДАНС знае цялата истина за смъртта на Емин, категоричен е Мохамед Реджеб
18 ное 2008 21:45,
99
Животът на Доган висял на косъм в деня на смъртта на Емин
Доган е бил на косъм от смъртта, твърди бивш негов подчинен. Снимка: БГНЕС

В същия ден, когато Ахмед Емин се гръмна, Доган е бил на косъм от смъртта.

Това сензационно обявява в интервю за вестник "24 часа" Мохамед Реджеб - бивш началник на кабинета на лидерa на Движението за права и свободи, бивш секретар на Главното мюфтийство и член на някогашната Комисия по досиетата “Андреев”.

На въпрос Емин ли е трябвало да убие Доган, Мохамед Реджеб заявява:

Имало е сценарий. Но не мога повече да говоря, да не петним и паметта на рахметлията (покойния - б. р).

Призовавам ДАНС да кажат на българските данъкоплатци – има ли опасност за живота на Доган? Сам ли е пожелал тази охрана? Откога го вардят?, подчертава някогашният шеф на кабинета на Доган.

Реджеб е убеден, че ДАНС знае цялата истина за смъртта на Емин: Ако я разкрие, много неща ще си легнат на мястото.

Емин е бил усилено разработван след 1990 година от всички служби за сигурност, включително и от ДАНС. Убедил съм се с очите си, посочва някогашният шеф на кабинета на Доган.

След смъртта на Емин ДПС се превърна в ракиджийница - джибрите кипят и отделят пяна, подчертава Реджеб.

Междувременно в своя публикация за скандалите около ДПС авторитетният австрийски всекидневник "Ди Пресе" отбелязва, че слуховете за черните каси на ДПС вървят от месеци.

Колелото на корупцията се върти все по-бързопише изданието.

Тарифата за аудиенцията при Доган варирала между 1000 и 3000 долара, посочва "Ди Пресе", като се позовава на бившия шеф на кабинета му Керим Караали.

Изявленията на Караали представляват сериозни обвинения срещу Доган и отново го поставят под натиск, след като сравнително наскоро в сараите на ДПС край София Ахмед Емин беше намерен мъртъв, коментира австрийският всекидневник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Дано да му гръмнат феса скоро,че ми писна да слушам новини за ***.Егати ***,тука България ли е,Турция ли,или някакъв санитарен отдел събрал всичката *** в Европа.
97
0
 
0
 
! Отговори
X преди 15 години
Чуждите имена не ми пречат, децата ми имат френски имена. Пречи ми наложената по малцинствен признак простотия навсякъде в страната ми чрез ДПС, пречи ми наложената по масов признак простотия наложена чрез БСП. Пречат ми наглите крадци и престъпници, за които не важат законите, защото се казвали Ахмед или Хасан. Държавата отказва дори убийство да разследва, защото може да е замесен елита на ДПС, а това да развали коалицията или да стане етнически конфликт. Това си е сто процентова наглост! И не вземай за нормални изкофелите ОФ бабички, те няма да кажат на твоите хора какво да правят, като ЕС им спре субсидиите за тютюна. Единствената надежда е в интелекта, който да създаде алтернатива на тези хора, такъв не може да се намери нито в БСП, нито в ДПС. И затова стискай палци малкото останали можещи да не им писне тотално и да се изнесат и те от България. Тогава ще останете ***, потурчени българи, и червени изкуфели старци, ще управлявате и ще стоите гладни...
96
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Свършено е с *** ве.Тя нашта се видя също.
95
0
 
0
 
! Отговори
. преди 15 години
Каква е тази лудница?Каква е тази пяна на устата?Разбираме ли какво става с нас?Омраза,омраза,омраза!!!...Ако това ни свързва-жална ни майка!С нас е свършено-за никъде не сме!!!
94
0
 
0
 
! Отговори
Meto преди 15 години
Отново ДПС се опитват да замажат мръсните си далавери. Винаги излизат с някакви си измислени истории когато примката около тях се стяга.
93
0
 
0
 
! Отговори
Виктор преди 15 години
много ти се иска.. тях няма да ги убият.. ама глеи на теб да не ти са случи нещо.. че тях има кои да ги оправдава.. а теб ? елемтарен такъв
92
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А дано да го убият че да си почине най-после народа от него!След него да се готвят СерГЕЙ Станишеф и Гоце Седефчов Първанов !
91
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
koy tozi Levski onq deto kradyal boje komunisti4eski glavi:)
90
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Левски,колко сме далече от него и колко много има да учим от него!!!!
89
0
 
0
 
! Отговори
Hecktor преди 15 години
EVALATA NA DAMATA .. TOCHNO SA IZRAZI ! za ko gi pluete .. za tva che vie neste milioneri nali ? haha
88
0
 
0
 
! Отговори
daniela преди 15 години
Турците нямат място в българия.Особено такива като Доган и тези от партията му.От много години се опитва да засили турското влияние в управлението на държавата ни. Голямо добро ще е ако изчезне.
87
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
офиса е мой и си плащам сама:))))
86
0
 
0
 
! Отговори
aha преди 15 години
никой не е цвете за мирисане.обръщате ли внимание, че атаките срещу ахмед доган и дпс идват от самото дпс? много е просто. корабът на прогнилото дпс потъва, но бандитите от елита се обръщат срещу доган за да се наместят по други партии. да станат били на други бандити - бойковци, реджеповци, станишевци и т.н. това, което отдавна трябваше да стане. да има няколко партии с всякакви етноси. както е на запад. но лошото у нас е, че се местят едни и същи маскари от една партия в друга. не ги мислете осман октай и паси и симеон и всички останали. така както бай йордан жонев се премести от ндсв в дпс заради далавера, така и половината дпс ще се премести в друга партия заради далавери. обикновените българи, било то етнически българи или турци пак ще духат супата. и пак ще я карат с 200 лв най - много...май румънците излязоха прави - на центъра и разстрел за всички бивши от системата..
85
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ето за това говорех ! За такива като теб! А аз съм си в офиса и слава богу печеля
84
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Боже ,колко злоба изсипахте върху един човек,който изрази свое мнение и то не лошо,според мен.Нима ви е по приятно да решаваме въпросите си псувайки,ругаейки се,проявявайки нетърпимост един към друг.Смятате ли,че обиждайки се на "другарке",ще ви стане по-леко и всичко ще си дойде на мястото?Между другото ,"другарката"е права с чалга и простотия до никъде не се стига,освен до селската кръчма.Нека на следващите избори да станем и да гласуваме всички,за да не са ни други виновни после.
83
0
 
0
 
! Отговори
... преди 15 години
80 Umirai skapan
82
0
 
0
 
! Отговори
... преди 15 години
Mnogo me interesuva kato jivota na Dogan bil na kosum...Da sa go zastrelqli daje ! Nas nqkoi da ne bi da ni gleda kak jiveeme...?
81
0
 
0
 
! Отговори
42 преди 15 години
Ето за това говорех ! За такива като теб! А аз съм си в офиса и слава богу печеля:)
80
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Напълно сте права мадам покланям се пред Вас госпожо от пост 42радвам се че има много като вас и имам много приятели българи,ако тук във форума четейки си правех изводи за българина отдавна да бях разочарован и също знам че нормалните като вас са в пъти по вече от ненормалниците,на които всяко чуждо име им пречи.....аз ли съм виновен за калпавия живот на някои които вместо да направят нещо чакат на готово и знаят само да се оплакватДРУГАРКЕ,Това да не Ви е партийно или ОФ събрание. Много сте се copy/paste във форума. Айде баста от партийци. Акъл си имам и пари си имам. Нещото което ми липсва е интелектуална среда, защото простаците се множат copy/paste. Бягай да бачкаш или отивай в кухнята, че отново смърди на загорял праз.
79
0
 
0
 
! Отговори
mata kosmata преди 15 години
da mahne toia kosam,be