Решавамe проблемите на хората!, изръси Станишев

"Основна цел на политиците е да планират и подкрепят изпълними ангажименти, основани на реални факти", допълни премиерът
28 яну 2009 13:30,
67
Решавамe проблемите на хората!, изръси Станишев
Снимка: БГНЕС

„В периода на безпрецедентна световна финансова и икономическа криза е повече от необходимо да бъдат споделяни добрите управленски практики“, обяви премиерът Сергей Станишев.

В поздравителния си адрес към участниците в международната конференция "Практики за мониторинг на правителствени приоритети на страните членки на ЕС", министър-председателят пледира за взаимодействие в ЕС, за да се реализират благополучие и социална справедливост в Еропа.

„Най-важната работа на правителството е да решава проблемите и възникналите нужди в обществото. Успехът в тази работа е в пряка зависимост от процеса на вземане на решения и от ефективното осъществяване на публичните политики“, допълни Станишев.

Според премиера основна цел на политиците и администрацията е да планират и подкрепят изпълними ангажименти, основани на реални факти.

„Това важи за всички основни сфери: образование, здравеопазване, борба с престъпността, като винаги трябва да се водим от нуждите на хората, а не от вътрешни процеси и административна самодостатъчност“, каза той.

Премиерът приветства инициативата, която цели обмен на европейски практики, като допълни, че това означава те не само да бъдат разпознати, но и да бъдат реализирани на практика.

„Ако осъществим добрите европейски практики, а аз вярвам в това, ще се подобри процесът на вземане на решения и ще означава по-добро управление за години напред“, каза още Сергей Станишев в приветствието си.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
0
 
! Отговори
и.г преди 15 години
само незнам дали на живо е такъв грозен миш или само на снимките изглежда такава отврат
45
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Kostov e vinoven za gre6kite na Stanishev !
44
0
 
0
 
! Отговори
EC преди 15 години
Винаги съм се изумявал на увереността с която другарите решавт проблемите в бъдеще време, ав крайна сметка чисто и просто крадът парите ни и тези на Европа доскоро и лъжат най-нагло целия свят с красиви кухи фрази.Най-много обаче се изумявам на глупостта на обикновенния човек тука който отива и пуска глсас си за тия, а после псува живота си през следващите 4 години за да отиде и да направи същото действие....и така до безкрай
43
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
РЕШАВАЙ,РЕШАВАЙ,ЧЕ ИДАТ ИЗБОРИТЕ.
42
0
 
0
 
! Отговори
Stratford преди 15 години
"Решавамe проблемите на хората!" - в това изказване е изпуснат един ИЗКЛЮЧИТЕЛНО важен детайл! Между предлога "НА" и съществителното "ХОРАТА", трябва да се добави "НАШИТЕ"...Чак тогава придобива смисъл и отговаря на истината...
41
0
 
0
 
! Отговори
pakho преди 15 години
Да го тура на *** комунистическа и безочлива.Некадърник с некадърник.Това червените кхмери като дойдете на власт и съсипете държавата.Марш в Русия негадяй.
40
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 15 години
.... изчетох всички коментари и ... от приблезително 40 коментара... само 1 незнаен воин подкрепя Станищев и то забележете, защото му бил симпатичен... дай боже и така да е на изборите. Давам си реална представа че бабите и дядовците, дърти комунисти облажили се през.. изминалите.. години.. не са по форумите.. но дано ние.. вси4ки да излезем да гласуваме и да вземем и своите приятели и познати !!!
39
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не вярвам на нито една дума на серГей! Нищо от това, което говори не е излезнало вярно!
38
0
 
0
 
! Отговори
Константин преди 15 години
Изчезни е МИЖАТУРКА !!! ДАЙ ПЪТ НА ЗНАЕЩИТЕ И МОЖЕЩИТЕ !!! ОТИВАИ СИ В ТАТКОВИНАТА... РУСИЯ... ГАДНИ КОМУНИСТИ... ДЕСНИ.. ЕЛАТЕ И ОПРАВЕТЕ... МИЗЕРИЯТА НА ТЕЗИ НЕКАДЪРНИЦИ !!!
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Скоро и ние ще решим твоите проблеми, при това радикално и кардинално - ей ги де са изборите, не остана.
36
0
 
0
 
! Отговори
EC преди 15 години
Като му гледам пеликанската гушка на другаря ми иде да му благодаря от все сърце как от грижа е преял толкова пари на верните си подданици и ги е спасил от толкова много вредни неща като месото, хляба и храната като цяло
35
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"Практики за мониторинг на правителствени приоритети на страните членки на ЕС" - те таз глупост коя умна глава я измисли ?
34
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
... Решават ги, като ги заселят в един по-добър свят, оня свят!
33
0
 
0
 
! Отговори
НапредНародеЕмигрант преди 15 години
Подкрепям Станишев, защото другите са още по-неприятни и коварни политици!
32
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Гейгей Сатанишев е народен човек бре, той умре за народно благоденствие! Борец за свобода, неговото име ще се пей наедно с ботевото! По-известен като Че Гобара (народа) в революционните среди, Станишкин е верен последовател на своя кубински събрат...
31
0
 
0
 
! Отговори
jmi4ko преди 15 години
тоз ''пич'' май се дрогира яко
30
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ами гласуването може да се тълкува и като плесница за несправилите се със задълженията си управляващи. Ако винаги гласуваме за непровинилите се (неуправлявалите ако щеш), все ще се пръкне някой политик, който да зацепи, че трябва да работи за народа, за да работи народа за него. Ако обаче не гласуваме, то оядените с твърд електорат управляващи ще си го карат както си знаят, т.е. както досега.
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Много "атиловци" тук, ама и редакторите на сайта не си поплюват-какви заглавия на новините само бичат? Политиците ряпа да ядат пред тях.
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
На кои хора? На спонсорите ли? А проблема е как да се откраднат още милиони. Другият проблем е как още повече да се помогне на братушките да ни заробят.
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Сер(мазен)гей, е пич бе! Ако знаете колко радост е донесъл на пенсионерките, особено тия в неговата среда... хората разправят, че не зимал скъпо, мисля да го поръчам за баба...