Командира иска главата на Орешарски

Иван Костов настоява обвинител №1 да назове името на прокурора, предупредил Мургина за готвената срещу нея афера
16 фев 2009 12:00,
212
Командира иска главата на Орешарски
Снимка: БГНЕС

"Развитието на скандалите в България дава много нови и силни аргументи за вота. Правителството трябва да си ходи", категоричен е лидерът на Демократи за силна България.

"Ние сме фокусирани върху предстоящия вот на недоверие към правителството", подчерта той.

Иван Костов обяви, че партията му настоява главният прокурор Борис Велчев да съобщи името на прокурора, който е предупредил директора на НАП Мария Мургина да не бъде хваната.

"Борис Велчев трябва да каже кога е звъняно, от кой телефон е звъняно. Ние знаем името, главният прокурор трябва да поиска отстраняването на Пламен Орешарски и да поиска имунитетите на засегнатите депутати", обясни още тъмносиният лидер.

Атанас Атанасов допълни, че прокурорът – доносник е назначен от „Позитано”, човек - близък до ръководството на БСП.

"Информацията за източването на ДДС не е нова. Това е информация, която беше предмет на разследване от страна на Комисията за борба с корупцията по сигнали на бивши шефове на НАП от страната. Те подадоха информацията до Брюксел и сега тази информация се връща. На практика очакването на Брюксел беше за Орешарски, а Мургина е само един бушон", подчерта депутатът.

Иван Костов каза още, че антикризисната програма на правителството не дава никакви резултати.

"Данните за платежния баланс на страната от декември са тревожни. Това означава, че мерките не са дали резултат. Гражданите и фирмите са оставени да се спасяват сами", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
191
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
Ясно е,че и ти му се радваш на костовия,ама на теб ти е простено, защото си бил водач на мпс-то му и бодигард.Такива верни кучета бяха едно време и от "убо", сиреч ще застанеш и зад, и пред шефа си не ро- непоколебимо отколкото Матросов пред амбразурата. А и гладен не те е оставил- за теб не важи онзи пенсионерски коефициент, за който спомена 176.Т.е. дреме ти, затова ще си гласуваш,естествено.То на теб ти е простено..
190
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
Що бе, радва му се човека.
189
0
 
0
 
! Отговори
liktor преди 15 години
За 2 години от управлението си като премиер /1997-1999г./Костов успя от една рухнала държава да изгради страна с по-добри икономически показатели от Румъния.Сега ,ако му дадем шанса да управлява отново,въпреки и в условията на световна финансова криза,управлението му би постигнало видими резултати за по-малко от 2 години !Доказано е ,че когато е поставен в критична за държавата ситуация,той взима възможно най-правилните решения !Пожелавам му успех !Ще гласувам за него !
188
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ченге и наглец!
187
0
 
0
 
! Отговори
радост за очите преди 15 години
Ех,Костов,Костов,другарю ненагледен наш!
186
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Помните ли,имаше едно време една ТВ водеща,мисля,че се казваше Живка Гичева,която по едно позабравено предаване "Вариант III" показваше трите пръста на едната си ръка и казваше с трогателен оптимизъм "шъ съ оправим".Оттогава много вода изтече,ама все кална и мътна.И въпреки уверенията на нашите политици,ние си чувстваме,а и отвън често ни напомнят,че сме двойкаджиите на прехода.Причините за това според различните хора са различни,но това е друга тема.Питам ви:Смятате ли,че шъ съ оправим в обозримо бъдеще (20г) или ще си я караме както досега?
185
0
 
0
 
! Отговори
Долу мракобесната ку преди 15 години
Комунистическите дяволски изчадия , хранили прасетата си с труповете на различно и инакомислещите себеподобни , не са в състояние да разбира кое е от действителна полза за майка България ! Затова е най - целесъобразо да бъдат пратени в затвора ! Амин !
184
0
 
0
 
! Отговори
. преди 15 години
Вярата ми за добро бъдеще е в опозицията и по-точно в ДСБ.
183
0
 
0
 
! Отговори
БКП И САТЕЛИТИТЕ И - преди 15 години
...... ЧЕ СА НЕОБХОДИМИ СЕРИОЗНИ МЕРКИ ПРОТИВ КРИЗАТА , НО ПОГАНЕЦА ПРЕДПОЧЕТЕ , ВМЕСТО ДА СПАСЯВА ДЪРЖАВАТА , ДА СИ ПРАВИ ПИАРИ С ДКМС СПОНСОРИРАНО МЕРОПРИЯТИЕ ОТ КРАДЛИВАТА МУРГИНА И ОЛЕ...КЛОШАРСКИ ! ,,ВЯРВАЙТЕ И ЩЕ СТАНЕ ,,! ЩЕ СТАНЕ ГЕЙЧЕ , ЩЕ СТАНЕ , АМА КОЛКОТО СТАВА И ТВОЙТО ПАТЕ !!! ТЯ СТАНА КАКВАТО СТАНА .................................... БЪЛГАРИЯ ОТНОВО ОГРАБЕНА И НАРОДА ДОКАРАН ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА ! ЗАЩО ВИНАГИ , СЛЕД УПРАВЛЕНИЕТО НА КОМУНИСТИЧСЕСКИТЕ ВЪРКОЛАЦИ , ДЪРЖАВАТА Е ОГРАБЕНА , ОБЕЗКЪРВЕНА И МНОГО , МНОГО НАРАНЕНА !!!???!!!
182
0
 
0
 
! Отговори
гласоподавател преди 15 години
Не съм гласувал за Костов,но този път ще гласувам за него,защото е много точен политик и е мразен от комунистите.Щом го мразят тези изверги,значи ги е страх от него,а щом ги е страх,значи има за какво.Всичките ми приятели го харесват и уважават,за това и аз ще гласувам за ДСБ!Просто Костов ми харесва на последък.Човека се бори за справедливост и за благото на БЪЛГАРИЯ,САМО ДСБ - ТАМ Е ИСТИНАТА!
181
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Костов управлява един мандат и неговия резултат бе, че се откриха всички пътеки към ЕС и НАТО, стабилизира лева с борд и направи България разпознаваема страна и партньор. А сегашния премиер и президент бягат в Москва вместо в Брюксел и го лъготят, като последните лапнишарани...
180
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
abe towarish NeFeBiukow,Kostov, si podlia w onazi Vidonovska zima, kogato s fakel zapali Parlamenta za da se prai na Gosho Dimitroff.Kostov e demokrat kolkoto Dogan e trakiec.Razkarai se s tezi ovehtiali 4erveni vnedreni pylneji zastoto stavash plosyk i banalen.Mejdo drugoto ako tatko to ne e pyhnal 4ervenoto meso na majkata ti s 4erveneta hralupa, ti kaune sega stese da si zasyhnal niakyde iz starite 4arshafi na majka si kato smantafurcan spermatozoid, NFB.
179
0
 
0
 
! Отговори
дени преди 15 години
При Костов държавата гонеше мафията, а сега мафията си има държава в лицето на Гоце и БСП.
178
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ще се оправиме!
177
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Някои го обиждат, обаче по времето на Костов живяхме по-добре. При Цаля малко по-зле, но пак доста по-добре от както управлява тройната коалиция. А НДСВ е безгласна буква в нея.
176
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
НЕ БЕШЕ ЛИ ПО ВРЕМЕТО НА КОСТОВ, КОГАТО ПРЕЦАКАХА ПЕНСИОНЕРИТЕ С НОВИТЕ ПЕНСИОННИ КОЕФИЦИЕНТИ И ПЕНСИИТЕ ИМ ХВРЪКНАХА ....НАДОЛУ??...
175
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Някои го обиждат, обаче по времето на Костов живяхме по-добре. При Цаля малко по-зле, но пак доста по-добре от както управлява тройната коалиция. А НДСВ е безгласна буква в нея.
174
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Костов не беше вързал лева с марката и не обърена нашия дълг от долари в марки при отношение 2 марки за доллар,само след 8 години/2007год/нашия дълг щеше да падне почти наполовина от падането на долара 1,3 доллар за евро/2 марки/
173
0
 
0
 
! Отговори
liktor преди 15 години
Доволен съм,като гледам тук коментарите ,май ще съберат повече от 30% !Дано !Поздрави за всички интелигентни и умни дами и господа от форума!АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗАДСБ !!!!
172
0
 
0
 
! Отговори
КОСТОВ Е ВЕЛИК ДЪРЖА преди 15 години
Костов е бъдещия премиер , пожелавам му два мандата ! Ние ще го подкрепиме !