Прогнозата на Свинаров: Десните ще се обединят до 10 март

ГЕРБ най-вероятно няма да спечели мнозинство от 121 места, смята лидерът на БНД
2 мар 2009 18:15,
64
Прогнозата на Свинаров: Десните ще се обединят до 10 март
Снимка: БГНЕС

Оптимист съм за обединението на десните партии и смятам, че то може да стане факт до 10 март.

Това заяви пред журналисти в Шумен председателят на партия "Българска нова демокрация" Николай Свинаров.

Според него има шанс десните и десноцентристките партии да постигнат предизборно обединение още преди срещата на ЕНП в Каденабия на 14 март.

Ако партиите в спектъра "център-дясно" не се обединят до края на март, след това вече няма да има време за подготовка и регистрация на общи листи за евроизборите, изтъкна Свинаров.

Той допълни, че БНД е за широка предизборна коалиция както с парламентарните десни партии, така и с извънпарламентарните формации, които имат около един процент подкрепа.

Въпросът не е десните партии да минат изборната бариера, а да сформираме такъв широк десен блок, който да спечели достатъчно места в парламента и да участваме в управлението през следващите два мандата, коментира Свинаров.

Според него ГЕРБ най-вероятно няма да спечели мнозинство от 121 места в следващия парламент, затова дясната коалиция трябва да има достатъчно депутати, за да участва в управлението заедно с партията на Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
0
 
! Отговори
4engeto преди 15 години
до#17(ЧЕНГЕТО)От: АнонименKолко ти плащат ченге от ДС за да плещиш нелепости против Костов? А знаеш ли защо използват такива *** като теб? Защото знаят добре едно: Костов е смърт за управляващата руско-българска комуноидна мафия! "Ако това са глупости, вие сте невежа, щом не виждате разликата, как живее държавата днес и как бе при крадеца Командир.
42
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
дано са спечели БКП!
41
0
 
0
 
! Отговори
4ori преди 15 години
10 март ще бъде хубав ден за демокрацията ,нали ....... както казваше г-н 10 % Александър Божков . Обединете се има още какво да се краде ,хайде ..сега леви ,утре десни - леви ,десни ,леви десни ще вървим напред към ............какво !!!!!!
40
0
 
0
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 15 години
СВИНАР ЗНАЧИ *** МОЖЕ ДА ПАСЕ ПЪЛНОЦЕННО
39
0
 
0
 
! Отговори
Ema преди 15 години
Позицията му е правилна.Гласувай за когото щеш.Токива ощипани госпойци като теб ни докараха 8 годишен позор - да станем париите на Европа! Най- вероятно си от платените червени аноними.
38
0
 
0
 
! Отговори
N преди 15 години
аз ще гласувам за комунистите
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
DA desnite mogat da se obedinqt ,iBYLGARIA predi vsi4ko,pri tazi kriza i ograbena dyrjava,6te im byde mnogo trydno ypravlenieto,mnogo ne6ta trqbva da se promenqt,za da trygnem napred
36
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Цитирам"Сптимист съм за обединението на десните партии и смятам,че то може да стане до 10 март"Като ти видях снимката как си закриваш устата и разбрах,че това няма да стане.
35
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ако се обединят със свинчо нема да гласувам за тях. Ще гласувам за фесовете
34
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
каква победа бе мизерни продажници поне народа видя че сте поредните измамници които искат да се докопат до власта е сега ще я сънувате долни турски атакисти
33
0
 
0
 
! Отговори
Ivan преди 15 години
Na kogo mu ve4e kardliva papla4 Nqma opraviq nqma i da ima pone 5 pokoleniq napred nai-malko !Jalko za nas mladite koito ni vsehte me4tite !
32
0
 
0
 
! Отговори
Goro преди 15 години
Юрист е и говори поне 2 езика. Ама не това е важно в БГ. Трябва да си крадец / убиец (БСП) или турчин, за да имаш власт в НРБ. Или да си *** атакист, за да пригласяш на горните срещу парче от баницата.
31
0
 
0
 
! Отговори
az преди 15 години
чудя се... това ли са най- умните хора в държавата? тоя какво образование има и колко чужди езика говори? и що не ходи във Свинландия и да управлява там? или той е точно там???
30
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Важното е ДПС да няма никакво влияние.
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
То да не е само в Раковски? В Шумен от година е така - тройката + Атака + СДС. В Шумен само ГЕРБ са опозиция. Затова - майната им на БНДта, СДС - та и костовисти - комунисти. Все пак по - ги тача от атаката, дето са пълни мизерници - и тук, и в другите градове. А най - важното е турците и комунистите не само власт да не видят скоро, а да се понапълнят затворите с представителите им!
28
0
 
0
 
! Отговори
скала преди 15 години
АТАКА ПОБЕДА
27
0
 
0
 
! Отговори
raylight.blog.bg преди 15 години
ще вземе между 15 и 21 %, което ще стигне при всички положения за съвместно управление с ГЕРБ. Герб имат нужда от нас, нали някой трябва да свърши работата, че иначе пак ще пропищят от Европа
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
коалицията в Раковски БСП - ДПС - АТАКА Волене до там ли стигна
25
0
 
0
 
! Отговори
? преди 15 години
!!!!!
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
АТАКА ПОБЕДА!