Трета серия. Сергей отказа на Бойко

Дискусията трябва да се води пред широк кръг хора, а не на улицата, опълчи се премиерът
22 мар 2009 20:01,
48
Трета серия. Сергей отказа на Бойко
Друг път ще се видят. Снимка: БГНЕС

Премиерът Станишев отказа да се срещне в 20 часа с Бойко Борисов пред Министерския съвет.

"Сергей Станишев благодари на Бойко Борисов, че откликна така бързо на поканата му за дебат.

Лидерът на БСП обаче смята, че сериозната дискусия трябва да се води пред максимално широк кръг хора, а не на улицата", съобщиха от пресцентъра на БСП.

"Това би било неуважение към българските граждани, за които повече от всякога е важно да чуят аргументите на двете страни за икономическите им планове.

Воден от убеждението си, че политиката е сериозно занимание, Сергей Станишев ще чака Бойко Борисов в  предаването „Референдум” във вторник 24 март", завършват от червената централа.

По-рано днес Сергей Станишев покани лидера на ГЕРБ на дебат в БНТ.

Надявам се Бойко Борисов да приеме тази покана, за да може всеки от нас заедно със своя икономически екип да защити своите виждания, идеи и тези, свързани с това как България да преодолее последиците от икономическата криза”, аргументира поканата си Станишев.

Почти веднага след поканата на лидера на БСП, от пресцентъра на ГЕРБ разпространиха информацията, че Борисов ще чака още днес премиера Станишев в 20.00 часа пред официалния вход на Министерски съвет.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
много ясно, че не иска да се води на улицата - няма служба за охрана по света, която ще може да го опази невредим на улицата! АЗ СЕ ЧУДЯ ИЗОБЩО КАК ТОЗИ ЧОВЕК ЩЕ СЕ ПОЯВИ НА УЛИЦАТА СПОКОЙНО ДОКРАЯ НА ЖИВОТА СИ!
26
0
 
0
 
! Отговори
Baicho vi преди 15 години
София не е за столица на БЪЛГАРИЯ, за пореден път се доказва, тятрябва да бъде пеместена иначе няма управия, от години наред е формулата от братко на батко, от чичо на вуичо и няма край, така е изгодно на група мислещи единствено за своя ублага.
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
greshka do 22
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Той тоя дето ти го боготвориш Б.Б. Е БИЛ ОХРАНА НА ЖИВКОВ! ТОЙ МАЙ Е НАЙ-КОМУНИСТ ОТ ТЕЗИ В ПАРЛАМЕНТА ! ИЛИ НЕЗНАЕШЕ!
23
0
 
0
 
! Отговори
123 преди 15 години
Боже помилуй току що го чувам по новините ББ да казва:" Аз съм израснал на улицата в Банкя и ходех на училище пеша с чанта на гърба си и се биех" Майко мила та той е уличник, гамен може би за това му е толкова комфортно да оставя София в това състояние.Пази България от такива духовно сакати като ББ.
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да умират всички червени буклуци зада се оправи държавата. Никога няма да се въжроди кумунизма запомнете го , стига сте живели в спомените как беше едно време . Време е да си понесете кръста в ръцете облечени в дървено пардисю. Амам от мухлясали същества драскащи по форумите
21
0
 
0
 
! Отговори
МИ преди 15 години
Библиотеката , която само отбрано и имащо съответната ерудиция и авторитет общество посещава не се намира насред полето,Там достъпът за хора без висши образования не е разрешен,Дипломатичната помпозност характерна единственно за отбраната чуждестранна обнощст в България е определяла ролята на ерудираният учителки колектив владеещ езика ,който и в момента поругава,Тъъъъъй дългото турско присъствие води до намаляване броя на българите в собственната им държава,Плагиатите на модерно демократичното устройство доказано се опитват да ни приобщят към онази свера от светци с дългогодишен стаж в затворите,
20
0
 
0
 
! Отговори
Селянина с голямото преди 15 години
Най добре ще е да направят един кеч двубой.За съдии трите хикса и рик от федерацията.Предлагам ринга да се монтира на националния стадион
19
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 15 години
еее уби ме - може би и бюджета трябва да го дискутират и на софийското сметище?или да дискутират външната политика на посред орлов мост?божеее... банкянското селянче ептен откачи....
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Цирк Буш! Държавата умира, народът мизерува, а те.............
17
0
 
0
 
! Отговори
Диана от Пазарджик преди 15 години
Какво ли е правил пред МС Бойко Борисов в 20 часа, като се има на предвид, че всичко там е затворено? Сигурно пожарната команда, която да го откара до обичайното му работно място - пожарната или като по навик иска да охранява премиера или си е намерил нова работа - на конната база в Банкя. Тъкмо ще му е близо до дома, тъкмо там ще има кой да го разбира.
16
0
 
0
 
! Отговори
за съжаление БЪЛГАРИ преди 15 години
жалко за БЪЛГАРИЯ щом тия палячовци ни управляват
15
0
 
0
 
! Отговори
Гаврил Хлътев преди 15 години
Как либовно го киризи поженкара....леле,какво яко гей порно могат да заснемат тич джадии.....
14
0
 
0
 
! Отговори
Ванко преди 15 години
прав е Б.Б., тоя Гей на министерски съвет започна вече да му вика "улицата"! а ако търси широка аудитория едва ли точно Канал ч на БНТ е най-подходящото място...или по същия начин серГЕЙ си мисли, че рейтинга на Канал ч е по-висок от тези на НОВА ТВ и БТВ, така както му се иска и неговия да е по-висок от този на Бойко Борисов,но уви!
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Boiko, idi w taa TV, vzemi milicionerite s teb i iztrepaite s mirni sredstava oponentite si. Mojete da krestite, mojete da pravite ot onezi fizionomii, moje da govorite za spomenite ot Chikago, aba takyv potencial imat horata na Boiko Borisov a nekoi , toi li e, drugi i sa go praat Boiko na Bokluko Borisov.Hi4 ne mi haresva tazi rabota. I a na basss 4e Sergo ima papka, w papkata plik, plikyt snimka. a na snimkata edin goliaaam, mnoo goliam *** kak se vozi s nekavi pipnati hora, macki i tn. i tn i tn.
12
0
 
0
 
! Отговори
miralyub.blog.bg преди 15 години
Много несериозно е поведението на лидера на ГЕРБ. Сбъркал е политиката с гладиаторските борби- МС да не е арена за зрелищни битки!!!
11
0
 
0
 
! Отговори
gomzi преди 15 години
Страхливецът Станишев за пореден път доказа,че е едно просто смешничко комунистче!Нали ИСКАШЕ дебат,ДА ОТИДЕ!!!Ама тяма да го направи,защото още не са му НАГЛАСИЛИ и написали думичките,които да каже.
10
0
 
0
 
! Отговори
Мето преди 15 години
Не съм привърженик на изедническата тройна коалиция, но на Бойко толкова ли му е акъла или се прави на *** незнам.Станишев му определя дебат за 24 а той го чака пред кабинета му до преди малко . Що се прави на интересен. Бях решил да го подкрепя на изборите ,но с всеки изминал ден се убеждавам ,че той си е мафиот и половина.
9
0
 
0
 
! Отговори
el dorado преди 15 години
тук досега са писали само БСП зомбитамрете червени боклуциза вас никва заплата и пенсия един месец до изборитещото това ще са пари с които БСП ще ви купи
8
0
 
0
 
! Отговори
el dorado преди 15 години
7. - 20:16 - qОт: qПоканата на г-н Борисов е "Ела отвън да се разбереме " просто борчески му работи на Бойковместо да му каже:"Айде заедно на баня!" Гейсер-а много би се зарадвалтам да е Дуги дугиможе да го направят "пиле на грил"голем кеф ще му е :)