Обаче Бойко не ще в БНТ, чака в 20 часа пред МС

Герберите сърдити, че поканата за дебата дошла чрез медиите
22 мар 2009 19:36,
23
Обаче Бойко не ще в БНТ, чака в 20 часа пред МС
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори на поканата на лидера на БСП Сергей Станишев за икономически дебат.

От пресцентъра на ГЕРБ съобщиха:

Във връзка с поредната покана за публичен дебат от премиера Станишев, отправена към лидера на ГЕРБ Бойко Борисов през медиите, Бойко Борисов ще чака още днес премиера Сергей Станишев в 20.00 часа пред официалния вход на Министерски съвет”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
iva преди 15 години
Б.Б е най-голямата КАТАСТРОФА в България.
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Вижте заглавието на статията ГЕРБАДЖИИ - то дори е подигравка с вас! И редактора сигурно е сляп комунист А? Най-вероятно просто е от София и е видял КАК СЕ ВЪРШИ РАБОТА ТУК!
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ti na 16 li si? Dano da si zashtoto inache shte mojesh da si dadesh glasa!
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ZASHTO VI E MEDIEN ZIRK ? SEGA SHTE SE NADGOVARQTE LI, ILI SHTE POKAZVME KOI E PO-UMEN TO DRUGIQ.?????RAZGOVORITE PO KABINNETITE KAKTO MU E REDA, I STANISHEV DA RAZRESHAVA PROBLEMITE NA STOLIZATA AKO E NUGNO NEGOVOTO RAZRESHENIE .
18
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 15 години
*** смърдят по всички форуми.Отивате си скоро гадове!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
17
0
 
0
 
! Отговори
elko преди 15 години
Ima edna prikazka, ako vadish pistolet trqbva da si gotov da go izpolzvash, inache shte ti go navrat v dupeto. Skupiqt ni Sergo pak se izloji.....
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ГЕРБ - ПАРИТЯ НА ПОЛИЦАЙТЕРАЗБРАХТЕ ЛИ КОЙ Е БИЛ КАНДИДАТЪТ ИМ - МЕСТНИЯ ПОЛИЦАЙ!ЕВАЛА ЕВАЛА ПОЛИЦАЯТ Е НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИЯТ то от професията си личи! АЙДЕ ГЕРБ ЧАО ВИ! ДО СЛЕД 4 ГОДИНИ! И СИ НАМЕРЕТЕ ЛИДЕР ДЕТО НЕ Е ЧЕНГЕ!
15
0
 
0
 
! Отговори
Вече Никой преди 15 години
А вие пък какво сте се разревали като стари баби!? За какво му е на Б.Б. да ходи в студиото. Той правилно си го каза. Срещата ще е по работа, а не за интервю. Или Станишев пак се прави на отворен, и пъчи потника с мускулите, та да създава интриги. ... Ето, като гледам, добре се е справил с интригите младежа.Те от доста време си имат закачка двамата. Чудя се къде е смисъла!? Нали знаете поговорката: "Кучетата си лаят, керванът си върви"... Или не сте се усетили, че докато си драскате тука на воля - политиците пак си играят картите скрито от народа. В таз политическа игра е най-важно кой ще извади повече аса от ръкава. А това е нечестно не само за техните опоненти, но най-вече за народа. Защото тоз народ, който десетилетия наред трае и се скатава - ще страда. Ще страда, защото го мързи да вдигне глава, да отвори очи, и да си напъне мозъчето, колкото едно аспиринче, та да разбере как го прецакват всички политици.В "Сблъсък" имаше такава тема - дали трябва да се смени българското правителство. Някои казваха, че трябва. ... На което им беше зададен точен въпрос - посочете хора, които да застанат начело на властта, и да оправят България. :) ... Мда, хора не можаха да посочат. Защото няма такива. Всеки, който отиде по върховете на властта - прави същото като и тези преди него. Или защото е лаком за пари, или защото се страхува да не бъде застрелян най-брутално. ... То аз лично не се страхувам да го коментирам, защото това отдавна е станало обществена тайна, но в тази тема най-вече се говорят глупости за Станишев и Борисов, които нямат и грам смисъл. Хора, толкова ли нямате друга работа!? Защо не използвате това време, което отделяте тук за постигането на някаква цел? Например създайте форум. Съберете се, обсъдете цивилизовано нещата, и намерете решение не само на икономическата криза, но и на българската криза, която започна още през 681-ва година. ... Кой знае. Може би все ще се намерят кадърни хора, които да създадат "Народно Правителство", и да почнем да вървим към оправия вече, а... Какво ще кажете?
14
0
 
0
 
! Отговори
Опълченец преди 15 години
майко ..Бойко колко си жалък и евтин..........хахаха, нямам думи
13
0
 
0
 
! Отговори
майор Етем преди 15 години
Вечният неудачник ББ щеше да бъде много смешен, ако не беше толкова жалък!
12
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 15 години
нали там ще трябва да мисли и всички ще разберят че мисли със заекване бай ти мухобойко :)
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Споко бе ***. С дебат и без него - идва му времето на вашия "герой" да си ходи :)
10
0
 
0
 
! Отговори
Диана от Пазарджик преди 15 години
Публичният дебат би трябвало да се направи в някоя медия, каквато е БНТ. За съжаление Бойко Борисов не се чувства компетентен да говори по всякакви теми и затова не иска да участва. Той не може да измисли едно сложно-съставно изречение. Говори бавно с къси думи и прости изречение, защото знае, че електоратът му е съставен предимно от по-прости хора и това е начинът да го разберат. Предполагам, че след Бойко Борисов предстоят Румен Луканов, Къци Вапцаров, Тодор Славков, Христо Стоичков... Списъкът може да бъде продължен.
9
0
 
0
 
! Отговори
Stefka преди 15 години
Борисов ще спечели изборите, Станишев го страх и за това търси всякакви възможности да бъде коалиция с Борисов.
8
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 15 години
Ами защо не го покани на татамито да се биете бе мутро пожарникарска?И ти стоя МУТРЕНСКИ манталитет се каниш да ни управляваш.Сигурно подсигури аверчетата си мутри от София плати им по някой лев както в с.Брест и ги покани за масовка пред Министерският съвет да се пъчиш с дебелите си телеса (може да облечеш и кимоното си) за по голяма представителност *** такъв.Не ти отърва по телевизията за да не те разбере ЦЯЛА България колко си ***.
7
0
 
0
 
! Отговори
българин преди 15 години
Бойко, пич готин,бий му една яка дузпа на тоя сърГЕЙ!
6
0
 
0
 
! Отговори
Твой човек преди 15 години
В.В.,ти си ужасен!Как можа да лишиш суетната *** от показване по телевизията!
5
0
 
0
 
! Отговори
е преди 15 години
като се видят да вземат едно такси и да дойдат до нас;))
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тия и двамата са айдуци май ще уговорят мача така ми мирише
3
0
 
0
 
! Отговори
gnushev.blog.bg преди 15 години
ББ. Що не го поканиш на националния стадион да го видим що за мъж е тоя серГей Станишев. Поне ще стане зрелище.