Атака – българският принос в европейския популизъм*

Чуждите медии не пропускат да отбележат нелошото представяне на крайните ни националисти
8 юни 2009 19:55,
166
Атака – българският принос в европейския популизъм*
Снимка: БГНЕС

В международните медии в понеделник България присъства с коментари и анализи, посветени на провелите се в неделя избори за ЕП, съобщава Дойче Веле.

Евронюз посочва Атака като антиевропейската и националистическа партия, която за втори път получава право на представителство в Европарламента.

Германският всекидневник Берлинер Умшау заключава, че противниците на ЕС са във възход и също дава пример с гласовете за Атака.

Германския виртуален портал "Знание" публикува материал под заглавие "Популисти завладяват Европа".

Медията пише, че в България са станали известни нови случаи на купуване на гласове.

Германският вестник Мителдойче Цайтунг в онлайн изданието си характеризира евро изборите като "протестен вот", а за България става дума пак по повод изборните манипулации чрез купуване на гласове и по повод силното представяне на националистите от Атака.

*Заглавието е на редакцията

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Защо спряха СКАТ по телевизия Cabletel ?
164
0
 
1
 
! Отговори
skromen grajdanin преди 14 години
glasuvajte za ataka, samo tq e nadejdata
163
0
 
1
 
! Отговори
Monk преди 14 години
Тъжна гледка е да гледаме такива хора в европарламента, но още по тъжно е да гледаме Бойко Борисов и мафята му да ни управляват !
162
0
 
1
 
! Отговори
тимурова команда преди 14 години
...спечелиха през 2000г и под натиска на ЕС веднага сдадоха мандата за правителство на друга по умерена партия,така че един вот за АТАКА ще бъде нереален, НО по добре за тях отколкото за ДПС
161
0
 
1
 
! Отговори
тимурова команда преди 14 години
абе за какъв *** му беше на Б.БОрисов да се коалира с тъпия продажник костов.и не знам как може да гласувате за партий които вече са били на власт и са се издънили или с нищо не са подобрили положението,за сега единствено ГЕРБ не са били на власт да им дадем шанс и после да ги съдим,а пък и не виждам смисъла да изберем някой като КОСТОВ или СТАНИШЕВ за атака да не говорим те нямат шанс да направят нещо при условие че сме в ЕС който не вярва да си спомни как националистите в австрия спечелиха...
160
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Съгласна съм с всичко за което бие тревого АТАКА,но трябва да гласуваме за ББ ,това е начина да изхвърлим Доган!Костов неможе да работи с ББ.Двама командири не става!Жалко но това е истината !
159
0
 
1
 
! Отговори
BGTurk преди 14 години
може би това е целта, второ Косово.кой е печелившия тогава?вие в коя роля ще сте-Косово или Сърбия?за да си истински патриот, само желание, не е достатъчно май
158
0
 
1
 
! Отговори
BGTurk преди 14 години
само АТАКА, хайде българи
157
0
 
1
 
! Отговори
Galena преди 14 години
Спирането на "СКАТ" оказа влияние върху резултата от вота.Ако мислим за България и бъдещто на децата ни да гласуваме за АТАКА на следващите избори и тя да заеме полагащото и се.
156
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
по чужбините и скъпите европейски курорти!ай честито!
155
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ако гласувате за атака, ще се случи само едно нещо - ще вкарате любимия ви бащица махно и още няколко полуидиота в бг парламента.и толкоз!само кьорфишеци!никой няма да прави коалиция с тях - помнете ми думата!по-лошото, което може да се случи, ако гласувате за атака е, че е възможно българските гласове да не достигнат, за да могат десните да сформират правителство.тогава пак ши го ядем всички ние червено - полумесечния!а сидеров и компания ши ни са смеят на простия акъл от командировките си
154
0
 
1
 
! Отговори
Neon Knight преди 14 години
До 141 - Anti DPS: Абсолютно подкрепям мнението ти!!!
153
0
 
1
 
! Отговори
BGTurk преди 14 години
АТАКА - българския принос за ДПС.българския принос за БСП.българския принос за интелектуалното възвишение на българина.дано спечелят изборите, за да могат да отнесат България, там където и е мястото, да и дадат това което и се полага.
152
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
xnetbg.com/new/content/view/216/40/
151
0
 
1
 
! Отговори
Наблюдател преди 14 години
141Ако всички като теб, започнат да мислят както теб - май всичко ще си дойде на мястото. Хубаво че че поне някой го вижда това, явно почнаха да се отварят очите на хората. Евала !
150
0
 
1
 
! Отговори
148 преди 14 години
ЕДНО ВРЕМЕ СЛЕД КАТО ЛУКАНОВ РАЗДАДЕ КУФАРИТЕ,ПОВЕЧЕТО КОМУНИСТИ ИЗБЯГАХА В АВСТРИЯ И ЧЕХИЯ.СЪЩИТЕ ТЕЗИ СЕГА ДЪРЖАТ МТЕЛ,ЧЕЗ И НЯКОЛКО МЕДИИ.ТАКА ЧЕ КАКВО ПИШЕЛО В АВСТРИЯ НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА.
149
0
 
1
 
! Отговори
до 146 преди 14 години
ДПС функционираха 4 години преди Костов.По времето на Костов те не бяха в правителството.Така че,нещо не ти се връзват работите...
148
0
 
1
 
! Отговори
Новак преди 14 години
А пък австрийската преса не спира да гърми, че двойният убиец Рангелов е политически активист на АТАКА. Да каже нещо Болен Сидеров да това, какви ***, ***, убийци са членове на неговата "партия"?! Убитите австрийци НЕ СА ТУРЦИ!!!
147
0
 
1
 
! Отговори
българин преди 14 години
Трябва да се гласува защото оше един мандат на тези турцизирани комунисти и от България няма да има и помен. Трябва да се промени избирателният закон,така че да не могат да гласуват тези които нямат 8-ми клас и тези над70год.Не може идни *** и едни склеролизирали старци,да определят моето и вашето бъдеще.
146
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ДО 143- МАЛКА ПОДРОБНОСТ-КОСТОВ Е ПОЗВОЛИЛ НА ДПС ДА СЕ СЪЗДАДАТ, КАТО В МОМЕНТА НА ПРЕХОДА Е ПОЗВОЛИЛ НА ДОГАН ДА ОРГАНИЗИРА ТЕЗИ ТЕРИТОРИИ С ТУРСКО НАСЕЛЕНИЕ, СИНИТЕ МУ ПРОТЯГАТ ПРЪСТ, А ДОГАН ИМ ИЗЯЖДА РЪКАТА...САМОТО ТУРСКО НАСЕЛЕНИЕ ЗА НИЩО НЕ Е ВИНОВНО, ДЪРЖАВАТА ГИ ИЗОСТАВЯ, А ДОГАН СЕ ВЪЗПОЛЗВА. И ТЕ СА КАТО НАС, ОБИКНОВЕНИ ХОРИЦА И СИ ЧАКАТ ,КАТО НАС, ДАЛНОВИДНИ И УМНИ ПОЛИТИЦИ, И СЪЩО, КАТО НАС, СА ИЗЛЪГАНИ ОТ ХИТРИ "КУКЛОВОДИ"