Шефът на СКАТ би шута на Атака и Волен

Валери Симеонов със собствена група в Бургаския общински съвет
10 ное 2009 11:54,
168
Шефът на СКАТ би шута на Атака и Волен
До скоро двамата бяха един до друг. Снимка: Булфото

Групата на “Атака” в Общинския съвет в Бургас се трансформира в нов политически субект – групата на независимите.

Това стана факт, след като оглавяваните от собственика на телевизия СКАТ Валери Симеонов общинари изоставиха Волен Сидеров.

Според Симеонов подкрепата за управлението на страната е всъщност подкрепа  за ДПС.

Това е и един от мотивите за излизането на 10 души от 13-членната група на "Атака" в Общинския съвет.

"До момента правителството не е потърсило отговорност за нарушенията, извършени от ДПС и от нейния лидер", заяви Симеонов.

Засега верни на “Атака” остават Димчо Грудев и Деян Стойков.

Именно Валери Симеонов даде трибуна на Волен Сидеров в СКАТ, за да прпагандира националистическите си идеи.

Само преди ден в гневно послание до медиите, получено и в Dnes.bg, Волен Сидеров настоя бургаските общинари да се отчетат за дейността, защото никой не бил сторил това през последните две години.

Затова ръководството на партията нарежда: общинските съветници от партия „Атака” в Бургаския ОС – Валери Симеонов Симеонов, Валентин Кирилов Касабов, Деян Стойков Стойков, Димчо Грудев Грудев, Александър Киров Бояджийски, Делян Иванов Иванов, Гинка Москова Дянкова-Папанчева, Мария Стоянова Петрова, Иво Цветанов Лазаров, Здравко Сталев Сталев, Петър Стоянов Таракчиев, Петко Атанасов Петков, Ивайло Харалампиев Стаматов да се явят на отчет за дейността си за последните две години в централата на партията на ул. "Врабча" 1, София, в понеделник, 9 ноември 2009 г., в 11 часа.

За неявяване ще се налагат санкции, гласеше писмото.

По-нататък в документа лидерът на "Атака" пише:

Ако управителят на СКАТ Валери Симеонов е поставил телевизията си в услуга на червената партия, която изпращаше полиция да пребива активисти на „Атака”, ако не одобрява подкрепата на партия „Атака” за управлението на ГЕРБ, а иска „Атака” да подкрепя БСП и ДПС, нека има достойнството да заяви това открито, да върне членската си книжка в централата на партията и да освободи мястото си на общински съветник в ОС Бургас, заето с бюлетината на партия „Атака”.

Нека същото направят и Данчо Хаджиев от Софийския ОС, Валентин Касабов от Бургаския ОС (и двамата служители в телевизията) и всеки общински съветник, станал такъв благодарение на гласуващите за Волен Сидеров и „Атака”, който днес не приема позицията на партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
student преди 14 години
Това е последния мандат в управлението на тези хора. Използваха Волен за да си вземат постчета и после действат като частници. Чест му прави на Волен, че въпреки това, че ще изгуби трибуната си, все пак поиска отговорност на тези субекти. Който каквото иска да пише, обаче му прави чест на Волен.
14
0
 
0
 
! Отговори
Димитър преди 14 години
Атака вече несъществува ! :) Е тези нали милеели за българското, а са се прегърнали с ББ и ще го задушат, но.. все пак са сред управляващите. До оня ден слушахме какъв мафиот бил ББ от депутата в европейският парламент от Атака Слави Бинев.. сега ББ бил най-доброто за България.... Уж националисти, а подкрепят ББ който търчи я до Франция, а до Германия да му казват какво да прави... Без никаква програма за управление и ясно виждане как трябва да се развива българската икономика..
13
0
 
0
 
! Отговори
до 5 преди 14 години
Сигурно си комунист, турчин или ***- или всичко в едно, супер комбинация. Кое му е болното? Че говори против продажниците и отстоява българските нтереси. Не си българин, затова и не разбираш. Гасувах за него, че ми писна от крадци и чужденци, които си мислят ,че всико им е позволено.
12
0
 
0
 
! Отговори
AlF преди 14 години
не пускайте Болния на воля... , а лекарите да се погрижат и за жълтата му книжка ;)
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
vijte se kolko ste sme6ni bulgarite
10
0
 
0
 
! Отговори
шут преди 14 години
Скат няма да бъдат единствените, които ще бият шута на шута Сидеров. *** е, че много хора му повяврваха, докато не разбраха, че Сидеров е едно най-обикновенно плямпало.
9
0
 
0
 
! Отговори
А преди 14 години
И кво ще правим сега?! Няма вече 'СКАТ' - няма безплатна реклама...Атакисти, атакувайте телевизията ! Наложете цензура ! Транслирайте само проАтака предавания - другото е за лигльовци... Напред в устрема на борбата !Абе, хора, слезте на земята ! Не виждате ли, че вече губите позиции и бавно ,но сигурно ставате за резил. ЗА ДА НЕ ВИ ГОНЯТ И ОТ СЛЕДВАЩАТА ТЕЛЕВИЗИЯ,КЪДЕТО ЩЕ СЕ 'ИНТЕГРИРАТЕ' - ПРОСТО СИ НАПРАВЕТЕ ВАША ТЕЛЕВИЗИЯ. ТАКА ДЕ, НЯМА НИЩО СРАМНО ДА СТЕ КАБЕЛАРКА... ;-)))))))))
8
0
 
0
 
! Отговори
toy преди 14 години
nakraya se vidya koy kum koy svat
7
0
 
0
 
! Отговори
Edin преди 14 години
Болен е че не иска да застане заедно с ДПС и БСП в опозиция ли?На вас българо мразците може и да ви се иска да стане,ама нема да мине номера.
6
0
 
0
 
! Отговори
GB преди 14 години
Отлюспването продължава! Добива нови измерения. Дано само след приключването не се установи, че няма нишо от голу. Саде лъспи и по ушите кал!
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Проличава си колко болен е Волен.
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Гоце се размърда...
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
skarali se za pari
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Боже колко мъка има по този свят боже!
1
0
 
0
 
! Отговори
789 преди 14 години
Тук има пръст ДС... разделяй и владей