Джеймс Уорлик: Приключиха дните на безнаказаност в BG

Посланикът похвали кабинета "Борисов" за смелостта и куража
16 мар 2010 10:32,
131
Джеймс Уорлик: Приключиха дните на безнаказаност в BG
Посланик Джеймс Уорлик. Снимка: БГНЕС

Посланикът на САЩ у нас похвали смелите усилия на правителството в борбата срещу престъпността.

"Посланието към българския народ е ясно – дните на безнаказаност приключиха. Трябва да се осъдят всички, които нарушават правилата, и да се даде път на честните и почтени хора", допълни Джеймс Уорлик.

Той бе на откриването на международна конференция, посветена на добрите практики в Европа за борба с корупцията.

Там Уорлик заяви още, че кабинетът "Борисов" показва много кураж и смелост, като арестува ключови фигури на организираната престъпност.

Посланикът обаче подчерта, че след арестите съдебната власт трябва да поеме своята отговорност за осъдителни присъди на виновните.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
3
 
3
 
! Отговори
мики преди 14 години
Тоя,няма ли да спре да се бърка във вътрешните работи?Няма ли кой да му направи забележка?Ако ли не,да го назначим за министър без портфейл.
80
5
 
5
 
! Отговори
ДЪБЛИН преди 14 години
Едно трябва да се признае-Бойко действа смело и честно,без да му пука от никой,което никой в управлението на Б. ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ дори и не посмя да се опита да направи-а това ,че българина е необразован,злобен и мързелив,не е виновен Бойко-така,че спирайте с рева и започвайте да учите и да работите,макар,че вече сте изтървали влака.
79
1
 
2
 
! Отговори
до долния преди 14 години
Абе, ние да не сме го избрали Бойко да се "опитва да прави НЕЩО" ?!?!Избрали сме го да управлява държавата и да ни извади от икономическата, социална, демографска, морална и т.н. катастрофа, в която сме вече много години ... Ако може ... Ама, май не може !
78
1
 
2
 
! Отговори
skatelite преди 14 години
До #67. Прав си. Дянков обиколи света и заради това сега в цял свят намаляват заплатите и се повишава безработицата ... има едни тиквеници там икономисти ли им викат как беше, които са измислили дори дума за подобно състояние - световна икономическа криза май беше. Но кой е Дянков че да знае какво да прави. Да можеше #67 да е министър .. за всеки щеше да има безплатна бира, хляб, сирене ... и дори кюфте /Храбрия Шивач/ хехех
77
3
 
10
 
! Отговори
па азззз преди 14 години
Бойко се опитва да прави нещо и всички лаят против него,е нека доиде друг и да се осерем докраи:)))))
76
1
 
5
 
! Отговори
а преди 14 години
Безмислено е да онясняваш. Това са хора свикнали цял живот на бързите пари....такива са по еврофутол-а и тото....така най лесно....
75
2
 
4
 
! Отговори
аззз преди 14 години
Всеки народ си заслужава власта:)))) много бедни дишици има тука и затова БГ винаги ще е бунище на европа,народа ни е клошарски и пълен с тапаци:)))
74
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Приключиха, щото Боко Тиквата много скоро ще си ходи.
73
5
 
13
 
! Отговори
ДО 67 преди 14 години
Ако разбираше малко от икономика щеше да ти е ясно, че който и да е финансов министър сега положението щеше да е същото, че дори и по-лошо. Той поне е добър финансист и взима правилни решения, но за да се видят реални резултати трябва време. Нищо не се случва от днес за утре!
72
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ако прокара и закон за ГМО, цена няма да има този мутропожарникар
71
1
 
1
 
! Отговори
Макиавели преди 14 години
Има ли руски шпиони в България? А...американски...
70
1
 
7
 
! Отговори
До Отговорник преди 14 години
Отговорнико, или отговорничко, ти кога ще докладваш на ръководните другари на "Позитано" 20 великите изводи, които тук правите социалистите. Колко коментара сте написали и как словестно сте унищожили врага. Сигурно вечерта, някъде към 19.00 часа ще се почукаш на вратата в централата ви. И после като извадите бутилките с високоалкохолните напитки - ела да видиш - герои, КОМУНИСТИ, алкохолът се лее като водопад, а очите им светят като на невестулки.Само да не повърнете на стената, че Серго .......
69
3
 
4
 
! Отговори
oSAMI преди 14 години
РЕПТИЛИ GO HOME!!!
68
4
 
5
 
! Отговори
копач преди 14 години
бат Джеимс взимаи си хапчетата си дее!!
67
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Да си кажем честно: Дянков реши всички икономически проблеми - безработицата расте, заплатите намалят, че за да ни отклоните вниманието почнахте пак със Сапунките- Октоподи, Хамстери и т.н. Смешни сте! Признавам си че сгреших, че гласувах за ГЕРБ!
66
4
 
6
 
! Отговори
Губерния ли преди 14 години
Не станахме губерния, но и американски щат не сме. Само ще ни поучават, ще ни ползват като пушечно месо, а когато поискаме визи и заплати като американските - ще ни отрезват. Не го ли е срам този от снимката така да се намесва във вътрешните ни работи. Айде сиктер, ***, ходи си поучавай ***!
65
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Уолрик, ясно. значи вие седите зад мутрите. Вече стана ясно, че вие сте били зад Бойко когато беше в ИПОН и СИК мутра.
64
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Г-н Посланикът,ако може,да ни уреди с един -два съдийски състава,но от онези щати,където все има смъртно наказание. Много ще сме му благодарни !!!
63
1
 
3
 
! Отговори
стар комуняга (пунга преди 14 години
да живее БКП и железният и юмрук-стълб (кармазъ такери) и сега едно овчарско И И И РЯ РЯЯЯ!!!!
62
4
 
2
 
! Отговори
възмутен преди 14 години
да е, тос секи ден са обажда...платено му е и на него, май....