ДПС: Доган е взел 1.5 млн. лв., но не от държавата

Хората на Сокола сезират главния прокурор за "Цанков камък"
22 мар 2010 09:31,
182
ДПС: Доган е взел 1.5 млн. лв., но не от държавата
Снимка: Булфото

"По-опасното от това да пишеш лъжи, е да пишеш полуистини. Във вестниците пише, че Доган е взел 1.5 млн. лв. като консултант по проекти на правителството и то за хидровъзел "Цанков камък" - нещо, което би възмутило всеки, но истината е доста различна".

Така Камен Костадинов от ДПС коментира пред БНТ писанията, че Доган е взел 1.5 млн. лв. комисионна от хидропроекти.

Още по темата

Според него Доган никога не е бил консултант на правителството и на него не му е плащано затова.

По думите му тези 1.5 млн. лв. са от частна фирма, като проектите, за които той е получил възнаграждение, нямат нищо общо с "Цанков камък".

"Ще бъде изпратено писмо до главния прокурор, в което ще настояваме да се направи проверка на „Цанков камък“ и да се разбере какво се е случило с него", съобщи Костадинов.

"Доган е един от идеолозите при построяването на "Цанков камък", категоричен бе той.

"Това, че Доган е философ по образование, не му пречи да се занимава с язовири и хидровъзели", категоричен бе депутатът от ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
3
 
7
 
! Отговори
Хей преди 14 години
....НЕЩО ПО ВЪПРОСА ЧЕ ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ Е РОДИЛА ...БЪЛГАРИЯ , ЧЕ СИ ИМАМЕ МАЙКА НАЙ- СЕТНЕ..??????....АЛО БОРИСОВ , ВЪНШНО ,НЕЩО ДА КАЖЕТЕ ..?????????
141
1
 
7
 
! Отговори
Пеню преди 14 години
Ми така де, като е философ, що да не е ***?!?!?
140
1
 
10
 
! Отговори
хахахаха преди 14 години
Смешно............., сякаш това му е първият милион. Той 20 год. живее така, от обръчи. Сам си каза че е милионер в зелено, сам си каза за обръчите, сам си каза, че дели баницата..............ама кой да го чуе. Прокуратурата и ТЕМИДА СА ГЛУХИ, ОСВЕН СЛЕПИ, а за ибрикчиите не ми се и говори.
139
2
 
7
 
! Отговори
Obektiven преди 14 години
Тези гаджалски мекерета - разните костадинОФЦИ и вълкановОФЦИ съвсем ни вземат за балъци! Също като кокорбашията им доганоглу... И да ги е взел от фирма, свързата с проект за реализация в БГ, тази фирма НЯМА да ги дари тези пари, а ще ги включи в ЦЕНАТА на изпълнението и все едно пак доганоглу ги е откраднал от бългаския народ! И по време на криза - ГАДЖАЛСКИЯ ЛАБОРАТОРЕН "ФИЛОСОФ"!Пфуу ...ЗАТВОР И БЕСИЛО за такива...
138
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
за да излезе истината за тройката крадци първо трябва да бъде подменена тази комунистическа съдебна пасмина.От сегашния състав на всс нито един не трябва да е повече там.И това трябва да стане колкото може по-скоро.ЦЦ е абсолютно прав.А те дори продължават да си раздават големи пари.Ех вашта мама....
137
2
 
7
 
! Отговори
бг преди 14 години
Добре де, да публикуват част от проекта за да видим нагледно какво точно е консултирал.След като нещо е съгласувано с него трябва и потписа да му е там.Смятам че не е нает като специалист хидролог а е уредил далаверата на някои ***.Използвал е влиянието си.Знаете ли колко обществени поръчки са спечелени от турски бизнесмени по този начин.
136
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
124" сокола си е сокол.бойко само му мирише пръднята.той се *** с".....Много е рано да се каже че доган е недосегаем.Ако се чувства такъв защо се крие в сараите си и праща *** да му мият лицето по телевизиите.Ще дойде времето и той да изпълзи от дупката си задушен от пръ-дните си.
135
3
 
17
 
! Отговори
koko преди 14 години
Видяхте ли сега бре?, ЧЕРВЕНИ ***, къде са ВИ пенсиите и заплатите, А? Станишев не е ли знаел за мегапроекта на ДПС Мангов КАМЪК. Знаел ама е дал на ДОГАН *** ***.
134
2
 
8
 
! Отговори
българче преди 14 години
Абе много умен се извъди това Доганче бе.Щом и тука стана експерт.Крайно време е прокуратурата да си влезе в действие и такива мушмороци да си го отнесат.,което едва ли ще стане,защото и те са от един дол дренки.Май само ще ни остане надеждата че нещо може да се оправи и да има възмездие за загубените 20 години.
133
4
 
11
 
! Отговори
нас преди 14 години
взел ги е от фирмата а тя пак ги е взела от държавата феса си е опекал нещата измил си е ръцете да нее *** да ги вземе от държавата директно и сега няма как да го хванат взел ги е от фирмата
132
6
 
10
 
! Отговори
СВОБОДЕН преди 14 години
..БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ОСВОБОДИ ОТ ЧУЖДИТЕ ИМЕНА ВЪОБЩЕ... ... И ФАМИЛИИ КАТО ФАНДЪКОВА ,КАДИЕВ И Т.Н.....В УПРАВЛЕНИЕТО ТРЯБВАТ ЧИСТИ ИМЕНА..!!!!!!!!!
131
2
 
19
 
! Отговори
марти преди 14 години
Каменчо,ти на Доган за КУРОДРЪЖЕЦ ли си назначен???Той твоя ИДОЛ да не би да е ням,че да не може да се изкаже сам,ами праща тебе,МУХЛЬОТО С БЪЛГАРСКОТО ИМЕ да го защитаваш???И голям консултант се извъди тоя дерибей,дето бил ФИЛОСОФ,ПЪК РАЗБИРАЛ ОТ ПРОЕКТИ?!Тези простотии Каменчо ги разправяй на малките деца,ама и те едва ли ще ти повярват,защото парите ги няма,т.е усвоени са,ама и проекта го...НЯМА!!!ЗНАЧИ ИЛИ СТЕ ГОЛЕМИ ФОКУСНИЦИ С ТВОЯ ИДОЛ ИЛИ СТЕ ГОЛЕМИ...КРАДЦИ,май второто е по-вярно???
130
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
135нали като не гласуваш ще го вкараш отново във властта а той точно това иска.
129
2
 
7
 
! Отговори
mo]e преди 14 години
Най обикновен дребнав сметкаджия и нагъл хитрец, но забулен в политическа слава и величие, закрилян от всички политически партии. Това е то доган. Той човека кво е виновен. И аз да съм кат ми дават милиони ще ги взема. Нали знам че всички политици и мафиоти ми пазят гърба и ми лижат газъ
128
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Просто и елегантно,фирмата частна ама плаща с държавни пари. Едва ли само Сокола е бръкнал в кацата с меда. А толкова скъп консултант означава че е и супер енергетик! Как до сега не са го лапнали да речем от "Дженерал електрик"? Че това е безценен кадър бре! Ама той е патриот, от BG немърда!
127
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Вундеркиндът Ахмедчо още от "израждането си "следен от ДС наистина е "голяма" работа-учил философия а пък разбира от икономика-нали се обяви за касиерът на българия/разпределяше парите/право -не признава законодателни органи -народно събрание и тем подобни от язовири...Защо си мислят че някой им вярва че парите са дадени от частна фирма.Най-обикновен крадец .
126
5
 
2
 
! Отговори
ss преди 14 години
мамичката им *** крадлива!нас за неандерталци ли ни имат!няма да гласувам повече!
125
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ха, щом някой от дпс го обвинят че е крал....веднага заминават при гл. прокурор,трябва да се жалват в Страсбурк,крадлива ***.
124
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ЗАТОВА БОЙКО ДОГАН Е НАЙ ВЕЛИКИЯТ ПОЛИТИК НА БЪЛГАРИЯ /ТОВО СА ТВОИ ДУМИ / ТЕ НАЙ ВЕЛИКИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА МОШЕННИЦИ И КРАДЦИ ...А ТИ РАБОТИ КАТО ПРЕМИЕР ЗА 2-3 ХИЛЯДИ ЛЕВА ИМАШ 2 ПЪТЯ БОЙКО ИЛИ КРАДИ КАТО ТЯХ ИЛИ ТЕ ВСИЧКИТЕ В ЗАТВОРИТЕ И ДА ИМ СЕ ВЗЕМЕ ВСИЧКО И ДА ВРЪЩАТ ПАРИТЕ С ЛИХВИТЕ
123
2
 
5
 
! Отговори
DDD преди 14 години
Намерили нова снимка - БРАВО. Тая по става. Пък парите от къде ги е взел - взел ли ги е - взел ги е. Все пак всестранно развита личност - и от политика отбира, и от философия (дано не е купена дипломата, ама много ме съмнява че е като го слушам тоя), сега и от строеж на язовири и хидровъзли взе да разбира. БРАВО. Да ама пак не ме впечатлява - НЕ МУ ВЯРВАМ - лъже и маже та се къса. Нищо не става от него. Жалко за тези които му вярват та и гласуват за това нещо...