Цачева работи, мъжът й гледа детето

Работата на съпруга в Булгартабак не водела до конфликт на интереси
16 юни 2010 14:45,
95
Цачева работи, мъжът й гледа детето
Понякога Цецка Цачева върши чисто женска работа, например плете дантела. Снимка: БГНЕС

С какво се занимават мъжете на силните жени? Неволно парламентарните репортери получиха отговор на този въпрос, работейки по темата за евентуален конфликт на интереси на председателя на Народното събрание Цецка Цачева.

Според публикации от октомври нейният съпруг Румен Данговски е експерт в Булгартабак и има отношение към предстоящата приватизация на цигарения холдинг.

Данговски е архитект по професия и досега е работил към гробищните и църковни паркове в Плевен. В Булгартабак е назначен без конкурс, защото за длъжността не се изисква такъв.

Цачева беше категорична, че няма конфликт на интереси и обясни дейността на мъжа си така: „Занимава се с узаконяване на недвижими имоти на Булгартабак, които до момента нямат Акт 16. Сега е в командировка по оправяне на имотите, които са свързани с приватизацията”.

Данговски е завършил Братиславския технически университет и има диплома за инженер-архитект.

„Категорично няма отношение към приватизацията, защото не е директор на никакво звено, отдел или каквото и да е. Категорично няма конфликт на интереси. От него нищо не зависи”, обясни Цачева.

На въпроса, защо при преместването в София не е потърсил работа като архитект, Цачева отговори с обяснение на сложния бит в семейство, в което съпругата е високопоставен политик.   

Парламентарната шефка се оплака, че работи 168 часа в седмицата. От тази гледна точка единият от съпрузите трябвало да е на нормирано работно време, за да се грижи за семейството.

„При наличието на непълнолетен член на семейството някой трябва да полага грижи за това семейство в чисто битов план”, обясни житейските си неволи Цецка Цачева. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
2
 
29
 
! Отговори
жожо преди 13 години
Цецка малката гаубица нищо не казва за безотчетните пари които се раздават в парламента. Защо ли не я питат "почтените и некорумпирани " журналисти ами се захващат с мъжа и. Все някъде трябва да работи .
66
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Evstati,evstati *** si ti evstati...pristrasteno komunist4e.
65
2
 
35
 
! Отговори
mm преди 13 години
Ц.Ц. представям ви неверотните архитектурни творения на съпруга ми, ненадминатия архитект на гобищния парк в Плевен. сигурно и той е назначен като ненадминат професионалист както всички в кабинета Борисов. Аман от магистрални министри, пишман архитекти, "недостижими" икономисти, "необлагодетелствали" се здравни министри, ненатанцували се външни мин. и т.н.
64
0
 
16
 
! Отговори
123 преди 13 години
смешки...
63
4
 
41
 
! Отговори
апартамент преди 13 години
Работил в гробищните паркове в Плевен. Сега ще загробва Булгартабак. Супер! А наглостта на леля Тетка е огромна - не отговарял за приватизацията на Булгартабак, а само за тази на имотите!!! Хайде тази тлъста маздна *** да си хване бате Бойко и дружно да отидат на кучето в...апартамента
62
31
 
8
 
! Отговори
до 61 преди 13 години
Научи се първо да пишеш смислени изречения, които да ти се разбират, тогава давай квалификации. И си припомни следните неща:1. Комунистите претърпяхте тотален крах на парламентарните избори2. Смазахме ви и на кметските и то жена ви би :)))))Сега се гответе да ядете бахура и на президентските. Когато фактите говорят и Боговете мълчат (само *** комунисти не ги приемат и безспирно повтарят едно и също, като не разбират, че вече са история)
61
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Забрави да споменеш, че апартамента е ведомствен и се дава на абсолютно всички депутати, които в момента са на власт. Тоест преди това в него е била Антония Първанова от НДСВ, а другите апартаменти от по 180 квадрата са били обитавани от комунисти и ДПС-ари. Вие червени тъпири какво искате, да паднете от власт и още в тези апартаменти да си живеете, така ли?
60
2
 
10
 
! Отговори
До,Но преди 13 години
Тетка Цачева, как говори за всичко
59
6
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
до "ти си знаеш" Много си нетърпелив, бе.Вероятно и много бързо свършваш.А това, че се опитваш да спориш с мен /по собственните ти думи/,че не си умен.Обратното на умен е глупав.А ти си ***.А дали сме малко или много ще се преброим на изборите.
58
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нека й е лошо на червената тетка цецка
57
1
 
36
 
! Отговори
За пример преди 13 години
Другарката Цецка Цачева е олицетворение на "новия" морал в политиката в името, на който дойдоха ГЕРБ на власт ! С новия си апартамент от 180 квадрата другарката Цачева демонстрира как, когато си на власт трябва да даваш пример ,на другите ... (: (: (:
56
18
 
3
 
! Отговори
до малоумния 55 преди 13 години
Не червеникач заднико. Просто тук сте останали няколко червени *** и си подавате един друг реплики и се кефите колко сте много (УЖ), защото умните хора отдавна са разбрали, че с червен *** не може да се спори и да му се покаже истината. А аз не се стърпях колко сте прости и затова написах за милионите на брата на ***.
55
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А ти явно не само си ***, ами си и неграмотен и не можеш да четеш...Или съвсем умишлено изкривяваш по типичен комунистическо-манипулативен начин новината: Айде сега за малко по-простите още един път да повторим: "Цачева беше категорична, че няма конфликт на интереси и обясни дейността на мъжа си така: Занимава се с узаконяване на недвижими имоти на Булгартабак, които до момента нямат Акт 16." и "Категорично няма отношение към приватизацията, защото не е директор на никакво звено, отдел или каквото и да е. Категорично няма конфликт на интереси. От него нищо не зависи
54
1
 
31
 
! Отговори
Младоженец преди 13 години
Абе оставето го човека!!!! Той е достатъчно наказан с тази ЛАМЯ!
53
2
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
до самотния анонимен мохикан 52 От всички писали по темата,само ти се намери с позитивно мнение за др.Цачева.Или си плетачката от снимката, или си чистачка в новия апартамент, или си портиерка в "Булгартабак"
52
0
 
11
 
! Отговори
до 52 преди 13 години
Ти г-н анонимен,явно нямаш никаква представа,каква далавера се прави в Булгартабак.Заплатата на Цецка е нищо спрямо хонорарите в Булгартабак.А тук отгоре на това става въпрос за действия по подготовка на приватизирането на холдинга.А, сега поразмисли се и ако можеш да расъждаваш нормално,легни и си поспи,ако можеш.
51
7
 
4
 
! Отговори
степан преди 13 години
е то съпругът и, каквото и да работи - се ще има съмнение за привилегии и бонуси.Така сме свикнали - до сега винаги е било така. Дано тия направят изключение...
50
27
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ало, dnes.bg, напишете нещо и за поръчките за стотици милиони, дадени на брата на серГЕЙ станишев, какво става там? Или вие като турска медия имате спуснати директиви да се публикуват умишлено статии с определена насоченост, с цел манипулиране на населението. Тц-тц-тц, жалка работа. Човека е работник в Булгартабак, не виждам никаква новина тук, освен с цел "да разлаем кучетата". Нито е далавераджия, нито са му дадени поръчки за стотици милиони, като братчето на ***...
49
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цецке, и вас властта ви промени.Отесняха ви старите жилища, а около вратовете ви стана по-широко... От хора станахте човечета, а нуждите ви нараснаха...Уж щяхте да сте по-различни, а бетонирахте статуквото...*** !!! Майна им и на обещанията ви...На президентските избори няма да гласувам за вашия кандидат,ако ще да е най-чистият и святчовек....
48
0
 
17
 
! Отговори
Детегледач преди 13 години
Доколкото се вижда, Цецето само държи конците.То за плетенето се иска можене.