Бой срещу властта, бой срещу партньорите

Волен Сидеров веднага "захапа"
1 сеп 2010 11:06,
418
Бой срещу властта, бой срещу партньорите
Снимка: БГНЕС

Започна се отново. Малко след като Цецка Цачева покани медиите да включат техниката си, за да запишат декларациите на парламентарни групи, от трибуната започнаха не изявления, а битка на няколко фронта.

Първите две речи бяха по очаквания сценарий – депутатът от ГЕРБ Тодор Димитров изчете приоритетите за новата сесия, а председателят на БСП Сергей Станишев остро критикува управлението.

Тогава излезе Лютви Местан от ДПС, който приложи тактиката „разделяй и владей”, видимо успешно.

Местан се обърна не към ГЕРБ, а към „Синята коалиция”, и попита докога десницата ще легитимира участието на „Атака” в управлението на страната.

„Политиката е достатъчно жестока, за да позволява дълго състоянието на неопределеност”, каза от трибуната Местан. Според него нормалните партии трябва да насочат потенциала си за алтернатива на настоящото управление, защото то не било „нито силно, нито покрива критериите за адекватност, за да заслужава това състояние на безалтернативност”.

Волен Сидеров веднага „захапа”. Националистът обяви, че е готов да започне „партизанска война”, ако бъде допуснато „грабителите на България“ да влязат отново в управлението.

Сидеров посочи няколко пъти като главен виновник за краха на държавата Иван Костов – заради него нямало средна класа, образование и здравеопазване.

„Няма да допуснем връщането на червено-турската мафия”, извика от трибуната Волен Сидеров.

„Не видяхме в затвора нито един от супернаглите грабители на България”, заяви Сидеров и уточни, че има предвид Иван Костов и Ахмед Доган.

Страната ни, според националиста, е като „след ядрена война” и само „Атака” е гарант за това, че в управлението няма да бъдат допускани хора, участвали в „грабежа на народа“.

Десните пък били „паразити” и Сидеров попита ГЕРБ „докога ще премълчаваме това нещо и ще се правим, че са коректни партньори?”

Иван Костов не отговори на Сидеров. Думата от името на „Синята коалиция” взе Мартин Димитров, който нито веднъж не спомена името на лидера на „Атака”, но започна речта си с удар и по двата фронта.

„От последното изказване виждам, че здравната криза се задълбочава и става трудна за преодоляване. Определени хора искат да станат партизани, пожелавам им успех”, заяви лидерът на СДС.

Иначе призова управляващите да не си затварят очите за истинските проблеми и да си дадат сметка, че предстои най-трудният бюджет – този за 2011 година.

На този фон иначе острото изказване на Сергей Станишев, остана на заден план.

Председателят на БСП направи преглед на „целия материал” и прогнозира, че доходите ни няма да мръднат през следващите няколко години.

„Очевидно е, че няма да има увеличаване на доходите и пенсиите до 2013 година. Въпреки че думата "замразяване" беше забранена – разрешихте си я”.

И оставайки на лексикална тема, заяви, че от много акции творческият заряд в МВР се е изтощил, така че преминали към човешката анатомия с операция „дупетата”.

„Върху коя част на тялото ще кацне PR-а на министър Цветанов следващия път”.

„Стилът – това е човекът”, завърши Станишев и определи този на ГЕРБ като такъв на арогантността и двойния стандарт. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


418
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
381
4
 
10
 
! Отговори
Ели преди 13 години
Жени , има фалити , има безработица ,но има и антикризни програми. Вземат се мерки .А тук -какво???? Какво стана със заменките ? Какво стана с Мургина?Какво стана със Станишев? Доган? и т.н. А относно звездите- Да, пяли са ,обичани са ,но нали знаеш ,че хората в БГ и не само тук трябва да плащат осигуровки ,сега и преди. Точно както всички останали . Как сега се сетиха за това.Къде им са трудовите книжки ,лични са и не са изгорели. А другите със загубен стаж какво ще правят. Тиквени медали!
380
3
 
12
 
! Отговори
До Женя (381) преди 13 години
Женя, тук не става въпрос за завист. Ти би ли се съгласила да работиш 40 година и да се осигуряваш след което може и да не се пенсионираш или да се пенсиониреш със 138 лв. пенсия ? В същото време една естрадна певица с две песни, едната от които "Поморие, Поморие.." без да е работила да вземе орден от Боко и да получи 727 лв. пенсия ? Женя, не работи, стой си на магистралата, следващите които ще получат ордени са тези като теб. На ордена ще има два х.я на кръст и отдолу розов ***. Дерзай !
379
11
 
5
 
! Отговори
Женя преди 13 години
Ами явно виждаме различноАз пътувам много и не виждам държавата да е фалирала - напротиввиждам пълни курорти с народ, хотелите няма места, тази година 12% повече туристи, от които 10% повече българи. Виждам строящи се магистрали, виждам задръствания по границите от българи отиващи на почивка или връщащи се. Виждам увеличаващите се спестявания в банки на населението.Това на фалираща държава ли ти прилича?защото на мен - не
378
1
 
1
 
! Отговори
Кристиян преди 13 години
Тия са егати интригантите. Вместо да са единни те винаги се карат(за пари)...и ние губим от това!
377
2
 
6
 
! Отговори
Ели преди 13 години
Какви колбаси , какви сирена. Всичко се е по старому. Чист популизъм. Жени,обясни какво точно е направено.......Дай примери. Не виждаш ли ,че държавата е фалирала. Предишните започнаха ,сегашните я довършват .
376
2
 
4
 
! Отговори
Женя преди 13 години
Аз не знам държава, където да няма фалити, безработица, бюджетен дефицит и т.н. - примерно САЩ последните 2 години фалираха 126 банки.а това, че правителството работи за държавата, вместо да прави заменки като предишните, е видно и за слепите.за теб ако няма значение, за хората има значение.завиждаш на "звездите" че ще им дадат пенсии....ами да си станал и ти звезда и на теб щяха да дадат.
375
2
 
4
 
! Отговори
бай ДЖОН преди 13 години
Волене, къде са ти ятаците, евросъюза закри мандрите, министър Найденов затвори месарите, ЩЕ УМРЕТЕ ОТ ГЛАД.
374
2
 
6
 
! Отговори
Будалкаш го до Женя преди 13 години
Здрасти Женя. При наличието на фалити, бюджетен дефицит, високи цени, висока безработица, затворени болници, няма никакво значение какво върши правителството.Сега същото правителство е на път да взриви обществото ,като даде по 727 лева пенсии на хора които изобщо не са се осигурявали ,а в последните години масово са укривали и данъци ( имам предвид "звездите"). Това вече ще скъса чембера на цяло едно поколение, което не е спирало да работи а няма да може да пенсионира.Не пиши повече за колбаси.
373
3
 
5
 
! Отговори
HKK преди 13 години
Женя ti predawash direktno ot magistralata li?Kakwi magistrali kakwi 5 lewa, ako slushame bobojko wsichko e ot nego, metroto, detskite gradini, krystowishteto. Nie dosega takiwa raboti ne sme wijdali. Ako iskate deca i tiah boboiko shte wi gi naprawi.Njama nesto po-losho ot towa da si glupaw, i e nepoprawimo. BG si jiwee oshte s komunisticheskite idei che wsichki sa rawni i ot kyde na kyde toj ima pari a az ne, da ama ne. Wsichki ste ravni dokato ste na klona sled towa njama.
372
3
 
6
 
! Отговори
eee преди 13 години
Кога Болене ще си признаеш, че всеки месец Боко ти плаща 250000 евро за да те води на каишка?
371
2
 
6
 
! Отговори
Община гр. Трън преди 13 години
В района на нашата община се намира партизанската землянка където е битувал дядото на г-н Б. Борисов.Обектът не е поддържан в последните 20 години, но с малко средства може да се преведе във вид удобен за обитаване.Общината в гр.Трън ще предостави безвъзмездно землянката на Капка и Волен Сидерови.От закритите военни поделения ще им бъде осигурено и оръжие.Местна шивашка фирма вече е изработила винтягите за двамата.Тъй като обекта на разполага с тоалетна, Волен и Капка могат да ползват гората.
370
4
 
4
 
! Отговори
Митко Н преди 13 години
Права си Женя, народа съди по делата, а успехите на ГЕРБ които си изброила, са очевидни.затова и рейтинга му е висок, аз лично съм доволен и пак мисля да гласувам за ГЕРБ
369
8
 
5
 
! Отговори
Женя преди 13 години
Колкото и да се пънете, и да казвате на бялото - черно, народа вече поумня и гласува разумно.Това е първото правителство от 20 години, което работи за държавата, спряха заменките и кражбите, усилено се работи по автомагистрали и Дунав мост 2, скоро минах оттам и видях лично,за пръв път НАП прави масирани проверки за укриване на оборот и вкарва пари в бюджета, докато при Станишев помните какво правеше НАП начело с Мургина.за пръв път ядем колбаси от истинско месо и сирене без тебешир.
368
3
 
6
 
! Отговори
Атанас Панайотов преди 13 години
Атанас Панайотов: Правителството на ГЕРБ са измамници!Дата: 02-09-2010 09:37Сидеров открай време е жалка картинка.Ами, откакто го помня, той все си е партизанин. Живееше по разни тавани и си залагаше вещите в заложните къщи около градинката на черквата Свети Георги. Вече не е скъсан чорап, откакто се хвана с Коце Маца и Слави Бинев, дори вече сам си плащал кокаина.Къде беше тогава тази шушумига, която се прави вече на мъж? Може би, той иска него да поканят в правителството. И какво ще прави? Ще крепи увисналите *** на Бойко Борисов. - В сайта на нашето Външно министерство е отразено, че за Гамбия и Сенегал трябват визи за българи. А това не е вярно! България е член на ЕС. В тези две държави всеки българин може свободно да пътува. В Гамбия, която е туристическа страна, слагат печат за 28 дни на всеки турист от ЕС. В Сенегал е същото. Защо лъжат българите на страницата на Външно? Защото са измамници. Какво да очакваме от това *** Николай Младенов, който парадира с женитбата си, за да прикрива истинската си сексуална ориентация? Нали уж беше голям седесар? Върл привърженик на Иван Костов и Надежда Михайлова ( Едит Айсман), предпочете ГЕРБ, досущ като червеното *** и агент на ДС Божидар Димитров, който няма да си подаде оставката. Николайчо даже беше за кратко време военен министър без да е служил в БА. Какъв срам и позор, но аз вече съм се убедил, че педерастите са оперирани от чувството срам. - Много агресивно започваш. Кажи къде се изгуби тези дни, да не си получил заплахи, че пишеш за Афера.бг и да си се покрил? - Не, просто издавам новата си книга Кокаин V, вчера я дадох за печат и октомври ще е на пазара. Знаеш сама какво е да пускаш нова книга. Също пиша много усилено за наркокартела Фирмата, защото и тази книга искам да излезе скоро и да зарадва моите фенове. Доста време нищо ново не съм пускал, освен че преиздадох Заговорът в допълнено издание и в две части. Заради Афера.бг не, но във в. Шоу имам няколко интервюта и един балък ми скочи, та се наложи да извадя голям касапски нож, с какъвто винаги ходя, и аха за малко да го изкормя като риба, но Близнаците и Васо Пенчев от сладкарница Неделя, където се събираме в София, го спасиха. И то само, защото се имал за отворен, а той е пълен балък и аз съм го споменал. Но там пиша интервюта - фейлетони, докато тук всичко е много сериозно.Гледах днес по телевизията Волен Сидеров как подрипаше на трибуната в Парламента и се изрепчи на Иван Йорданов Костов и как щял да стане партизанин, ако ДПС влезе в правителството. Сидеров открай време е жалка картинка, макар да е имало момент, в който и мен ме заблуди да го подкрепя. Ами, откакто го помня, той все си е партизанин. Живееше по разни тавани и си залагаше вещите в заложните къщи около градинката на черквата Свети Георги. Вече не е скъсан чорап, откакто се хвана с Коце Маца и Слави Бинев, дори вече сам си плащал кокаина, и стана депутат и взима доста тлъста държавна субсидия, та и той успя да облече костюм след като не бе слагал от абитуриентския си бал. Но нали беше шеф във вестник Демокрация. Чак сега ли разбра, че мангото от село Блатино е крадец? Защо не го тръбеше, когато издаваше антиеврейски книги, платени от евреите? Аз през 1999г. издадох Българският Великден 2 и първи разказах на хората за огромните кражби на правителството на СДС. И то за всичките: Иван Костов, Богомил Бонев, Александър Божков, Евгени Бакърджиев, Надежда Михайлова (Едит Айсман), Вилхелм Краус, Муравей Радев, всички *** от СДС. Къде беше тогава тази шушумига, която се прави вече на мъж? Може би, той иска него да поканят в правителството. И какво ще прави? Ще крепи увисналите *** на Бойко Борисов. Но той е достатъчно дребен, за да му отделям толкова внимание и веднага преминавам към следващия нахалник, който със съпругата си източиха театъра, който управляваха като собственици Стефан Цанев. Този *** ни предлага Иван Костов за вицепремиер и финансов министър. Само заради тези му приказки заслужава да бъде разстрелян или обесен!!! Какъв си ти бе, Цанев, та ни предлагаш този доказан престъпник за финансов министър? Ами той трябва да е с доживотно присъда в затвора! Може да си добър писател, не съм те чел и не споря. Навремето, когато се завърнах от 9 годишна политическа емиграция, се излъгах и прочетох на Виктор Пасков Германия една *** приказка (тотална боза) и на Радичков Ноев Ковчег, и тогава реших да стана писател, за да четат българите свестни книги от български автори. А, опитах се да прочета и 2-3 книги на Палми Ранчев да продължава като треньор по бокс. И за това не съм те чел, защото се разочаровах от българските писатели, но като колега те съветвам не си бутай гагата в политиката и не предлагай толкова компроментирани личности като Иван Костов. Той *** мамата на държавата! А на хората открадна достойнството. Не виждаш ли, че една шепа народ гласува за него реститутките и проститутките. Или ти се плаща, за да си му клакьор? Не се продавайте бе, хора! Навремето Надка Захариева за едни 10 000 лева пристана на ДПС. Ти да не си също булка за продан?Сега гледам Веждито, мултакът, как се напъва. 150 лева за 150 заслужили естрадни певци. Това някаква подигравка ли е? Кутия пури на тенисиста-премиер Борисов струват поне 300 лева, купени на черно, да речем, от Юм официално в магазина са доста по-скъпи. Пенсия за цял месец. Само обядът или вечерята на Веждито струват двойно повече. Тези хора представят лиси как се живее със сто и петдесет лева на месец? Или изцепките на момченцето с тънкото гласче: Няма да пипаме пенсиите. Ама другарю ли, господине ли (нали и той е от тяхното котило), социалната пенсия е 75 лева срещу средната такава 800 евро в Европа. Как се оцелява със 75 лева цял месец? На това аз му викам ГЕНОЦИД! България е на дъното в дъното на таблицата за най-бедни страни в Европа. А там, в Европа, всеки пенсионер със социална пенсия може да почива на Канарските острови, Майорка, Кипър, Тунис, Египет, дори в България, където багери копаят под прозорците на хотела, а дебеловрати полицаи искат рекет по пътищата. А нашите пенсионери, дори добре пенсионираните с пенсии над 100 лева, не могат по никакъв начин да си платят необходимите хранителни продукти, вода, ток, газ, отопление, за дрехи и почивки не може и ума да става, защото всичко отива за лекарства, а те по скъпотия са на 1-во място в Европа. И най-много им стигат да отидат до близкия язовир, да си вържат един камък на шията и се удавят.А какво казва баш пожарникарят, баш тарикатът (близнак като мен) от село Банкя, покръстено в град от неговия кумир Тодор Живков, известен като Бай Тошо, затова, че няма пари в хазната нито за пенсии, нито за болници, нито за НАТФИЗ: откраднаха ги предишните. Аплаус! Аплаус, драги посетители, на Афера.бг и мои приятели или врагове! Това го знаем всички, защото и ние не сме вчерашни. Но къде са тези предишни? По банките в Парламента. А къде трябва да бъдат? В затвора! А защо не са там? Защото всички сте навързани като свински черва, и докато Цветан Цветанов не ни каже по телевизията за операция Политиците, всичко си остава шурла-бурла.Веси, нас сигурно ни смятат за платени журналисти или писатели, но за мен мога да кажа, че никой не ми плаща и всичко ми идва от вътре. Просто се възмущавам, защото ме боли за България и за ограбения български народ. Надявам се и ти да си като мен, даже ми се иска всички журналисти и писатели да са като нас, а не като Бареков или Стефан Цанев нечии платени ***. Обеща ми да ме поканиш отново в твоето предаване по СКАТ, за да попитаме правителството на ГЕРБ защо няма наказани за канцерогенните фъстъци от Гамбия, която на мен ми е втората родина, но все пак оттам са внасяни цели 7 години...- ...и са тровени българите. Ще те поканя.
367
4
 
4
 
! Отговори
Будалкаш го ! преди 13 години
Именуваш се като гербер и най малко ти трябва да лъжеш г-н Борисов, че народа е с него. Това беше миналата година. Иначе си прав, че той ще остане в историята с "дупетата", дупките по пътищата, празните приказки и всеобщата мизерия.
366
2
 
1
 
! Отговори
FST преди 13 години
От последното изказване виждам, че здравната криза се задълбочава и става трудна за преодоляване. Определени хора искат да станат партизани, пожелавам им успех, заяви лидерът на СДС. :D dobre kazano, shte glasuwam za SDS na sledwashtite izbori
365
0
 
3
 
! Отговори
Спонги преди 13 години
Ха ха ха ха. Кой си ти та ще ми даваш тон в живота. Комунистите са в ГЕРБ и БСП. Болшевишкото ти дръзновение е характерно за първосигналните. Демократите никога няма да приемат диктаторските методи на патрона ти.
364
7
 
5
 
! Отговори
ГЕРБ-ер преди 13 години
Отпора почва да става страшен. Много здраво ги настъпи Дянков с тези проверки по заведенията, дето ги обу да плащат данъци, също и с "дупетата" и цялата реформа, а сега и Доган настъпиха ....направо побесняха крадльовците, готови са на всичко да си спасят заграбеното.Дръж се Бойко, каузата си заслужава! ако успееш - оставаш в историята.знай, че народа е с теб, дръж се и продължавай безкомпромисно , пътя е труден, но славен.
363
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ей много си *** :)
362
7
 
2
 
! Отговори
нож преди 13 години
Ей Спонги смотан комунист върви ближи червено-турските *** другаде -нямаш място във форума.