Курумбашев: Бойко, спри със самовъзхищението!

Левият депутат твърди, че управляващите нямат приоритети
7 сеп 2010 07:41,
120
Курумбашев: Бойко, спри със самовъзхищението!
Петър Курумбашев. Снимка: БГНЕС

"Няма никакви приоритети на управляващите и всеки се държи както му хрумне. Нищо сериозно не чух от изказването на председателя на ПГ на ГЕРБ Тодор Димитров за началото на сесията.

Там имаше такива мегаклишета от типа, че застаряващото население оказвало натиск върху пенсионната система. Нямаме нужда от констатации, че слънцето изгрява от изток и залязва на запад.

Не чух никакви сериозни управленски намерения", казва в интервю за в. „24 часа“ депутатът от „Коалиция за България“ Петър Курумбашев.

"На нас ни липсва диалогът какво искаме да направим в следващите 10 години в България, как виждаме мястото й в ЕС.За съжаление, имаме повече от 20% от българските граждани, които живеят в София, това никога не е било.

Следващите години се очертава да сме 6 милиона, от които половината в София? Това на кого му харесва? Нито на софиянци, нито на хората , които са принудени да дойдат в столицата. Обезлюдяват се цели райони, специалистите отиват към големите градове. Този разговор за бъдещето отсъства", твърди той.

Спред него по много важни за обществото теми Бойко Борисов трябва да потърси много широко съгласие.

"Да слезе на земята, както и да спре със самовъзхищението", съветва го Курумбашев.

"Не искам да злорадствам с неуспеха на това правителство, за да кажем после: ето, при нас беше по-добре. Свикнахме да побеждаваме само с унижаването на опонента, а не чрез аргументи и предложение как хората да живеят по-добре", казва още депутатът от БСП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
0
 
4
 
! Отговори
A toj преди 13 години
КУРумбашев, скрий се бе селянино.Помниш ли козлодуйския клип?
111
1
 
4
 
! Отговори
Българка преди 13 години
до 100Този "Голям балон" може и да не сдаде властта лесно както си мислите. Вие просто не познавате това съсловие- милиционерите!
110
1
 
5
 
! Отговори
тетка Мара преди 13 години
Тия от БСП след като за пореден път ни докараха до криза, имат нахалството и да говорят. Чак сега започнаха да се повишават цените. Ако няма малко инфлация, това пак говори за криза-дефлация.
109
2
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
До 114 Абе,ти псевдобългарино,първо научи да пишеш на кирилицата,защото по това личи колко милееш за Българската кауза,Чии *** миеш *** такава,
108
1
 
4
 
! Отговори
ANONIMEN преди 13 години
VSI4KI KOMUNISTI REVAT ZA6TOTO NE MOGAT DA KRADAT FAKTITE GOVORJAT ZA6TO STE TOLKOVA ZLOBNI KAM 4OVEK KOITO ISKA DA OPRAVI 4UGDI KRAGBI MOGE I DA USPEE TOGAVA?
107
2
 
3
 
! Отговори
Съгласен преди 13 години
Спонги, Спонги, за съжеление братче много, ама много си прав. Но ако една истина се каже от опозиционна партия тия които са съгласни с нея от дзруги политически сил, никога не е подкрепят. Това е проблема на нашата държава, не се държи на истината на това кой я казва. Ако е някой от нашите добре ще го подкрепим, ама ако го каже някой от опозиционна политическо сила, с изказването на която пи принцип сме съгласни, никога няма да го подкрепим, дори ще го оплюем.За това сме на този хал. Тежко ни.
106
2
 
9
 
! Отговори
kolekcionera преди 13 години
Ималисме управляващи ама като този самохвалко Бойко сме нямали клоун от цирк БАНКЯ по добре без него че утре Барозо може да му е виновен така и не си наммери мястото по добре вън от парламента .
105
3
 
3
 
! Отговори
чч преди 13 години
Джумаец,дядо Славейков е казал това,за предателите на България,а такива като теб 50-60години бяха точно такива!Между другото такива,като тебупотребяваха и най гениалните български поети и писател ,за пъклените си цели!Направихте комунисти и Христо Ботев и Васил Левски,дори себе си отъждествявахте с тях,да не говорим за дядо Славейков!Все пак те съветвам да не забравяш,че целия цивилизован свят,обяви идеите ви за терористични....а ти пак си знаеш своето-явно си зомби!
104
1
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
До 109-Можеш ли да ме отвориш,кой са тези 5 години когато не са управлявали комунистите?
103
1
 
3
 
! Отговори
джумаец преди 13 години
До ЧЧ-дЯДО Славейков за такива е казал,преди много години-Не народ,а ***,
102
2
 
3
 
! Отговори
чч преди 13 години
Джумаец,ако между пишещите в този форум,има такива,като теб,които не могат да си отговорят на прости въпроси-това НЕ Е представителна извадка на България,а просто мнение на човек с изкривена ценностна система!А простия отговор на твоя "сложен" въпрос е:Не може да се прави обединение с хора,които се въоръжиха с една фалшива(комунистическа) идея,за да избиват другите,защото не бяха съгласни да им бъдат роби...и сега се правят на ...ни лук яли,ни лук мирисали,исе правят на обидени,и раздават морал.
101
0
 
8
 
! Отговори
джумаец преди 13 години
Ако пищещите в този форум е представителна извадка на България,горко и на тази дължава,Често си задавам въпроса -каква е каузата която може да обедини нас всички Българи?За съжаление не мога да си отговоря,Ако някой я предложи или го обявяват за комунист,фашист,предател и всиччки други земнни грехове,С такъв народ това сме си заслужили и никой друг не ни е виновен,
100
2
 
15
 
! Отговори
Спонги преди 13 години
Имаше, но слава Богу нямаше власт. Жорж Ганчев. За него лекарите твърдяха, че страда от криптомнезия. Измисля си нещо и сам си вярва. Истината е, че ББ желае да направи нещо, но няма капацитет за това. Много от пишещите под тази статия се птитесняват да се солидаризират с Корумбашев, защото е комунист. Аз, привърженикът на ДСБ ще кажа, че Корумбашев е прав. Една от нашите най-страшни трагедии е тази, че по принцип не приемаме мнението на опонента, дори когато е прав. Жалко за нас.
99
0
 
7
 
! Отговори
Малее преди 13 години
"101, ти сериозно ли?!" Сериозно ами! Кога му е останало време да мисли?:)Плаща се на пост, не за мислене:)
98
4
 
21
 
! Отговори
ангел преди 13 години
осъзнайте го - Бойко се е заел да напълни хазната, ама от ДЖОБОВЕТЕ НА ГРАЖДАНИТЕ - и то все на най-бедните. глоби, вдигане на данъци, вдигане на пенсионната възраст.... е, така ще се напълни - вярно е. ама държавата не е самоцел. на гражданина не му трябва пълна хазна - трябва му преди всичко пълен хладилник. като избягаме всички или изпукаме от глад, за кво е тая хазна? да си я харчи МС ли? е, за МС ли искате да живеете? Бойко е опасно некомпетентен - както и всичките му министри
97
2
 
20
 
! Отговори
ангел преди 13 години
101, ти сериозно ли?! какви успехи е пожънал Бойко? куп показни акции, куп арести, осъдени - нула, безработицата расте, данъците ще скачат, цените вече скочиха, минитрите наричат нацията "нарушители" и им измислят НАКАЗАНИЯ за невнесени осигуровки - в същото време заплатата е такава, че ако внесеш осигуровки, ще стоиш гладен.... абе чакай само да си видиш първата зимна сметка за ток и топло, тогава пак ще те питам за "успехите"
96
28
 
12
 
! Отговори
до 100 преди 13 години
***-ум-баш-ев защо не се скрие под някоя от банките на най-корумпираната партия б БГ, а взел и той да приглася на вожда си Станишката. А ти "Българино", като си толкова честен, защо си кривиш душата и се присъединяваш към лъжите на тоя Кукувец. А дали е хвалипръцко, не знам, но всеки има право да изтъква успехите си. А досега ББ жъне само успехи и във вътрешен план и в международен план така,че нема лошо човек да сподели хубавите новини. Но вас ви гризе отвътре, че въпреки всичката ви помия не
95
10
 
37
 
! Отговори
Българин преди 13 години
След като прочете средно грамотен човек коментарите разбира ,че у нас се възражда нещо ,което моето поколение вече сме преживяли.Хора ,осъзнайте се .Б. Борисов е един "голям балон" и това ще го усетите вие младите ,които сте му най -яростните защитници.Като всеки честен българин аз също искам да успее да се справи с престъпността ,корупциятя, да обедини нацията ,но се получава обратното.Напълно се присъединявам към констатациите на Корумбашев.Такъв "хвалипръцко"като Б.Б.не е имало никога у нас.
94
6
 
11
 
! Отговори
Осъзнаване преди 13 години
По повод самовъзхищението и самопровъзгласяването.Нали знаете древната максима: "Една лъжа изказана 100 пъти се превръща в истина, но в ... стадото."
93
5
 
17
 
! Отговори
ангел преди 13 години
96, да дъвчем *** няма смисъл - гнусна работа е. ама сега *** НЕ СА управляващи - а е редно да се следи дейността най-вече на УПРАВЛЯВАЩИТЕ, щото от тях зависи всичко. та да си дойдем на думата - какво прави Бойко? пълни хазната, изпразвайки джобовете на най-бедните граждани - и нищщо друго. е, какво ни грее пълна хазна, като хладилника е празен? или вярваш на "потърпете сега, па да видите кво бъдеще ви чака...." бе аман - от 66 г. все газим *** и чакаме светлото бъдеще....