Курумбашев: Бойко, спри със самовъзхищението!

Левият депутат твърди, че управляващите нямат приоритети
7 сеп 2010 07:41,
120
Курумбашев: Бойко, спри със самовъзхищението!
Петър Курумбашев. Снимка: БГНЕС

"Няма никакви приоритети на управляващите и всеки се държи както му хрумне. Нищо сериозно не чух от изказването на председателя на ПГ на ГЕРБ Тодор Димитров за началото на сесията.

Там имаше такива мегаклишета от типа, че застаряващото население оказвало натиск върху пенсионната система. Нямаме нужда от констатации, че слънцето изгрява от изток и залязва на запад.

Не чух никакви сериозни управленски намерения", казва в интервю за в. „24 часа“ депутатът от „Коалиция за България“ Петър Курумбашев.

"На нас ни липсва диалогът какво искаме да направим в следващите 10 години в България, как виждаме мястото й в ЕС.За съжаление, имаме повече от 20% от българските граждани, които живеят в София, това никога не е било.

Следващите години се очертава да сме 6 милиона, от които половината в София? Това на кого му харесва? Нито на софиянци, нито на хората , които са принудени да дойдат в столицата. Обезлюдяват се цели райони, специалистите отиват към големите градове. Този разговор за бъдещето отсъства", твърди той.

Спред него по много важни за обществото теми Бойко Борисов трябва да потърси много широко съгласие.

"Да слезе на земята, както и да спре със самовъзхищението", съветва го Курумбашев.

"Не искам да злорадствам с неуспеха на това правителство, за да кажем после: ето, при нас беше по-добре. Свикнахме да побеждаваме само с унижаването на опонента, а не чрез аргументи и предложение как хората да живеят по-добре", казва още депутатът от БСП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тоя програма КУ-КУ го извади на бял свят, ама той и до днес си е КУКУ - поредното бледо копие на Яне Янев
51
28
 
30
 
! Отговори
Хер Мамут преди 13 години
Я, една от най-видните и евтини политически *** Курумбашева пак изпълзяла от вертепа и ръси акъл. Я обратно в трапа!!
50
6
 
12
 
! Отговори
Maraba преди 13 години
Браво другари!Конструктивна и градивна критика требе!Особено когато е на пленум!
49
5
 
35
 
! Отговори
Абе хора, преди 13 години
Съвземете се, бе! Какво ги делите на сини и червени, не разбрахте ли, че ВСИЧКИТЕ във властта са едноцветни, но се преобличат според инструкциите на Генералите? Толкова ли сте наивни??? Нещата са предрешени още преди 20 години, когато им раздадоха куфарчетата и териториите/ партийните деноминации. Я се огледайте наоколо дали има ЕДИН успешен безнес, който да не е вплетен в мрежата им и да не се отчита нагоре, до бившите комсомолци? Народ от шарани сме, уви!
48
9
 
20
 
! Отговори
Овчар от преди 9.ІХ. преди 13 години
До преди 9.Х. бях овчар, щото парите ни стигнаха само за отделение. След 9.Х. и синовете ми и внуците ми имаха достъп до образованието, изучиха се и станаха директори. Съчувствам ти, че комунистите са ограничили достъпа ти до образование и си останал такъв, какъвто си...
47
17
 
41
 
! Отговори
Гражданин за ЕРБ преди 13 години
Корумбашев е един от най-стойностните депутати в това народно събрание,не само сред социалистите,но и въобще.Него никой неможе да го нарече червен по принцип, заразлика от многото бояджии не само в милиционерските редици,дето от партията майка станаха евролевици,НДСВ-ейци и сега с Бойко начело от жълти поГЕРБ-еряха заради едната изгода.прав е Корумбашев,да вземе Бойко да свали малко мутренското ЕГО,щот иначе лафа "НЕ МЕ ГЛЕДАЙ КАКВО ПРАВЯ, СЛУШАЙ МЕ КАКВО ТИ ГОВОРЯ" вече е нарицателно за него
46
7
 
28
 
! Отговори
ХХХ преди 13 години
Тук си прав. След 9.09.44 г. повечето във властта преди това са били овчари. По време на преврата (1989 г.) бях директор на държавно предприятие. В началото на 1990 г. няколко шлосера дойдоха в кабинета ми и казаха: "Шефе, ти си до тук". Днес виждам единият от тях да клошарства. Аз съм изпълнителен директор на същото предприятие. Като че ли много хора искаха да се повтори 9-ти септември. Голямата част от тях не сполучиха. Явно, били са по прости от онези овчари.
45
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ба. били *** овчаеи преди девети. И тогава като и сега бяха най-големите айдуци-краднеха от народа...само дето тогава гепеха ясене и пиене, а сега гепат кинти, ама не от любимите им рубли, а от презрените долари :))
44
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И аз така, взвх каквото можах от вашата Партия, изучих се, специализирах по света, но в един момент Тя стана ненужна и я парясах....сега сия клатя заднешката :))))
43
7
 
15
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
Само пеленачетата остават при майка си да бозаят..., а тази, за която говоришза едни като теб е майка, а за други като мен - мащеха......А вие преди 9 септември бяхте овчари...
42
11
 
34
 
! Отговори
Здравей Фред ! преди 13 години
Корумбашев е завършил Техническият университет във време когато дипломи не можеха да се купупат. То владее само два други езика освен българският.А ти докъде си я докарал с училището ?
41
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Погледнете Пирински колко е доволен.
40
6
 
15
 
! Отговори
ХХХ преди 13 години
Партията-майка бе Странджа ! Ти преди 20 години скъса няколко чифта кондури да маршаш по празниците и да приветстваш тази партия. Сега се правиш на друг. Можеш да си друг само на приказки, по форумите. Иначе си роден, отгледан и охранен по времето на онази партия, която е майка и на твоята сегашна партия. А бе много куртизани се навъдихте след 1989 г. Преди това бяхте само шлосери.
39
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тези в София последната година ли дойдоха?Нали вие ги доведохте там!
38
10
 
3
 
! Отговори
2 преди 13 години
do31 tı neznam ot koy narod sı obace nasıya narod ne ıska povece nekadırnıcı da go upravlyavat ı zatova tvoya boko ılı batmana ne go ıskame.
37
25
 
15
 
! Отговори
Фред Астор преди 13 години
Вижте рейтинга на Борисов,значи и други му се възхищават.Курумбашев е необразован и поради това недалновиден.
36
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тотев го нямаше. Бойко май ги е стройл всичките и не е пуснал никой освен Цецка Цацева
35
7
 
9
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
Я кажи коя е тая партия!!!...
34
16
 
27
 
! Отговори
Вие народът... преди 13 години
До пост 31.Вие народът, които избрахте Боко вече оредяхте. От тук нататък следва да ядете таламангата. Най добре е навреме да се присламчите навреме към някоя друга партия. Зная , че това го можете.
33
18
 
17
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
...Че кой иска да стои редом до предател - президентът е срам за България...- тоя, който за последните седем години раздели нацията - говори за съединение...