Курумбашев: Бойко, спри със самовъзхищението!

Левият депутат твърди, че управляващите нямат приоритети
7 сеп 2010 07:41,
120
Курумбашев: Бойко, спри със самовъзхищението!
Петър Курумбашев. Снимка: БГНЕС

"Няма никакви приоритети на управляващите и всеки се държи както му хрумне. Нищо сериозно не чух от изказването на председателя на ПГ на ГЕРБ Тодор Димитров за началото на сесията.

Там имаше такива мегаклишета от типа, че застаряващото население оказвало натиск върху пенсионната система. Нямаме нужда от констатации, че слънцето изгрява от изток и залязва на запад.

Не чух никакви сериозни управленски намерения", казва в интервю за в. „24 часа“ депутатът от „Коалиция за България“ Петър Курумбашев.

"На нас ни липсва диалогът какво искаме да направим в следващите 10 години в България, как виждаме мястото й в ЕС.За съжаление, имаме повече от 20% от българските граждани, които живеят в София, това никога не е било.

Следващите години се очертава да сме 6 милиона, от които половината в София? Това на кого му харесва? Нито на софиянци, нито на хората , които са принудени да дойдат в столицата. Обезлюдяват се цели райони, специалистите отиват към големите градове. Този разговор за бъдещето отсъства", твърди той.

Спред него по много важни за обществото теми Бойко Борисов трябва да потърси много широко съгласие.

"Да слезе на земята, както и да спре със самовъзхищението", съветва го Курумбашев.

"Не искам да злорадствам с неуспеха на това правителство, за да кажем после: ето, при нас беше по-добре. Свикнахме да побеждаваме само с унижаването на опонента, а не чрез аргументи и предложение как хората да живеят по-добре", казва още депутатът от БСП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
16
 
14
 
! Отговори
Ramon преди 13 години
На този пък кой му даде думата? Симпатяга
91
18
 
14
 
! Отговори
5 преди 13 години
boiko govori i pravi po neshto. a ti komunjag4e? pripomniam 65 god. NISHTO zatova sme na tova nivo
90
1
 
3
 
! Отговори
ПРОЗИРАШ преди 13 години
до 88 Браво на "главния готвач!"
89
27
 
17
 
! Отговори
Кака Радка преди 13 години
Това изказване прилича на активно мероприятие: Курумбашев кандидат за президент на кумунистите. От сега се почва, ама ние да не сме абдали. Айде, ***, да ви видя минусите, само така ще разбера че съм права!
88
21
 
15
 
! Отговори
ИДИАЛЕН преди 13 години
КОРУМБАШЕВ,БАШ ЧЕРВЕНО НИЩОЖЕСТВО,УВАЖАВАН РЕЖИСЬО,ЗАЩО НЕ СИ ГЛЕДА РАБОТАТА И ТОЙ РАЗДАВА ЪКЪЛ,ЖАЛ МУ Е БЪЛГАРИТЕ ГИ НЯМА,БЯГАТ СОФИЯ Е СРЕДИЩЕ НА НАРКОПЛАСЬОРИ.ДА АМИ ТИ,КАТО ВСИЧКИ ДО СЕГА ЗАЩО НЕ СПРЯХТЕ ДА ГРАБИТЕ И ЯДЕТЕ НА СОФРАТА НА ТРУДОВИЯ ЧОВЕК?
87
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
20 години видяхме преоротетите на БСП!Шепа политически избранници си построиха комунизма,а народа беше заврян в турски кинеф,сега другарите трябва да замълчат,пък ако има заблудени и ги изберат, тогава ще покажат своите наредени приоритети.
86
21
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Kурумбашев,ку-ку свърши много отдавна и затова,че лизахте задниците на червените,сега сте червени милионери,но статуквото свърши,времената са други...
85
29
 
41
 
! Отговори
Besepar преди 13 години
Прав е господин Курумбашев. Герб е партия без каквито и да било идея за пътя на България. Това престъпно безотговорно правителство трябва да бъде свалено, за да могат истински отговорни хора да дойдат на власт и да поведат страната ни напред.
84
24
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
кУрбашев...***
83
10
 
33
 
! Отговори
Доктор Уотсън преди 13 години
Търси се мотива - кой имаше интерес от посочените престъпления - СИ БАНК /Цветелина/, силовите групировки /ББ/, туристическата мафия/и там ли няма гербери/, нотариалната мафия/Фидосова/, горско-ловната мафия/Емил Димитров /, поземлено-арендаторската мафия /и там сте ***/, петролната мафия /най-добрия приятел на вожда/ и т.н. Не ми казвай какво е станало, кажи кой се е облагодетелствал...
82
50
 
39
 
! Отговори
ЧУЯ ЧЕРВЕНИ КРАТУНИ преди 13 години
На тия платени червени *** дето защитават мръсната комунистическа ***(И В МОМЕНТА ПРАВЯТ ТРИК ЗА ОТКЛОНЯВАНЕ НА ГЛАСОВЕ, УЖ КЪМ СИНИТЕ) и твърдят, че сегашните са по-лоши от предишните само ще им припомня:1.Лукановата и Виденовата криза 2.купонната система характртерна за военни времена.3.мутрите с бухалките и паленето на магазини4.дървената мафия и паленето на гори - сега няма пожари нали, а беше много горещо защо бе мръсни червени ***?5.магистралните обири6.отвличанията7.поръчковите убийства чрез хора от МВР.8.симбиозата МВР престъпност на най-високо ниво9.заменките и наглото източване на държавата.10.злоупотребата с фондовете на ЕС.11.превръщането на съдебната система в придатък на организираната престъпност а без такава няма държавност.12.източването на ДДС над 6 милиарда, а може би са много повече.!!!!!!!!!!!!!!!!!!13.уреждането на съдии с апетитни имоти видяхме им мазните муцунки и по телевизията дори.14.внедряването на престъпници в МВР и ДАНС и работа за чужди разузнавания.15.финансови пирамиди.16.ограбване спестяванията на хората в банките.17.контрабанда на наркотици със съдействието на МВР.18. разпродажба на държавно и общинско имущество на безценица.19.довеждането до изкуствена финансова и хранителна криза, когато такава нямаше по света.20.превръщането на МВР в най-голямата частна детективска агенция.Сега понеже е световна криза е така в България, а и мръсните комунисти правят саботажи. Все пак ГЕРБ , успя1.Не увеличи данъците.2.Усвоява ЕС фондовете.И куп други неща.Тяхното поведение много ми напомня на наркобарона Ескобар, който даваше безплатна храна и подслон на най-бедните (утайката), а те от своя страна бяха съгласни да си има престъпност, но да бъдат НАХРАНЕНИ.
81
26
 
24
 
! Отговори
hitarpetar преди 13 години
Незнам дали Бойко е комунист или не ...незнам дали не работи с тях (комунистите) ...не знам дали не защитава техните интереси.........знам само едно - ФАКТИТЕ ....стилът му на работа е различен от всички управляващи досега.......и всички комунисти реват от него .....обяснявайте ми сега каквото искате....и колкото си искате......
80
15
 
39
 
! Отговори
Балин преди 13 години
Предполагам XXLе размера на главата, но не и на мозъка ти. Минусче няма да ти сложа, но ще ти кажа, че имаш типичното герболетско мислене, щом някой е против тъпият ви вожд веднага го нападате като глупави пеперуди на нощна лампа. Осъзнай се, човека говори истината нищо, че е от БСП. дори номер 84 го е признал.
79
11
 
36
 
! Отговори
Svilen75 преди 13 години
Чудя му се на Курумбашев какво прави в БСП??? Изглежда ми свестен тип, нищо, че е червен. Не участва (поне не пряко) в долнопробноото управление на Станишката, а и сега е много прав в коментарите си.
78
36
 
17
 
! Отговори
XXL преди 13 години
Кукурузов,я се скрий някъде.*** комунист,акъли ще дава.Давайте с минусчетата....комунистчетаааааа.
77
30
 
18
 
! Отговори
Атака преди 13 години
Този наглец, ояден не го ли е срам да говори!
76
7
 
32
 
! Отговори
Неудобната преди 13 години
Маргарита Михнева: Такова унизително поведение на медиите не е имало и по бай Тошово времеДата: 06-09-2010 16:48Никога не съм била агент на Държавна сигурност и имам документ за това, каза Маргарита Михнева в предаването "На инат" по ТВ7. Разследващата журналистка призна, че винаги я е било страх и е платила искреността си с цената на коварната болест рак на гърдата. "Всяка екстра се заплаща в живота. Това е една екстра - да си свободен, да говориш истината...", уточни тя. Михнева е на мнение, че дори по бай Тошово време не е имало такова унизително поведение от страна на медиите, както сега. Ние нямаме силни разследващи журналисти, защото политиката много се меси в медиите. Журналистиката в момента се превърна в доброволна слугиня на управляващите. Много ми е жал за Бойко Борисов, когото медиите наричат "Бойко". Не разбирам защо един министър-председател трябва да се нарича с малкото име?! Аз лично никога не съм танцувала с властта. Работата на журналиста е не да доказва нередностите, а да алармира държавата и обществото по различни наболели въпроси. В днешно време властта извършва контрола чрез агенти под прикритие в медиите, които наготово получават информация, каквато трябва да публикуват.", заяви Михнева, но отказа да назове имена, за да няма дело за разкриване на държавна тайна. Тв водещата на "Неудобните" допълни, че всеки може да си направи сметката, кои са, като погледне заглавията на изданията, които още от вечерта са готови с новини за показните акции, едва ли не непосредствено преди да бъдат извършени или веднага след това.
75
36
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Корумбашев... Корумбашев... След всяко от управленията на БСП положението в България ставаше катастрофално и тъкмо следващите започнат да оправят бозите и *** замажат очите на пенсиите, дойдат пак на власт и отново започват да разрушават. Какво градивно сте направили вие, социалистите? Магистрала ли, какво ли? Вашата демагогия съвсем скоро ще ви излезе през носа, слава на Бога, че електората ви измира експоненциално. Бойко може и да краде, но и работи, докато вие само крадяхте.
74
21
 
20
 
! Отговори
ку-ку преди 13 години
КУРУМБАШЕВ ТИ ПЪК СПРИ ДА СЕ БУТАШ НАЛЯВО НАДЯСНО ПРЕЗ 90 ГОД КАЖИ КОЛКО МЛАДИ ХОРА ИЗЛЪГАХТЕ С *** СИ ПРЕДАВАНЕ А БУДАЛИТЕ СКАЧАТ НА МИТИНГИТЕ ВИЕ СИ ЛАПАТЕ ЕГАТИ МРЪСНИТЕ КОМУНИСТИ КВИ *** БЕХТЕ СА АКЪЛ ЩЕ ДАВАТЕ МИ ОНОВА Г.....О ДИЛОВ -СИН ОТВРАТИТЕЛНИ СТЕ
73
3
 
26
 
! Отговори
123 преди 13 години
СЕЩАМ СЕ ЗА ЕДНА ПРИКАЗКА ОТ ВИЛХЕЛМ ХАУФ - "РОМАНТИЧНИЯТ АНГЛИЧАНИН". ТА ТЯ ЗАЪРШВАШЕ С ДУМИТЕ: ХОРА С ПРАЗНИ КРАТУНИ ВЗЕМАТ ЗА ПРИМЕР МАЙМУНИ.