ВМРО и Атака на нож

Двете партийни централи се скараха заради черните фланелки
Обновена: 6 окт 2010 22:07 | 6 окт 2010 22:07,
138
ВМРО и Атака на нож
Снимка: БГНЕС

Задочен сблъсък между ВМРО и Атака се оформи в сряда след скандалното изказване на Волен Сидеров в парламента.

Политическо търгашество и опит за натиск върху правителството е демонстрацията на парламентарната група на „Атака” днес в Народното събрание с тениски с надпис от кампанията на ВМРО „Не на Турция в ЕС”, реагираха от партията на Красимир Каракачанов.

Питаме се къде беше Волен Сидеров преди два дни, когато турският министър-председател Ердоган беше на посещение в София. Задаваме си въпроса дали днешната артистична проява не е продиктувана от елементарен опит за политически рекет по време на обсъждането на вота на недоверие към правителството, коментират от ВМРО.

Войводите зоват хората на Сидеров „ясно да заявят на премира: или референдум срещу турското членство в ЕС, или край на подкрепата за правителството“. 

Още по темата

Реакцията на Атака не закъсня: „В една злобничка и жалостива декларация ВМРО напада Атака заради изявлението на лидера Сидеров в Народното събрание днес“. 

Натискът на Атака спрямо кабинета е да не избързва с подкрепа за Турция за нейното членство в ЕС. Натискът на Атака спрямо кабинета е да не разпространява внушенията, че въпросът с тракийските имоти е решен и този натиск е реален, и този натиск ще продължи, заявяват от партията на Сидеров.

Жалко за ВМРО, не беше лоша партия, отсичат от Атака.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още по темата: атака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
1
 
0
 
! Отговори
Владо преди 13 години
Аз пък питам къде пък тогава беше ВМРО??? Нали задават въпроса къде е буила АТАКА? А ВМРО? Или да, те вярно че вече и един файтон хора не могат да се съберат, затова ги бива само в медийните декларации... да си ходят там в "проекта РЗС", ако искат и при приятеля си Ариел Шарон да ходят, само да не се занимават с неща от които нищо не разбират!!!
117
1
 
4
 
! Отговори
Атака преди 13 години
Ако Атака Не бе за махането на чужди бази от БгЗа напускането на НАТОИ Сидеров не беше неуравновесен би била идеалната партия. Останалите и точки са всичко от което има нужда България и са много по-добри от на Герб.
116
1
 
4
 
! Отговори
perdahko преди 13 години
Сложи си една фланелка с надпис "ОМО" като си такъв смел детеубиец бе ***... и са разходи по София и моля Бога да ме срещнеш !Не споменавай децата ни бе ***,на езика ми пишеш,в държавата ми живееш-с удоволствие ще те излежа ако трябва!
115
3
 
3
 
! Отговори
Болен преди 13 години
Волен е турско ***!
114
1
 
4
 
! Отговори
perdahko преди 13 години
Остатъка от "велика македония" /-огромен брой!/- почти 1 000 000 "антични македонци" абе смешни сте, а за Гърция, ааа не бяха ли тези дето 21-и век не ви дават да си изберете име на "държавата"!Жалки сте-клоуните на източна Европа!
113
2
 
3
 
! Отговори
Костов преди 13 години
За разлика от други политици аз зарт,зарт не съм се осирал в самолета на Германската авиокомпания "Зартханза".Това всеки би го подвърдил.Все пак човек с висше образование съм.
112
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ВМРО НИКОГА НЕ Е била партия, освен от 94-95, когато беше узурпирана. ама тогава нямаше ни атака, ни батака. Мелник и Гоце Делчев са български градове САМО И ЕДИНСТВЕНО благодарение на ВМРО - когато ни нападат гърците след псв, армията не може да реагира, вмро спасява югозападна България от гръцка окупация. И истината е много простичка - има ОГРОМНА разлика между патриоти и националисти-популисти. Патриотът защитава, а популистът си намира виновни. И двете сега са популисти
111
4
 
2
 
! Отговори
Венелин преди 13 години
Е-е, то който дойде на твоя (акъл) - за него наистина е късно (и за лечение)
110
3
 
2
 
! Отговори
ВОЛЕН СИДЕРОВ преди 13 години
АБЕ ЩЕ ДОЙДЕТЕ ВИЕ НА МОЯ, НО ДА НЕ СТАНЕ КЪСНО
109
1
 
2
 
! Отговори
не преди 13 години
Искате да сучете но дали ще ви даде , работата е в държанието,поведението....
108
1
 
2
 
! Отговори
haha преди 13 години
димитрова, заковахте го ( :
107
1
 
8
 
! Отговори
Софроний Врачански, преди 13 години
ако Турция влезне в ЕС, Българската азбука ще има още една буква.Ер Малък, Ер Голям и Ер Доган.Нещо ясно???
106
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да, добре, че е болен, щото и турците не искат да членстват в кръстоносния ЕС!Така, че той без да подозира им прави добрина, с която турските есктремни среди него скръцват зъби, наричайки българите шовенисти, расисти и инквизитори от средните векове и този етикет се лепва на целия български народ! :)
105
18
 
13
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 13 години
ДОБРЕ, ЧЕ ГО ИМА ВОЛЕН. ИНАЧЕ ТУРЦИТЕ ПАК ЩЕ НИ СЕ КАЧАТ НА ГЛАВАТА. С ТЕЗИ ПИШМАН БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ. ...... И ЧЕРВЕНИ ИЗБИРАТЕЛИ
104
2
 
2
 
! Отговори
СС преди 13 години
Няма и по-лошо от толерантни жени, за които е важно какъв цвят червило да си сложат и нищо друго не ги вълнува!
103
16
 
10
 
! Отговори
серГЕЙ Станишев преди 13 години
Браво на Волен Сидеров! Той е истински Българин!!!
102
5
 
11
 
! Отговори
димитрова преди 13 години
Няма нищо по-жалко от истерични мъже...
101
2
 
9
 
! Отговори
1492 преди 13 години
Не обръщайше внимание на такива ненормалници като ОМО за да спрат да пишат.Те албанците отвсякаде са ги превзели, тоя ми иска излас на черно море!Абе сбърканяк кой ви даде танкове без пари,кой ви подкрепи като ви мачкаха шиптарите?
100
2
 
7
 
! Отговори
СС преди 13 години
Хахах македония велика страна хахахахах. Хмакедония е като Хамерика - една пълна измислица. Само дето Хамерика е голяма и развита а македония е една провинция с неграмотници!
99
5
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
колко си смешен сидеров , докатолиза *** на бойко сега се изетна умряла турция да влиза в Ес , пък и те тебели ще питат бе ***. що си мислиш че свеа се върти около тебе глуко