Каролев крещи на общинарка от ГЕРБ, че е глупава

Скандал избухна и в Столичния общински съвет
Обновена: 7 окт 2010 12:23 | 7 окт 2010 12:23,
103
Каролев крещи на общинарка от ГЕРБ, че е глупава
Снимка: БГНЕС

След бурни страсти в НС и размяна на цветисти реплики между депутатите местният парламент в столицата реши да не отстъпва на националния.

Истински скандал се разрази на заседанието на Столичния общински съвет при обсъждането на сделката за закупуване на имот от община Царево.

Главните действащи лица бяха общинарят от НДСВ Владимир Каролев и Екатерина Йорданова от ГЕРБ.

Ябълката на раздора стана доклад, предвиждащ предоставянето на  средства от Специализирания общински приватизационен фонд за покупката на имот в град Ахтопол, община Царево.

Имотът е предназначен за почивка на служителите от столичния автотранспорт.

Владимир Каролев директно обвини ГЕРБ, че прокарват "поредното необмислено комунистическо предложение и вземат изключително тъпо решение".

ГЕРБерката Екатерина Йорданова, която е и профсъюзен лидер в транспортния синдикат, пък го обвини, че разсъждава асоциално и мисли само за бизнеса. 

"Госпожо, вие луда ли сте? Не сте луда, а сте глупава", не й остана длъжен жълтият общинар, известен с острия си език.

Според него аргументите на вносителите на предложението, че над 1000 души ще почиват в базата в Царево, са неоснователни, защото и 14-те поземлени имота са в изключително лошо състояние, което едва ли би позволило летуване в тях.

"Не ви ли е срам, може ли да сте такива", крещеше съветникът от жълтата партия. На няколко пъти влизаше и излизаше от заседателната зала.

От своя страна Йорданова добави, че служителите на градския транспорт нямат възможност да почиват в бани в Малайзия, и препоръча на Каролев да позволи на работниците да почиват на неговата база.

Оказа се, че нито един общински съветник не е сигурен в това колко са бунгалата в имота.

Земята е с обща  площ от 8,3 дка, а предложената цена за покупката е 96 лева за квадратен метър.

При гласуването на предложението съветниците от ДСБ и от НДСВ гласуваха "против", а "за" бяха от СДС, ГЕРБ, "Атака" и БСП. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още по темата: имотСОС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
2
 
! Отговори
KRIMENA ST ZAG преди 13 години
APSULUTNO SI PRAFF...TURTEY,PRAF SI-TAKA E...Uba4i tes tuka Panelkadjii im day da hapat sas BISzabite si fmirisani ut BG,masivna,Balkano-URIENTAlska zloba...Edni pulziat,drugi pravat magii,treti obivat-4etvarti SI USTAVAT BULGARI,Balgarani:::DA-Karolev e TOS pat PRAFF...MakaR 4i As sam idin FAIR GERP-Member..
35
15
 
13
 
! Отговори
Царя преди 13 години
Каролев е доста алчен и нагъл тип. И определено глупав. Хич не вярвам да е истерясъл за доброто на София. По-вероятно е да не се е договорил за процента.
34
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
krimen4e aide da spi6
33
2
 
28
 
! Отговори
Трътлив търтей преди 13 години
Добре бе. Какво значение има какъв бил Каролев и как изглеждал? Важното е дали е прав в ТОЗИ СЛУЧАЙ, а той очевидно е. Тая година един милион за покупка, догодина 1 милион за ремонт, подогодина продажба за 200 000. Или някой се съмнява:)))
32
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
профсъюзен лидер от управляващата ДЯСНА партия:))))))))))))))))))))))))))))
31
2
 
7
 
! Отговори
2 преди 13 години
Karolev mnogo kisno prozrya istinata,no ti e prosteno stom si ya prozryal,te vsickite sa takiva.
30
2
 
18
 
! Отговори
501 преди 13 години
"ГЕРБерката Екатерина Йорданова, която е и профсъюзен лидер"???????профсъюзен лидер от управляващата партия?????????????Only in Bulgaria!!!
29
5
 
3
 
! Отговори
Makfaks преди 13 години
това най-хубавата снимка от Каролев....защото тук не му се чува гласът....Дянков е Павароти за него...:D
28
4
 
2
 
! Отговори
KREMENA ST ZAG преди 13 години
My Dear GADOSTT,,,Obedena i overena sam-t4i NI SI TOLKUVA GADEN+PODAL...Opititi ti DA sa pritstavish sas Pudobavashta doza BG-Zloba tuk Ni moji da ma izmami. i Fpi4etli...AS ma Fpi4etliavat POZITIVNI,VEDRI,FINI HORA, Dear GADOSTT..._Inztinkta mi+ feeling mi za Horata e e ogromnu-Silnu razvit...Ta-zatva ta osetih 4i igraish roliata na SARDIT MLAT 4UVEK...Upitay sa,, neGADOST, da kajish dneska 3 hubavi prikaski za niakui...Karolev Ne e grozno ime...
27
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тоя Каролев ми е толкова антипатичен човек с тази мазна усмивка ,особено като вземе да защитава Царя ,че правомерно си е взел земите.
26
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Каролев крещи на общинарка от ГЕРБ, че е глупава"Все едно да се караш на магарето, че не лети в космоса...
25
11
 
21
 
! Отговори
NoName преди 13 години
Преди, докато *** и дворцовите интриганти бяха на власт, тоя същия съсипа и окраде свободна безмитна зона Бургас, сега като няма какво да яде и беснее. Каролев по-добре се скрий, че и ти като оня продажник не сте добре дошли в храда който окрадахте.
24
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво Каролев.С тиквите герберски не се спори те са, като севернокорейци, само поелята на вожда е важна.
23
10
 
16
 
! Отговори
Ivan преди 13 години
Каролев е доста краен привърженик на бизнеса, но е от малкото икономисти в България, който не е популист и казва нещата с истинските им имена. А и по доста опростен и разбираем за неспециалистите начин. Аз лично го харесвам, макар че и той не е сред най-честните публични личности. Просто плюсовете му са повече от минусите.
22
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Айде че Арнаудов чака свежи пари за дълбокия му джоб...
21
8
 
15
 
! Отговори
ГАДОСТ преди 13 години
НЕ САМО ЧЕ ИМЕТО МУ Е ИДИОТСКО,ТОЙ САМИЯТ И ФИЗИОНОМИЯТА МУ Е ПРОСТА,ЧУДЯ СЕ КАК ТАКИВА *** ОЩЕ НЯКОЙ ГИ СЧИТА ЗА ЖИВИ,ДА РАЗБИРА СЕ ПЕРАЧИ НА ПАРИ ЗАЛИВАТ БЪЛГАРИЯ.
20
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
toq li deto pere6e parite na lylinskite kradci...hahahaha
19
3
 
25
 
! Отговори
До долните плювачи преди 13 години
Каролев и ДСБ са прави.В случая дава разрешение на Градски транспорт, който е на загуба, да похарчи 1 милион лева за нещо което никой не го знае какво е. Карат ги да подпишат пртазен чек за 1 милион. Пари от вашите данъци.И още - заплатите на служителите на Градски транспорт са достатъчно високи да си ходят като останалите на почивка.Профсъюзните ведомствени станции са абсолютен икономически нонсенс.
18
11
 
12
 
! Отговори
европеец преди 13 години
Каролев е в час,ама герберчетата се самозабравиха.Като са некадърни,поне да се допитваха до хора,които си разбират от работата!В тази държава нито едно правителство(с изключение на царското)хал хабер си няма от финансова и икономическа политика и никое освен царското правителство не взе конкретни,ефективни и ясни мерки,с които хем да защити работниците,хем да създаде реални условия за развитие на бизнеса!Който е изтрезнял след политиканското опиянение и цветни пристрастия го е схванал.
17
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ТОЯ *** КЪДЕ Е ТРЪГНАЛ