Борисов мълчи за Цветанов и Октопода

Премиерът подмина репортерските въпроси с мълчание и... Довиждане!
Обновена: 18 окт 2010 12:46 | 18 окт 2010 12:45,
600
Борисов мълчи за Цветанов и Октопода
Снимка: БГНЕС

Довиждане! С тези думи премиерът подмина журналистите и не пожела да коментира проверката от НАП на имотното състояние на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Реакцията му бе потърсена след изнесените данни от РЗС, че за периода 2007-2008 г. е придобил няколко имота на стойност 293 000 лева.

С мълчание Бойко Борисов подмина и въпросите за Алексей Петров и пускането му на свобода.

Премерът откри днес клиника по спешна неврология, невроонкология и интензивно лечение към СБАЛНП "Св. Наум" в София.

Преди да пререже лентата, премиерът заяви, че е "най-добре, ако може да са празни леглата".

Борисов подчерта, че това са едни от най-тежките заболявания, като добави:

"Пази Господ, всеки да ляга тука, но на който му се случи, да знае, че това е възможно най-доброто и адекватно лечение, което има в Европа, а и тук".

Той се обърна към директора на болницата проф. Параскева Стаменова, като й пожела дълъг живот, за да може да предаде знанията си на своите студенти.

Още по темата
"Това, което чух от моите колеги доктори, е, че си знаме в тази дейност", подчерта премиерът.

Клиниката е изградена за три месеца и половина и има капацитет 20 легла, девет от които за интензивно лечение, както и със спешен неврологичен кабинет.

В клиниката работят 14 специалисти в областта на интензивното лечение, 22 реанимационни сестри и рехабилитатори.

Изградена е за три и половина месеца и разполага с най-съвременна европейска апаратура.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


600
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
43
 
! Отговори
Приятел преди 13 години
Да, Борисов, довиждане! Като стигнем до твоите пари, обаче, само "довиждане" няма да е достатъчно.Затова човек не бива да вика "Хоп" преди да е скочил.Затова човек не бива да се сравнява с Христос, Левски или други български светини.Затова човек е хубаво да борави с проверени данни, а не с хипотези и намерения.Довиждане, Борисов!Затова си сам, затова нямаш приятели."Сам човек", казава един друг приятел "е само за тоалетната" ...А ти искаш сам да управляваш цяла държава.
18
41
 
8
 
! Отговори
IND преди 13 години
Не знам как я мислите, но ако следващото правителство е съставено от циркаджии като Гоце, Запалката, Трактора, Бенката, СерГей и Доган - ще напусна страната.Само в ГЕРБ ми е надеждата.
17
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мани, мани!Да приемем, че неговите "колеги доктори" са здравният министър Борисов.Или пък Лъчко Мозъка.Ама бива ли на професор Стаменова да и говори на "ти"?Бафмаааму и селянията, и простотията, и дембелската разпасаност!Ууууууууууууууууу!
16
5
 
33
 
! Отговори
Славян преди 13 години
Поредният провал !Ужас тотални некадърници!
15
3
 
29
 
! Отговори
ХАДЖИЯТА преди 13 години
Преди да пререже лентата, премиерът заяви, че е "най-добре, ако може да са празни леглата"....ся ако може и държавата да се опразни....кеф.....
14
2
 
32
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
абе стана си то цял цирк на гърба на народа разчистване на сметки между мафиоти,Бойко и Цветонов набедиха Трактора,той пак сега ще си го върне ,така ли няма свестни хора в тая държава да ни управляват само най-долни мутри
13
22
 
10
 
! Отговори
но комент преди 13 години
Бат бойко може и да е свестен , но около нето е...пълен бълвоч!В Бг няма свестни хора , на които да се опреш.Трагедията е пърлна, моралния разпад е навсякъде.Нищо чудно Бойко да не е знаел за придобивките на Цецо.По начало ГЕРБ отдолу до горе е пълна с троянски коне.Както бушу и НДСВ.
12
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сега ми хрумна, че Цецко по едно време беше с по-висок рейтинг от НЕГО (трижди се покланям пред величието му). Може и ББ да е нагласил Цецко и да го е пуснал по пързалката :)
11
5
 
0
 
! Отговори
Toprealizator преди 13 години
Taka e! Kato cqlo tam vseki edin e kradec! Ako ne kradesh, znachi si chist. Ako si edinstvenia chist tam, nikoi nqma da ima interes da te dyrji v politikata, zashtoto znaesh za kirlivite rizi na drugite! Za tova za da ne bydat izgoneni ot "so4nite" politi4eski pozicii, sa prinudeni dori malkoto chestni hora , da kradat! A kakto znaem vsi4ki, kolkoto pove4e edin 4ovek ima, tolkova pove4e mu se iska!
10
3
 
33
 
! Отговори
ZEN преди 13 години
Станишев беше също така вискомерен, беше ги нарекъл "смешници" май. Сега палачинката се обърна и виждаме в ролята на станишев други хора. Явно има нещо сбъркано или по-скоро закономерно тука...
9
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Това, което чух от МОИТЕ колеги доктори, е, че си знаме в тази дейност", подчерта премиерът. ???????????????Дано да е имал предвид Борисов.Ама като му знам нрава - надали. По-скоро "колегите" от Пеунишкия Университет....:))))))
8
3
 
35
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
И що стана сега? Цоко го дискредитираха ... И сега дали Боко ще се кандедатира И за поста президент, та да се получи врътката да стане премиер-президент?!?
7
6
 
53
 
! Отговори
Той знае ! преди 13 години
Довиждане Цветанов. Поздрави Кушлев.
6
7
 
57
 
! Отговори
Една българка преди 13 години
"Това, което чух от моите колеги доктори, е, че си знаме в тази дейност", подчерта премиерът. Леле леле каква наглост!!!И от кога ББ е доктор?Откакто го короноваха в новия университет *** ли?Народе, събуди се!!!До кога ще ни излага тоя неграмотен, дебеловрат мутрафон и свитата му??!!Бог да пази България!!!
5
55
 
14
 
! Отговори
Браво на ГЕРБ преди 13 години
Браво Бойко.Само така.С теб сме
4
4
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нали беше десет пъти по лесно да си премиер отколкото кмет. Каква стана тя, вапцах ме я. Хахахахахахахахаха
3
6
 
50
 
! Отговори
Той знае ! преди 13 години
Борисов знае защо мълчи.
2
65
 
23
 
! Отговори
IND преди 13 години
Е какво да говори?! Няма никакъв смисъл да обръща внимание на бръщолевенето на някакви циркаджии.Бенката и Tрактора пак се изложиха...Не виждам нищо необичайно заместник министър-председател и министър на вътрешните работи да има 5-6 апартамента. Едни ги е взел с кредит а други са му от наследство. А Tрактора казва ли как така си има цяла застрахователна компания "Лев Инс" !?!Крадеца вика "Дръжте крадеца!"
1
13
 
51
 
! Отговори
kapo преди 13 години
Бочко, ти си следващия...