Бойко Борисов брани твърдо Цветанов

Не е нужно всеки ден да декларирам подкрепата си, тросна се премиерът
Обновена: 19 окт 2010 14:29 | 19 окт 2010 14:24,
227
Бойко Борисов брани твърдо Цветанов
Снимки: БГНЕС

Министър Цветан Цветанов се ползва с моята пълна подкрепа, както и с подкрепата на нашите евроатлантически партньори. Това каза министър-председателят Бойко Борисов.

„Не смятам за необходимо всеки ден да декларирам подкрепата си. Смятам, че Цветанов има достатъчно сили, за да се справи с възникналата ситуация, и ще докаже правотата на своите действия”, добави премиерът пред агенция "Фокус".

В понеделник Борисов остана мълчалив пред репортери, които го помолиха да коментира проверката от НАП на имотното състояние на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Още по темата

Реакцията му бе потърсена след изнесените данни от РЗС, че за периода 2007-2008 г. е придобил няколко имота на стойност 293 000 лева. Депутатът също така обвини вътрешния министър, че е спонсориран от фирми от обръча на ДПС.
 
Самият Цветанов коментира, че няма от какво да се притеснява. „Апартаментите ми от 2008 година са закупени с кредит, който ще изплащам за срок от 30 години по 900 лв. на месец. Няма един лев, който да съм платил кеш. Всичко, което е правено като преводи, е ясно. Използвал съм влогове, които са от 1995-96 година“, оправда се Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
185
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Чудно ми е , как стават тези работи -най-малко да се плащат по 900 лв. всеки месец ! Аз съм от провинцията , със съпругата ми имаме около 2000 лв.на месец, седно дете съм и плащом по триста лева кредит! Добре , че живея в собствено жилище и от време на време баща ми поема някои сметки ! Въпреки това ми е доста трудно да изкарам до следващата заплата ! А как го постига г- н Цветанов въобще не ми е ясно ! Сигурно е магьосник !
184
17
 
1
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
До ***:Аз ви питам от една година къде пропаднаха 4 милиарда лева бюджетен излишък в края на 2008 година, а вие тука се пените за някаква панелка... - ейййнямате срама бре...
183
0
 
0
 
! Отговори
Razputin преди 13 години
Kazete nesto za KGB-BGrepublikata,nesto Mnogo Sramezlivi IZGLEZDATE...Republikata e KGB-uzurpirana vlast s/u INTERESITE i BLAGODENSTVIETO na BALGARSKIA NAROD...Ta nali v MVR,VKP,sad,prokuratura,ministerstva,agenzii,zentrali na Partii,podstaveni IZMISLENI "bizznesmeni-KGBzasmeni" sa Onezi ot 130 000 "izcheznali" dosieta...v Moskva-KGB.Kato se Pochne ot Gozzee Nadolu...Za 60 godini TE SA OTKRADNALI OT ZARSTVO BALGARIA NAD 600 MILIARDA D0LARA SAMO ot FOND "Rabotna Zaplata"...
182
2
 
7
 
! Отговори
За СТРАНДЖА преди 13 години
Ей, в СТРАНДЖА планина разтат Тикви - мнооого големи, но са кухи - не ги купувайте - направо са си кратуни.
181
1
 
19
 
! Отговори
sion преди 13 години
Тук вече нещата станаха сериозни..Да оставим доказването на доходите от Цветанов - той за 5 пъти , 6 версии изкара..Но....Едно е постоянното в тези версии - че е закупил апартаментите на занижени цени , защото собственика му е приятел и той е кум на детето му..Същия този собственик се оказва със спечелени държавни поръчки за 9 млн само за миналата година..Това само мен ли притеснява?! И когато и премиера , защитава Цветанов влизаме в спиралата - евтини апартаменти - държавни поръчки!!!Морал?!
180
4
 
10
 
! Отговори
хи преди 13 години
Ей *** тебе те знаем.Неудачник с ниско образование,неуспял несретник с две магистратури.Скрий се *** не си интересен даже и на герберите.ЖАЛЪК СИ.
179
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
То много хора имаха влогове от 95-96 година, ама после нямаха нищо, а пича от тогава му били парите... Нещо започна много да се оплита във версиите.
178
0
 
9
 
! Отговори
запознат преди 13 години
Че как нема го крепи.Реално създадения от ББ *** наречен ГЕРБ е под влиянието и подчинението на ЦЦ.Реално ББ няма власт в ГЕРБ всичко се върти от ЦЦ.Факт!
177
5
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
Ако Яне Янев ми донесе една щайга ябълки и аз ще му дам компромати за Цветан Цветанов - има три бъчви с тежко червено вино в мазето си и една бъчва с троянса отлежала, освен това веднъж пръдна на обществено място...
176
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За да продължаваш да подкрепяш ГЕРБ след всичките издънки, които направиха за 15 месеца и при цялата демонстрирана от тях некадърност, трябва да си - или по-*** от самия Бойко Борисов и по-смешен от самият Цанко Цветанов или просто и ти да си на ГЕРБ-ереската софра.
175
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Значи няма как от комунист по-голям хайдук да се пръкне !
174
1
 
7
 
! Отговори
kk преди 13 години
Абе Цецко,как така банките ти дадоха кредит за "няколко",не за един имот и то без да имаш "един лев кеш"!Е така раздаваха и когато свалиха Бай Тошо!
173
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
е как нема да го защитава като е същио айдук като него
172
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ЦВЕТАНОВ ОТ КОГА НИ КАЗВА ЧОВЕКЪТ ЧЕ СЪДЪТ Е КОРУМПИРАН ЗАЩОТО И НИЕ ОТДАВНА СИ ГО ЗНАЕМ 99 % ОТ СЪДА Е -МАФИЯ. И НЕ ЗНАМ НЯМА ЛИ КАК ДАЛАТА ОСОБЕННО ЗА ИЗВЕСТНИ МАФИОТИ КАТО ДОГАН ДА СЕ ГЛЕДАТ ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ ЗАЩОТО ПРОСТО В БЪЛГАРИЯ ПЕЧЕЛЯТ ТЕЗИ КОИТО ПЛАЩАТ.
171
3
 
11
 
! Отговори
хаха преди 13 години
НЕ СЕ КАХЪРЕТЕ ЗАЩОТО БОЙКО И ЦВЕТАНОВ СА НАЙ-ДОБРИТЕ!....Крадци,хаха
170
0
 
11
 
! Отговори
Марти преди 13 години
Аз искам да задам само един въпрос на Цветанов,а и на всички пишешщи тук ,които имат памет...спомняте ли си какво стана 96 -а година с банките и в последствие с българския лев?Та въпроса ми е ,какви влогове от 95-96?Тоя май хептен ни взе за будали...Едва ли мам човек на който да са му останали влогове от онова време поради две причини,80 % от влоговете изьгърмяха,заради фалита на банките,а другите 20 процента се обезцениха...
169
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БОЙКО В ТЕБ НИ Е НАДЕЖДАТА И ИЗОБЩО НЕ ЧУВАМЕ КРАДЦИТЕ ДЕТО ВИКАТ "ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА"
168
0
 
6
 
! Отговори
Нищо ново преди 13 години
Как няма да го подкрепи. Ако имаше независима журналистика отдавна да са станали достояние на хората и неговите придобивки.
167
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
НЕ СЕ КАХЪРЕТЕ ЗАЩОТО БОЙКО И ЦВЕТАНОВ СА НАЙ-ДОБРИТЕ!
166
1
 
1
 
! Отговори
мелодия преди 13 години
до 168---Този човечец беше кантонер,беден вдовец,дъщеря му тъкмо щеше да е абитуриентка -красива и достойна постъпка,но с недостоен край /чето от големци какво достойнство да се очаква/