Бойко Борисов брани твърдо Цветанов

Не е нужно всеки ден да декларирам подкрепата си, тросна се премиерът
Обновена: 19 окт 2010 14:29 | 19 окт 2010 14:24,
227
Бойко Борисов брани твърдо Цветанов
Снимки: БГНЕС

Министър Цветан Цветанов се ползва с моята пълна подкрепа, както и с подкрепата на нашите евроатлантически партньори. Това каза министър-председателят Бойко Борисов.

„Не смятам за необходимо всеки ден да декларирам подкрепата си. Смятам, че Цветанов има достатъчно сили, за да се справи с възникналата ситуация, и ще докаже правотата на своите действия”, добави премиерът пред агенция "Фокус".

В понеделник Борисов остана мълчалив пред репортери, които го помолиха да коментира проверката от НАП на имотното състояние на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Още по темата

Реакцията му бе потърсена след изнесените данни от РЗС, че за периода 2007-2008 г. е придобил няколко имота на стойност 293 000 лева. Депутатът също така обвини вътрешния министър, че е спонсориран от фирми от обръча на ДПС.
 
Самият Цветанов коментира, че няма от какво да се притеснява. „Апартаментите ми от 2008 година са закупени с кредит, който ще изплащам за срок от 30 години по 900 лв. на месец. Няма един лев, който да съм платил кеш. Всичко, което е правено като преводи, е ясно. Използвал съм влогове, които са от 1995-96 година“, оправда се Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
6
 
0
 
! Отговори
Simon_Sez преди 13 години
ревете червенотиквеновчета - тук някой удари гредата.има документи за банков трансфер - това е ДОКУМЕНТ. "в брой" в нотариален акт означава - платен напълно, за сравнение другия е с ипотека (пак е платен). капиш? айде баста...изчезвайте на изток, карайте лади и не си купувайте айфони, шевролети...капиш? баста
164
0
 
7
 
! Отговори
Утре преди 13 години
Боко си сменя мнението всеки пет минути , така ,че какво говори няма значение тъй като нищо не прави.Цецо челната стойка вече се пързаля с шейната на излагацията и скоро ще се окаже при Руменцето Желева. Господи пази България от тия глуповати и крадливи управници.
163
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
та?странджа? в брой? кеш?как се краде за да се купят 6 апартамента със заплата 2000 лева?
162
1
 
9
 
! Отговори
ГДД преди 13 години
В ИМЕТО НА НАРОДА ПРИЗНАВАМ БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ ЗА ВИНОВНИ ПО ВСИЧКИ ОБВИНЕНИЯ,ШЕФОВЕ НА МАФИЯ,КРАЖБИ,ЗЛОУПОТРЕБА СЪС СЛУЖЕБНО ПОЛОЖЕНИЕ,ИЗМАМИ,ЛЪЖЕ СВИДЕТЕЛСТВО ИДР.ЗАТОВА НАКАЗВАМ ГИ С ГЛЕДАНЕ НА ПАРЛАМЕНТА ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН НА ДРУГИТЕ ИЗБОРИ ИЛИ ПОРАНО ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ И ЗАТВОР ДО ЖИВОТ ЗА ТАЗИ *** КОМУНИСТИЧЕСКА...
161
3
 
1
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
*** искали на "Позитано"...
160
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
`злато` и `цуцко` в едно изречение води директно до бан :)що така?нима само ние не сме разбрали, че цуцко е замесен?
159
3
 
1
 
! Отговори
БГ преди 13 години
имам решение за един сериозен социално - политически проблем в България - интеграция на малцинствата, най-вече ***.1. Създава се NGO;2. намират са 240 здрави ***;3. затварят се в клетки за седмица без вода, без храна, без айшета;4. пускаме ги в НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ по време на заседание
158
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Би било новина ако Б.Б.не подкрепи Ц.Ц. Нали ако падне единия ще падне и другия.
157
3
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
Аз признавам само 4 вида разплащане - на ръка, в брой, на джоб и кеш..., но куфарчетата не съм ги измислил аз...Не знам дали си спомняте - едно такова куфарче натъпкано с 5 милиона, предназначено за някой си - беше разпиляно по една ж.п. линия и един наивен железничар ги върна до стотинка в полицията, а държавата му даде ръчен часовник и 200 лева...
156
2
 
0
 
! Отговори
Иван Рилски преди 13 години
Всеки бабаит от тук пишещите който иска да пребива: да удря по-силно по клавиатурата. Ша му мине... ако не помогне, да си потопи главата в кофа студена вода.
155
0
 
15
 
! Отговори
Спонги преди 13 години
Шест броя на цената на един и половина. Няма по-тъпо нешо от заслепен гербер. Изборите са напролет.
154
5
 
1
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
Колеги и съдружници са две различни думи... - дай сега на всички хидромелиоратори да им искаме по два милиона евро...
153
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Най ми е кеф когато лицето `СТРАНДЖАТА` изчезне за половин час, за да се справи със сложния интерфейс и да банне поредния, който не му харесва, и после се изпльоска тук и пак почне да ръси простотиите си :)Кажи де, СТРАНДЖАТА, каква е разликата между `кеш` и `в брой` :)
152
2
 
7
 
! Отговори
Я преди 13 години
Плачете народе-човеко се е заробил за 30 години.Ми ако остане без работа?Ке го фърлят у гаражо да живее:-(((
151
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Премиера и вътрешния министър имат нужда от пребиваване според заслугите им при Трактора....Така де, не върви единия съдружник да е престъпник, а другия - невинен, пък бизнеса - общ...Колкото за Трактора - толкова и за Тиквата, нали?
150
7
 
1
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
Баси *** - ще пратят министъра си на общежитие... - не си купил човекът самолет, яхта, фабрика, замък, банка, хотел, плаж, бугати, ролс ройс,хеликоптер, зоопарк, а чисто и просто си купил апартамент - еййй завислив народ сме и туй то...
149
6
 
3
 
! Отговори
Иван Рилски преди 13 години
Трактора има нужда от защита (правна).Яне Янев има нужда от усмирителна риза и мъжки ласки.Премиера и вътрешния министър имат нужда от време, но не и от одобрението на "матярала" дето вие по форуми и митинги на БСП и РЗС.
148
1
 
13
 
! Отговори
sion преди 13 години
Аха..И тоя заем стига за 2 та гаража и едната тераса на единият апартамент..А другите пари отде са? И Б.Б много пък троснат..Да не го пита човек за някакъв проблем във властта..Само да го хвалят и да му галят егото..То пък егаси и Нарциса..
147
5
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
Банката много добре е преценила, че Цветанов ще бъде дълго във властта с гарантирана министерска заплата...
146
10
 
8
 
! Отговори
*** преди 13 години
Не защитавам Цветанов, но е пълна пародия крадци и политически п*тки да викат "Дръжте крадеца" и да се правят на морален коректив! "Който е безгрешен нека пръв хвърли камъка!"