МВР шефът: Първанов си гледа политическия проект

Цветанов потвърди, че президентът е гръб на Октопода
Обновена: 28 окт 2010 10:39 | 28 окт 2010 10:39,
250
МВР шефът: Първанов си гледа политическия проект
Снимка: БГНЕС

Вътрешният министър Цветан Цветанов смята, че обвиненията срещу него в последно време са в резултат на щетите, които МВР нанася на организираната престъпност.

"На никой не му е приятно – и на тези, които са засегнати по „Наглите”, и по „Октопода”, и по „Килърите”, по всички останали престъпления с финансови злоупотреби с ДДС и с контрабандите", коментира вътрешният министър атаките срещу него, че използва МВР за лични цели.

Според него сега МВР нанася щети на организираната престъпност, която досега е генерирала сериозен финансов ресурс и е укрепвала през тези 20 години със сериозно влияние във всички структури на държавата.

"Когато всички се чудим как да връзваме двата края и фалираха банките, вие виждате как са се разпределяли таксиметрови фирми и как лично президентът Първанов е поемал ангажимента, за да осигури такъв бизнес.

Още по темата

И подкрепата е в това, че Първанов се покриваше и не вземаше никакво отношение, може би е съсредоточен не толкова по оценката на това, което прави МВР по „Килърите” и „Октопода” и по „Наглите”, а по неговия политически проект, който може би ще стартира скоро", добави вътрешният министър.

Според него е жалко, че журналисти с опит не са разбрали досега, че Първанов е политическият гръб на Алексей Петров.

Цветанов изрази предположение, че атаките срещу него и измислените сценарии ще продължат. 

"Надявам се, че тази битка ще е трудна, но съм убеден, че държавата е по-силна и ще я преодолеем с подкрепата на обществото", отсече министърът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
5
 
15
 
! Отговори
бг преди 13 години
А ако е вярно ,в цивилизованите страни ДЪРЖАВНИЯ ГЛАВА СИ ОТИВА !!!
14
8
 
19
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Браво, браво! Значи като стана въпрос за връзките на Цветанов с мафията, викахте: "Ами то няма доказателства, само приказки!", а като стана въпрос за президента: "Браво Цветанов!" Това се нарича двоен аршин, характерен е за обществата, в които демокрацията не се е наложила. Не защитавам никого. Смятам, че всички са в отношение с големите престъпници и нашата грешка е в това, че се нахвърляме да оправдаваме един престъпник, а нападаме друг. По този начин превръщаме България в стадион.
13
11
 
19
 
! Отговори
бранимир преди 13 години
Не говори за другите, а излез в открид дебат пред обществото и отговаряй за всичките ти имоти,невярно попълнени данъчни деклараций,контрабандата на цигари,кражбата на 350 кг злато?Не отклонявай вниманието към други след като ти си същеят?
12
17
 
22
 
! Отговори
Контра - Атака преди 13 години
Цецо кажи си, срещу какви обещания Доган ти даде апартаментитеДа гониш само тези, които не са подчинени на ДПС ....
11
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А на кого му пука?Всички политици си живеят в собствен свят, нямащ нищо общо с нашия. Основното им занимание е да демонстрират "сила", "увереност" и "компетентност" заяждайки се по междуси за никому не нужни дребилии...А колко щеше да е добре всеки да си върши работата за която е избран...Но разбира се "махаленските кавги" са по важни...Но какво да говоря - всичко е казано много отдавна - "Приказка за стълбата" от Хр. Смирненски - прочетете я, не е дълга но пък е много истинска!
10
24
 
30
 
! Отговори
мнение преди 13 години
За такова изказване срещу ДЪРЖАВНИЯ ГЛАВА в цивилизованите страни си отиват правителства. За пореден път Цветанов показва, че най - добре ще стои със свирката в училищен двор във филиповци!
9
1
 
16
 
! Отговори
мелодия преди 13 години
Всеизвестна истина е, че компроматите са нож с две остриета - как никой не успя да проумее това
8
13
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Банки, пирамиди, приватизация, задгранични дружества, заменки, групировки.........БСП, ДС, Гоце...............
7
9
 
34
 
! Отговори
niakoi si преди 13 години
Цветанов, докажи го както доказаха, че си укривъл доходи, зависим си от определини икономически групи и си лъгал в имотните си декларацие. И аз знам, че Гоце е за затвора но без доказателства не става!
6
19
 
29
 
! Отговори
ДИРЕКТОР НА СОУ преди 13 години
ЦЕЦО, смачкайте червената ламя . . ИСКАМЕ НОВИЯТ СЪД ДА ЗАРАБОТИ НА 150% СЛЕД НОВА ГОДИНА.
5
37
 
30
 
! Отговори
1331 преди 13 години
Браво Цветанов това е истина ниесме с вас
4
5
 
25
 
! Отговори
Тъп и малоумен преди 13 години
Всичките документи - дела, справки, следствени действия и т.н. -> веднага в Интернет. Щото ако Гоце дойде на власт, да не замете всичко, да не стане като с пожара на бившия партиен дом и архива на комунистите ...
3
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ТОВА ГО ЗНАЕ ВЕЧЕ ВСЯКО ХЛАПЕ В БГ ,САМО ДЕН СЛЕД ПРИСТИАГНЕТО АН СВИДЕТЕЛЯ СЕ ОБЯВЯВА ПРОЕКТА ,СЕГА СА СИГУРНИ ЧЕ ТОЯ МАЗЕН ЩЕ СВИДЕТЕЛСТВА И ЗАТОВА ВЕЧЕ РАЗКРИХА ПРОЕКТА
2
5
 
28
 
! Отговори
.... преди 13 години
Иронично заглавие. "Цветанов потвърди, че президентът е гръб на Октопода"Октоподите са мекотели все пак, дали не гонят вятъра???
1
40
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БРАВО НА ЦВЕТАНОВ ,С ВАС СМЕ