С Първанов? Не, не, не! – тръби Слави Трифонов

Плевенският шоумен отрече да участва в президентския проект
Обновена: 28 окт 2010 18:54 | 28 окт 2010 18:54,
221
С Първанов? Не, не, не! – тръби Слави Трифонов
Снимка: Булфото

До всички медии – така започва писмото на Слави Трифонов, в което той отрича участието си в бъдещия президентски проект.

В някои медии се появиха информации, че на 11 ноември президентът Георги Първанов ще обяви новия си политически проект. В тези информации беше намесено и името ми като човек, който ще подкрепи и дори ще се включи в този политически проект. Искам категорично да заявя, че това е лъжа, отсича плевенският шоумен.

Никога не съм бил обвързан с нито една политическа партия, с нито един политик и смятам подобни инсинуации за долнопробни нечистоплътни клевети, пише Трифонов.

Моето мнение е, че настоящата българската политическа система е порочна и на този етап не виждам смисъл от мое участие в нея. Бъдете сигурни, че ако някога реша да влизам в политиката, ще ви уведомя лично, а не чрез съмнителни слухове в съмнителни медии, завършва писмото си Трифонов.

В четвъртък сайтът Mediapool съобщи, че се обмисля начин, по който към новото президентско движение да се привлече и шоуменът Слави Трифонов. Така той щял да присъедини и млади хора, които да оформят и "младежкото крило" във формацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още по темата: георги първанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
3
 
8
 
! Отговори
тото преди 13 години
Само да ти кажа, независимо къде си роден, парите развалят. Особено, ако се вземеш за важен фактор. И това с дърпането надолу е виц и го знам от доста време, преди славчо да го каже като собствена сентенция в книгата си. А и винаги славчо е живял на гърба на някой друг - сценаристи /сам не може да каже нищо умно/, Ку-Ку, всякакви лобита... Важното е пари да капят. Гледай Летерман и пак ще си говорим.
86
3
 
27
 
! Отговори
луд умора няма преди 13 години
Малко факти за "социалният" президент на всички българи ( най-вече тези от ромски произход )1. Първоначалното му отрицание на НАТО и последвалата му смяна на мнението му...2. Покрепа за изборите и помилването на осъдения първо във Великобритания, после в България *** лидер - Цветелин Кънчев - ЕВРОРОМА3. Назначаването на Н. Филчев за посланик в Казахстан в момент в който му са отправени обвинения в убийство и по този начин му дава имунитет4. Подкрепата за Румен Петков дни след като писателят и бивш мафиот Стоев дава интервю в бТВ в което обвинява Петков за връзки с мафията5. Сътрудник на Държавна сигурност - първоначално отрича факта, след отварянето на досието където пише, че сам е изявил желание да стане такъв - си признава6. Петрол срещу храни - по данни на комисията към съвета на ООН - БСП под управлението на Първанов е внасяла петрол по време на режима на Саддам Хюсеин - прокурора Б.Велчев отказва да назначи разследване поискано от ДСБ7. Скандалът около журналиста Иво Инджев - по повод прословутите апартаменти на Първанов - впоследствие изгонен от бТВ след натиск от Президента8. Ловът по време на траура - няколко дена след изгорелите хора във влака София-Кардам9. Отстрелването на животно от Червената книга в резерват по време на престоя му в Узбекистан10. Орден "Стара планина" - най-високото отличие на републиката за *** като Доган и Батков11. Скандалът със Симеон Дянков - подслушан, записан и след това изнесен в медиите12. Катастрофата с ескорта на НСО по време на предизборната обиколка на Първанов в Севлиево13. Убийството на Кюлев - бивш съветник на президента14. Разстрела на Манол Велев - съпруг на протежираната от Президента - Весела Лечева - също съветник на Първанов15. Гравитиращите мафиоти около президента - ползващи се с чадър дори след разкритията от ОЛАФ 16. Псевдо благотворителната и цинична инициатива - Българската Коледа - за която стана ясно, че БСП прибира в бюджета неизразходваните и събрани по нея средства 17. Привърженик на задължителното изучаване на религия в училищата18. Незачитането на съда в Страсбург и решенията му по повод скандала с БПЦ19. Неустановеният и необяснен произход на средствата за пушката му от 50 000лв и неговите и на синовете му имоти придобити по време на мандатата му като президент20. Избирането му за втори мандат по порочната схема използвана от ДПС - автобуси с гастролиращи избиратели от съседна Турция.
85
2
 
16
 
! Отговори
историк преди 13 години
ХАХАХА учиндолец маркуч и аген от сирищник.....марш на село ***!!!!!
84
2
 
20
 
! Отговори
рр преди 13 години
Славчо е обикновен ***
83
5
 
23
 
! Отговори
Ehhh преди 13 години
Славиии,помниш ли спортния магазин на бул.Витоша13....хранехме те със сандвичи а ти свиреше с една гъдулка...а сега....вярно си е ...да живее мафията..
82
8
 
28
 
! Отговори
Nick преди 13 години
Славчо "шоумена" може да е богат, но е с много нисък интелект, то си му личи в почти всяко негово изказване.
81
5
 
23
 
! Отговори
сещам се преди 13 години
Сещам се когато Гоце-Триперов беше на гости при Слави.........Е такова подмазваческо интервю не бях гледал никога.......Слави не го пита защо партията на ГОце не постой нито една магистала,или за заменките или за далаверите или за изборния туризъм или за какво и да е от безобразията на Станишев и Доган..........И тоя плешив *** тръгнал да се прави на патриот...И вече пее възрожденски песни и вее байряка.....Като си такъв патриот що не си отвориш един *** устата бе *** Плешив???
80
2
 
18
 
! Отговори
тото преди 13 години
Актьорите ги гледам само от един сайт, в който се качват клипчета. Слави наскоро се опитах да го загледам, ама не ми се получи, то бива плоски и злобни разсъждения, ама това неговото никъде го няма. Изгони талантливите сценаристи, една дума без аутокю не може да каже сам, прекъсва събеседници... Абе като те кефи, гледай си го. Само че да не се бърка в политиката, щото не му е там мястото.
79
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Manuelche, жестоко се лъжеш! Отдавна гледаме само вечерта на актьорите и то от време на време. Особенно откакто мързеливите му сценаристи започнаха да копират руското "Прожекторът на Парис Хилтън". Предпочитаме да гледаме къде по-изискания оригинал на предаването - Шоуто на Дейвид Летърман)))
78
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Слави е масон!
77
1
 
3
 
! Отговори
тото преди 13 години
е да де, ама май че им пука, гледай с какви напъни се засилиха да обвиняват, без да са се оправдали преди това. Ама това е, че ако не размият обвиненията, в следващия парламент може изобщо да не влязат. Така че, пука им, иначе как ще кажат на поредната мутра закриляна от тях "пич, сори, ама влизаш в пандиза, съдийте вече не са наши"... Нали ще ги гръмнат. П.П., току що вечерях.
76
22
 
7
 
! Отговори
Вълко Петров преди 13 години
Слави е пич.Казва открито ,че Боко е куха тиква.
75
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Поживм увидим!
74
5
 
14
 
! Отговори
KaraSlavov преди 13 години
Слави е кавал......
73
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Слави, ако смея да попитам защо се скарахте с бати Бойко? Ако си забравил аз ще ти напомня - сумата, която поиска беше много голяма. И тука нещо не те е огряло шоумене и бързаш да превариш нещата. В политиката нямаш никакво бъдеще, защото клоуните бързо ги изхвърлят, а като шоумен си вече изчерпан. Така, че твоите изявления никому не са нужни.
72
16
 
3
 
! Отговори
Manuelche преди 13 години
Machiavelli е много прав.Реализирате стотици коментари, силно негативни, на всяка новина за Слави, ама след 10:30 вечерта сте заковани пред телевизора. Знаете всичките вицове, знаете персонажите на актьорите, пускате лафове от предаването...
71
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
абе това момченце ядеше оикновени вафли в подлеза а гледай го какъв стана това е Мафията
70
13
 
20
 
! Отговори
Machiavelli преди 13 години
И да джафкате и да мяукате, селянин или не, *** или не, Славчо си прави парите и пълни джобовете и си живее пълноценен живот, а вие мишоци освен да хленчите и да завиждате по форумите за това кой ви бил виновен за празния джоб, май не можете.Можете да говорите каквото си искате за който и да е човек, бил той Слави или еди кой си, истината е че на тези хора не им пука кво мислият за тях някакви гладни форумници, за това не си давайте много зор.
69
2
 
16
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 13 години
И двамата сте еднакви! Единя селянин от Учин дол, другя селянин от кучин дол.Духовни гладиатори ,дошли да ни занимават със съмнителните си знания и способности. И двамата случайно попаднали н София.И двамата драпащи със зъби и нокти към времена и тварде съмнителна известност. И двамати историята с нищо няма да запомни! Или може би с натуралните селски освен с невежество и нахалство !
68
3
 
15
 
! Отговори
Склеротик преди 13 години
Това същият господин ли е който преди години заяви, че ако Волен Сидеров стигнел до балотаж на президенските избори щял ..... оох склерозата се обади моля някой да довърши