Какво ли не ме наричат, изпъшка Дянков

А аз само си върша работата, убеден е финансист №1
Обновена: 4 ное 2010 09:43 | 4 ное 2010 09:43,
125
Какво ли не ме наричат, изпъшка Дянков
Снимка: БГНЕС

"Какво ли не ме наричат – аз си върша работата. Знам, че с поста министър на финансите идват много негативи, но не ми прави впечатление", коментира финансовият министър Симеон Дянков.

"България е една от малкото държави в тежка икономическа криза, която успя да направи пенсионна реформа – това за нас е голям успех", похвали се той.

Финансист №1 на държавата добави, че по сметките на НОИ през 2017 г. ще бъде изчистен дефицитът – "аз съм финансов министър и не съм в кръчма, за да се хващам на бас", обяви той.

"Това не е първият път, когато става нещо подобно от руска медия – на няколко пъти пращаха или мен, или премиера на тайни преговори в Москва, като после се оказваше, че ние въобще не сме били в Москва", коментира той пред Нова тв публикацията в ИТАР-ТАСС, където премиерът Бойко Борисов е заявил, че сърдечно подкрепя АЕЦ "Белене".

"Всъщност се оказва, че премиерът никога не е давал такова интервю", каза Дянков.

На въпрос за протестите на студентите и учените, Дянков отговори, че науката трябва да се прави главно в университетите. За него най-добрата наука се прави именно там.

Още по темата
"Аз съм твърд радетел – по-доброто качество трябва да се стимулира и държавата дава там парите си", уточни още Дянков.

Вицепремиерът обясни и какво е имал всъщност предвид с думите "Не ходете в Софийския университет": "Казах го пред студенти за УНСС, като имах предвид какво означава за тях мобилността".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още по темата: БеленеНОИ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
8
 
3
 
! Отговори
пенсионер преди 13 години
не трябва да си МНОГО умен и досетлив за да разбереш,че Дянков е стлба на държавата.Всички,които са се облажвали от слабата 3-на коялиция,сега се раздират от викане.Свеът се клати от криза,ние искаме пари.Къде е логиката.Маркираха се толкова много злоупотреби от 3-ката и пак продалжавате да хленчите.
96
4
 
2
 
! Отговори
Дедо Гаджа преди 13 години
93 е абсолютно прав! Комунистите обединиха (разбирай окрадоха) всички професионални пенсионни фондове и обявиха, че държавата ще се грижи за пенсионерите. Спомняте ли си пенсиите на "Активните борци срещу фашизма", раздадени на "куцо и сакато", стига да е роднина на партизанин или ятак? С тези "пенсии" са построени сума ти жилища на синове, щерки и внуци.
95
4
 
7
 
! Отговори
Баце преди 13 години
Пич, ти разбираш ли изобщо какво става?Или крещиш ентусиазирано без да мислиш като всички герболетки ура, щом вожда и кликата му кажат ура? Дянков ни води точно към външни заеми, порови се в интернет с ключови думи Данков и Грузия и ще видиш, как той закопа вече тази държава и сега следва същата политика и в България. Само че тук има кой да му се опъне!
94
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
не им обръщал внимание на приказките, хайде бе......остави народа гладен да гладува ... и ял ни пил.Таково безочие пък не е имало от 1944година. Надмина и комунисти и социалисти . Хората вече ще започнат да повръщат червата си като го видят той се прави на светец
93
1
 
5
 
! Отговори
пепи55 преди 13 години
До хлъцАз никъде не съм писал в женски род, но пиша на имейла на съпругата ми. Ти защо ми пишеш в женски род? Защото си видял имейла. Кой си ти ,не си ли някой от независимите модератори или работещ в Dnes.bg ???
92
5
 
7
 
! Отговори
до 90 преди 13 години
Пенсионната система в България е ликвидирана с постановление през 1953 година! Натрупаните средства в пенсионни фондове са изядени - в буквалния смисъл на думата. По лично разпореждане на Вълко Червенков са раздадени на тогавашните "културни дейци", като казвам раздадени - НА РЪКА дадени. Длед това държавата майка отсипваше на всички по равно, с изключение на АБПФК... Неуспешни опити за пенсионна система - от 90-те г.! Таратор без краставици, когато нямаш кисело мляко
91
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз мисля че министър Дянков си върши добре работата и се грижи за авоарите на държавата. Сравнете го с неговия предшественик които наливаше пари в гьола БелеНЕ. Докато Дянков твърдо пресече течовете в бюджета и стабилизира държавата.
90
5
 
14
 
! Отговори
Ти преди 13 години
Ами така де! Слушаме и гледаме тези дни едни "работливи пчелички", дето за има-няма 50 години живот са натрупали по 120 години трудов стаж и са наследили от праотците си апартаменти построени преди 2-3 години, че от преумора взели и да забравят, например за какво са взели кредит от 200 хил. евро преди две години!?Ама съвсем за боядисани връбчета ни взеха, бе колега!
89
6
 
16
 
! Отговори
успя да унищожи пенс преди 13 години
"България е една от малкото държави в тежка икономическа криза, която успя да унищожи пенсионна система това за нас е голям успех", похвали се той.
88
6
 
18
 
! Отговори
Дени преди 13 години
"Световната банка: Бизнес климатът в България не се подобряваОткакто на власт е правителството на Бойко Борисов, България е паднала от 46-о на 51-во място в света по комфорт за правене на бизнес. Това показва най-новото изследване на Световната банка Doing business 2011."Ето "похвала" за това управление. И после слагайте минуси . Държавата затъва ,предните крадоха като за световно ,наказани няма . А сегашните не знаят въобще какво да правят .
87
6
 
6
 
! Отговори
До 84 преди 13 години
Да, и Петър Младенов едно време беше казал... да дойде Станко... вместо да дойдат танковете... аре не на нас тия... стари комунистически методи, прилагани от "десните" от ГЕРБ... смяяяяяяяях...
86
5
 
19
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Така е. Това, което ме вбесява у герберите, е непрекъснатото обвиняване на предишните. Те че крадоха, крадоха, по този въпрос 2 мнения няма, но новите, като се чудят как да напълнят хазната, защо минават към вдигане на данъци, а не се занимаят с това кой колко данъци е платил и кой каква заплата дава и върху каква плаща осигуровки? Защото е по-лесно да натовариш гражданите, вместо да изискаш от фирми, които могат да те извикат за консултант или да ти спонсорират предизборните кампании.
85
7
 
13
 
! Отговори
Цербер преди 13 години
Дянков е зло куче вързано за кисела джанка. Сам не яде ама и на другите не дава.
84
7
 
5
 
! Отговори
x1x11xx1 преди 13 години
stiga ste pluli razbira4i, kato ne haresvate gerb koi haresvate...nima ima po dobar variant ot gerb xaxax i koi e toi ?
83
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За повечето нормални хора е ясно какво е казал Дянков в УНСС а именно че ако студента се премести в друг университет парите които държавата дава за него не се преместват в този друг университет. И за това не е изгодно за тях да се местят в СУ. За журналистите обаче е по-важно да шокират читателя за да си продадат писанията. За това те представиха думите му по съвсем друг начин. 90% от конфликтите във върховете на държавата се предизвикват от лъжите на пресата. Един лъже-всички останали тиражират
82
5
 
22
 
! Отговори
вук преди 13 години
До 69Абе ти луд ли си? Кое е факт по-точно? Факт е, че се оплете като пате в калчища, а работа не свърши! Само ми говори в дългосрочни планове!!! Никой няма да чака 2017-та муньооооооо! Народа тъне в мизерия, малцина живеят охолно и всички знаем кои са те!
81
1
 
4
 
! Отговори
1 преди 13 години
Оп, появи се :-О
80
10
 
5
 
! Отговори
До Евгени от 1: преди 13 години
Интервюто го няма и в сайта на БТВ, и няма да се появи. ПЪЛНО затъмнение в Гоцевите медии, а мръсните ченгета тука лъжат ли, лъжат...
79
1
 
22
 
! Отговори
Ти преди 13 години
"Уважението" между държавата и нейните граждани е двустранен процес! Държавите, в които да се платят данъци е гордост, никога, ава никога няма да посегнат на осигурителните сметки на гражданите си! Аз моите данъци си ги плащам, защото ще ме глобяват, както и теб и баджанака ти. Но защо не си прибарат глобите за СО2 и екотаксите от Ковачки например - нЕ`кви си 30 милиона - нищо работа! А студентите протестират за едни 60 милиона.... Къде Киро на кирия, а?
78
9
 
16
 
! Отговори
pepi преди 13 години
Ние "гражданите" няма ли по някакъв начин да подкрепим Докторите ......или на нас ни харесва как ни лекуват с тези пътеки....все пак докторите защитават и нашите интереси.........пък може и Дянков да изгоним най на края !!!!!!!