Борисов пак скочи: Първанов варди Доган

"Ние наказкваме, а другите партии какво са направили?"
Обновена: 8 дек 2010 15:14 | 8 дек 2010 07:01, Красимир Ангелов
574
Борисов пак скочи: Първанов варди Доган
Снимка: БГНЕС

"Ахмед Доган не се вясва в парламента – да сте чули президентът да се изкаже по този въпрос?"

Това попита министър-председателят Бойко Борисов по повод коментара на държавния глава Георги Първанов за депутатите, които отидоха на сбирка с подаръци в работно време.

Изявлението на Борисов стана факт, след като Изпълнителната комисия на ГЕРБ смъмри народните си представители и определи поведението им като "недопустимо".

По думите на Борисов, цитирани от "Фокус", депутатите ще бъдат наказани от етичната комисия в Народното събрание със санкция от половин заплата.

"Другите партии да кажат какво са направили. Президентът трябваше да не съди само с двоен аршин, защото виждате как аз само за най-малките провинения – един час закъснение - какви наказания налагам.

А за какви други – отзовахме от по два – три поста хора", за пореден път изтъкна Борисов и продължи:

"Неговият най-близък приятел и мандатоносител Ахмед Доган не се вясва в парламента. Президентът осем години не сте го чули да се изкаже по този въпрос. Той говорил ли е за депутатите от ДПС и БСП, които не се вясват в парламента.

Доган е бил три пъти в парламента, а той му даде мандат и четири години беше мандатоносител. За Първанов ли говорите? Срамота е”, изригна премиерът.

Още по темата

Dnes.bg припомня, че скандалът с 16-те народни представители избухна преди седмица, след като журналисти под прикритие от bTV и „168 часа“ поканиха 38 депутати на представяне на луксозни GSM-и с обещанието, че всеки ще получи подарък – по един скъп апарат.

На поканата се отзоваха представители на почти всички парламентарно представени партии, които предпочетоха да отидат на събитието, вместо да присъстват на заседание в пленарната зала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


574
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
456
1
 
2
 
! Отговори
t преди 13 години
To4no toq kirliv tur4in napravi BB politik,za6toto edin umen politik si nqmate
455
5
 
6
 
! Отговори
курти преди 13 години
ДОГАН кво общо има със управлението на държавата ,че да идва в парламента,айде холан чоджум
454
8
 
8
 
! Отговори
LZ преди 13 години
Гледах и слушах няколко пъти "изпълненията" на Б.Борисов.Срамувам се ,че този човек е Премиер.Държание ,език на селски бабаит.Няма ли веднаж да не обвинява другите за грешките ,които допуска?Няма ли да спре да се заяжда с хората ,които го критикуват?Имам чувството ,че е готов да набие Костов и Първанов ,за това ,че съвсем отговорно и задълбочено правят анализ на управлението му.Мисля ,че няма българин,който да иска провал на кабинета ,но към това го "води" със своята "компетентност" Борисов.
453
30
 
9
 
! Отговори
anketiram преди 13 години
Който мисли че Първанов е свестен политик, ръчичка нагоре, който мисли че е предател и подлец ръчичка надолу. Моля гласувайте
452
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Пусни прасето под масата, за да се качи на масата.Боко, пуснахме те, ама ти ни *** мамата..
451
9
 
10
 
! Отговори
Мунчо преди 13 години
Боко,тикво проста!Всичкота ти работа е такава!Както казваше един стар военен "Гъзът ти лъсна като свински мъди в рядка кал!"Нали ги проверяваше със службикадрите!Такъв си ти,такива са и службите ти толкова ти е и акъла!Махай се и не си мисли,че шепата клакьори,които ти правят орална любов ще са достатъчни на следващите избори!Ще гледаш като Тодор Живков на 10 ноемврийски пленум!Управленец!Ха-ха-ха...Ставаш само да режеш ленти!
450
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Само Бойко ще ви "оправи" *** ! Пукайте се от яд ,че напук на плюенето ви всичко върви по план ! Затворите са малко и съдиите са ваши ,затова още имате достъп и до компютрите!
449
8
 
19
 
! Отговори
факир преди 13 години
Пак някой е виновен извън ГЕРБ. Първанов ги е пратил за телефончета. Не Бойко не можеш вече да ни пратиш за зелен хайвер.
448
0
 
10
 
! Отговори
Факт преди 13 години
председатели на Народното събрание:1ви Екзарх Антим I2ри Петко Стойчев Каравеловсега.... Цецка Цачева Данговска
447
0
 
3
 
! Отговори
Факт преди 13 години
Има си Предцедател на .Основното правомощие на председателя е да ръководи разискванията и гласуванията в заседанията на Народното събрание. Той открива, ръководи ги и ги закрива и ОСИГУРяВА РЕДА реда в заседателната зала (чл. 77, ал. 3 КРБ).Та как осигури реда?
446
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бойко е истинския Цар и Господар на Българите, а останалите и по точно бивши управляващи бяха и ще си останат едни мижитурки, кукли на конци, дърпани от ченгесаро-партийната мафия на бившия комунистически елит.
445
6
 
15
 
! Отговори
bo преди 13 години
Много правилно го е казал ББ, само 4е не им изнася на 4ервените клакьори. Аз да запитам тука критикуваштите....колко истински приятели са ви останали от детството, на които бихте се доверили и раз4итате на 100% сега? Надали има и 10-20%, нали. А, как смятате се гради парламентарна група? Само интереса и страха ги даржи един за друг, а вяра да нямаш на никого. Като не искате да е така, ни трябва цар, ама не като този от Испания....
444
0
 
2
 
! Отговори
Селянин преди 13 години
Vacua (inania) vasa plurinum sonant
443
14
 
21
 
! Отговори
бати преди 13 години
Батин Боко,цар си на далаверата,ама вече не пееш в хора-чиста проба некадърник и тунеядец си!!!
442
2
 
19
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Стоите тук и се плюете един друг а къде бяхте вчера когато в коментарите на една от статиите в Днес.Бг разни македонци и пиринци говорят как искали да се отделят от Бг.Да им пишело в Бг паспортите македонец,да сме им признаели езика или че сме били окупатори на най-древната страна в света Македония.Докато се караме един с друг определени партии тихомълком си водят подривната политика.
441
6
 
32
 
! Отговори
Naroden buditel преди 13 години
Един кирлив турчин вече 20 години се подиграва с българския парламент и народ...........само аз ли го виждам ?!?!
440
15
 
19
 
! Отговори
оправданията на пожа преди 13 години
Всичко поскъпва, само оправданията на пожарникаря поевтиняват.
439
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Наистина не е имало такава излагация от времето на Виденов, но по скоро благодарение на медиите тези неща излезнаха на яве, иначе само се предполагаше за мръсните далавери на депутатите.
438
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
СДС-Секта на дебилните социалисти, начело с пастора Димитричко, ДСБ-Дебилните социалисти на България, начело с Черния Мавър и РЗС-Розовите *** на социалистите начело с Янка, заедно с АБВгз на Първаноуглу, ДПС-*** са цвета на политиците в България. За това трябва да управляват още минимум 20г. за да им дойде акъла на българите.
437
7
 
5
 
! Отговори
прост преди 13 години
Миришеш на червено ,анонимко мииирииишеш