Дипломатите не са на дневен ред. Държавата е в кома

Георги Първанов: Няма да продължават тази полемика
Обновена: 16 дек 2010 15:04 | 16 дек 2010 13:38,
440
Дипломатите не са на дневен ред. Държавата е в кома
Снимка: БГНЕС

"Аз няма да продължавам тази полемика. Смятам, че тя е недостойна в момент, в който проблемите са други – друг е дневният ред на България и на българина".

Още по темата
Това каза президентът Георги Първанов и отказа да влиза в задочен спор с премиера Борисов за двойния аршин с Божидар Димитров, който е бил агент на ДС.

"В момент, в който здравеопазването е в кома, имаме реален спад в доходите на хората, имаме проблеми в образованието, в науката, в други социални системи, да се занимаваме с един такъв проблем – мисля, че не сме на нивото, на отговорността, която са ни възложили нашите избиратели", добави държавният глава.

Според него тази тема не е нищо повече, освен ново издание на онова, което преди 20 години е направил Стоян Ганев (министър на външните работи в началото на 90-те години, бел.ред.).

Онова, което е започнала Румяна Желева (първият министър на външните работи в кабинета "Борисов", бел.ред.), но не й е стигнало време и размах да реализира.

"Нека правителството, ако иска, да се занимава с тази тема. Аз мисля да се посветя на друго", каза още държавният глава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


440
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
302
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
325Кажи, че си даскал бре! Аз се чудех защото толкова несвързано се изразяваш:) Аха да кажеш нещо и помръкваш:) Хайде, че и на мен не ми е ден за ограмотяване на масите:)
301
5
 
4
 
! Отговори
огледалце преди 13 години
То и затова проблемите български нямат чет.Щото все чичкопаричковци стоят начело на държавата ни.Разни ***,некадърници.Поставени лица на ДС-доносникът няма морал,няма достоинство.Щом става дума за пари е готов да лази като червей.Виж се Гоце-за теб става въпрос.
300
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
322Разтреперва се, защото го чака пожизнена пенсия пари за обществена дейност от данъците, които ще платиш!:)) Много му е зле в момента! Особенно като прочете твоя коментар!
299
2
 
6
 
! Отговори
Мунчо преди 13 години
Най после прозрение дами и господа!Умникът светна,че животните били защитени!Браво Анонимни,а сега си обуй и панталона с ципа отпред и нещата ще бъдат наред!И не се плюнчи толкова,който е безпристрастен и чете внимателно ще потвърди,че не съм защитил Г Първанов?!:) Но ти озлобял и опростял от омраза бързаш да се изходиш по въпроса!Даже си те представям, със зачервено лице,леко плешив и стичаща се от изкривената ти уста слюнка капеща върху клавиатурата!Много си бил вещ в дипломатическите дела?
298
2
 
3
 
! Отговори
до 321 преди 13 години
Безплатното ограмотяване беше до тук. Да ти дам ли банковата си сметка?:)
297
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тоа на снимката с тия две сянки ми прилича на .!.
296
8
 
8
 
! Отговори
До 317 преди 13 години
Червените тиквеници да замълчат, защото празните кратуни на червените им вождове са толкова празни, че чак дрънчат.
295
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Гоце Триперлията се разтрепера нещо ...
294
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
319И кои са другите последни:)))
293
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Първаноуглу е скрит агент на турските служби, отначало е работил за ДС, но после е станал двоен агент. Никак не беше случайно вкарването на ДПС във властта и от там огромните негативи, политически и икономически за страната. Тоя е срам за България, отделно от това е криминален тип, успял да натрупа милиони от нечисти сделки. Тук не става въпрос за обикновена корупция, а за престъпления в особено големи размери.
292
1
 
2
 
! Отговори
до 315 преди 13 години
"една от последните' съм написал
291
7
 
10
 
! Отговори
/ преди 13 години
Без да съм фен на Гоце-съгласна съм на 100%.Народът бедства и не му трябват дипломатически екзотики на прага на студената и гладна зима.
290
8
 
10
 
! Отговори
Боко ТикваТА преди 13 години
Възразявам медиите да ме наричат "тиква"Аз съм тиква-ТА. С главно ТА. Запомнете го.ТикваТА ТикваТА ТикваТА ТикваТАААААААИли за вас господин ТикваТАААААААААААА
289
3
 
5
 
! Отговори
Бай Колю преди 13 години
Аз пък не мога да разбера само едно!Защо си мислите, че един агент, който държи трима други агенти на министерски постове, ще се напъне да се противопостява на друг агент и да гони едни трети и четвърти агенти от посолствата?! Доста смешно е това! :))))))
288
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
314Пък ние мислехме, че Президенството е последната крепост! Сега се оказа, че Външно било последната! Та коя е последната крепост:)
287
2
 
2
 
! Отговори
до 304 преди 13 години
Кво по сериозно бе колега. И децата знаят, че външно е една от послрдните крепости на комунистите. И се съмнаявам, че ще могат да ги изгонят лесно. То ще са едни сложни процедури, та Гоце ще отказва, та няма да искат да си подават оставките, оправдания велики ще има , че са работили за родината си, после ще дойде ред на болничните........ Отиде тя , че се не видя....
286
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Еми той Гоце като бивш агент на ДС е нормално да има такова мнение. Какво друго би имал ??Мен обаче ме интересува доносниците от комунистическия режим НАЙ-СЕТНЕ да се разкарат ! *** прехода 20 години ! Ние още малко и ще го добутаме преход колкото самия комунизъм. Е защо според вас е така ? Е ТЕ ви го отговора, щото политическите фигура на прехода са 75% ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ и ЦК на БКП !
285
1
 
4
 
! Отговори
До пост № 289 преди 13 години
Г-н Партизанин, цитираните думи в пост 308 са на всенародният любимец Боколино.
284
0
 
2
 
! Отговори
Don Korleone преди 13 години
DOKATO NE SE IZHVJRLIAT KOMUNISTI4ESKITE AGENTI OT POLITIKATA, SHTE E TAKA... NIAMA DA IMA OSJDENI , NIAMA DA IMA VKARANI V ZATVORA , ZASHTOTO ZNAIAT , 4E IMAT PROTEKCIATA NA AGENT N1 GOCE .DOKATO E TOZI PREZIDENT , BULGARIA TRUDNO SHTE VARVI KJM PO-DOBRI VREMENA...
283
4
 
4
 
! Отговори
До 295 преди 13 години
***, поздравление за точното ти име, напълно отговаря на коментара ти. Сега по въпроса за невинните животинки. Да те питам бе Мунчооо, какво лошо са извършили тези животни, които президента убива. Друг е въпроса че стана дипломатически скандал с твоя любимец, който отиде на хиляди километри за да отстреля Архар-защитен вид животно. Но и другите животни, които убива за удоволствие не ти ли подсказва, че тоя тип е жаден за кръв и му доставя удоволствие убиването, а Мунчооо.