Бойко, гилотината лети надолу, стряскат го жълтите

НДСВ ще гледа под лупа какво правят сините
Обновена: 19 яну 2011 17:52 | 19 яну 2011 17:52,
79
Бойко, гилотината лети надолу, стряскат го жълтите
Снимка: Булфото

НДСВ се съмнява дали вотът на доверие, който поискаха МС и премиерът, ще донесе повече доверие на ГЕРБ и България. 

Този вот по-скоро ще отложи с няколко дни неприятните отговори, които управлението дължи на обществото, коментират от жълтата партия.

Грозните скандали около разпространените подслушани разговори на премиера и негови приближени не биха могли да отзвучат без ясни отговори и пълната истина.

ГЕРБ и институциите на демократична България не могат да ги отминат така или иначе, дори и след спечелен вот на доверие. Гилотината на истината – каквато и да е тя, вече лети надолу, отбелязват от пресцентъра на НДСВ.

Още по темата

НДСВ с внимание наблюдава поведението на Синята коалиция.

Ще подкрепят ли „сините” ГЕРБ, или ще оттеглят подкрепата си? Ако подкрепят, „сините” рискуват бъдещето на автентичните десни идеи у нас, както и бъдещето на СДС и ДСБ. Ако “сините” гласуват срещу вота на доверие, ГЕРБ губи дясната си легитимация.

В такъв случай управлението на ГЕРБ ще бъде поставено в изключително неблагоприятна светлина пред европейските партньори, коментират от НДСВ.

Подкрепата за ГЕРБ единствено от националистическата, антиевропейска и антиреформаторска „Атака” ще свие доверието към България, смятат жълтите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ОКРАДЕ ВСИЧКО И СИ ХВАНА ВЛАКА ЗА МАДРИД, ЩО Е ТО? САКСКОБУРГОТСКИ, ДА ГО КАЖЕ ТОВА ДРУГ ДА, АМА ТЕЗИ ПРОСТО НЕ БИВА ДА СЕ ПОКАЗВАТ ПРЕД НАРОДА.
75
0
 
1
 
! Отговори
въпрос преди 13 години
НДСВ - кои бяха тези ? Сетих се това е: Нашият Дедо Сви Всичко.
74
0
 
0
 
! Отговори
юнака преди 13 години
тия мижутурки да отиват да се скрият някъде.
73
1
 
1
 
! Отговори
xax преди 13 години
тия па смешници
72
1
 
1
 
! Отговори
АЗ преди 13 години
Тия пък и те......
71
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 72 : Като са безмозъчни което е наистина така какво правиш в този безмозъчен сайт и да гледаш блеещото стадо. То ще си блее а ние защо сме тук да се чудим какви породисти овце има ?
70
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Баси безмозъчното стадо се е събрало тук! Вкопчили се пешовете на новите си месии и очакват новия калтак, да оправи бакиите на старите калтаци. Няма да свършат наивниците...
69
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ne се хабете НДСВ е = на БСП. Имат много лица, но и народа вече се усети, че "треньорът" е един облечен в червено.
68
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Костов взе да се плаши от "полицейщина" защото може би скоро ще даде обеснение за двата милиарда от приватизацията. Затова гледа с настървение срещу вота и най вече срещу г-н ЦВЕТАНОВ, който спечели сърцата на честните БЪЛГАРИ.А ко утре се обеви срещу вота явно е *** и в очите на милиони Българи ще изглежда ощае по черен.
67
1
 
0
 
! Отговори
до 64 преди 13 години
Киро не Миленчо БАЛКАН БГ а е бог да го прости Мистър 10%Божков БАЛКАН БГ.Човек веднъж да излъже ,значи винаги лъже.
66
3
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
тя същата тази гилотина жълтите от давна ГИ отнесе. време е за Боко и то наближава...проглуши ни с неговите магистрали,а една дума не спомена за нови работни места
65
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Питам к'во е т'ва на смнимката ? Немам думи.....
64
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
С проекта "БЕЛЕНЕ" Мартинчо иска да се откънем напълно от РУСИЯ но нека за винаги да разбере,че като РУСИЯ няма втора тъй могъща на света и тези които плюят по нея на изборите ще ги последва съдбатна на НДСВ... ВЪН ОТ ПЪРЛАМЕНТА.
63
2
 
9
 
! Отговори
Разлай кучетата преди 13 години
2001 г. Царят предложи за 800 дни българите/прочути със своето трудолюбие/ да се вземат в ръце и да подобрят живота си.Тогава прочутите със своето трудолюбие Българи си свалиха гащите и полегнаха на кушетката, защото си помислиха, че Царят ще ги оправя. Те не се сетиха да пресметнат, че за да ги оправи за 800 дни, той трябва да оправя по 8750 човека на ден. Е това не може да го направи и най- големия полов атлет на света. Ето така се получават големите недоразумения
62
2
 
7
 
! Отговори
киро преди 13 години
Миленчо БАЛКАН БГ-ато нема лида се правипак на к рва ида каже нещо за МОНАКО и оная яхта с баш баш престъпниците или дедо мони харарта да иска половината държава за вука си ХАСАНЧО;)))огън да ги гори до девето коляно тия от нсд-вето
61
2
 
7
 
! Отговори
Цокова преди 13 години
Най-малко Симеон има право да коментира каквото и да било за България. Защото той ограби най-много родината ни с хилядите декара наши гори. Направо ми се повръща като чета коментарите му. А колкото до Синята коалиция - техния отрицателен вот е ясен - няма участие в управлението, няма подкрепа. Отдавна доверието на българите към "радетелите" за демокрация падна.
60
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
какво е това на снимката ? помислих че е фирмата "разнос на нафта по домовете".
59
6
 
13
 
! Отговори
кл преди 13 години
всички крали в предните години наскачаха срещу правителството ЗАЩО ЛИ ПИТАМ СЕ АЗ И НЕ САМО АЗ
58
7
 
21
 
! Отговори
Гражданин Кирчо преди 13 години
НДСВ - при тяхното управление се открадна толкова,колкото не се беше крало през целия преход след 1998 г.
57
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А какво е това НДСВ ? Помня само крадльото от Мадрид,който дойде с физиономията на блага овчица и изрева като гладен звяр,впоследствие заграби имоти и каквото можа, също гладните и крадливи юпита,бандитската приватизация на Булгартабак, загадъчното влизане в ЕС,чиито предприсъединителни глави госпожата пост комунистка Кунева затваряше с едно "Йес" и все спомени от "честното " близко минало! И тези измамни *** сега ще си отварят устата начело с Мадридския комарджия! Наглеци.