ГЕРБ затъва, коментира Командира

"С вота Борисов се опитва да си върне инициативата"
Обновена: 19 яну 2011 09:14 | 19 яну 2011 09:07,
434
ГЕРБ затъва, коментира Командира
Снимка: Булфото

Решението на премиера Бойко Борисов да поиска вот на доверие към кабинета не ме изненада, коментира лидерът на ДСБ Иван Костов.

Още по темата

"ГЕРБ в момента изглежда като партия, която е изгубила възможността да задава събитията и да диктува това, което се случва в страната.

Като че ли ГЕРБ затъва в отговор на чужди провокации. Ето например, тази тема със СРС-та измества всички останали теми на правителството.

И това е начин, и това беше заявено от ГЕРБ чрез вота на доверие, те да се опитат да си върнат инициативата.

Бойко Борисов трябва да направи всичко възможно, за да върне важните въпроси, защото гражданското общество е изтерзано от тази милиционерщина – някакви хора вадят непрекъснато някакви СРС-та, всички се занимават с четене на СРС-та – това просто става едно шизофренно състояние, това не е демократично гражданско общество, то се занимава с други въпроси, то се занимава с важните за него въпроси, а не с такива провокации”, коментира Командира пред БНТ.

"ГЕРБ не е на власт, за да краде и Бойко Борисов не иска да бъде премиер за 10 месеца или година", обяви на свой ред, депутатът от ГЕРБ и член на Изпълнителната комисия на партията Павел Димитров.

"Мотивите, с които министър-председателя Борисов ще поиска вот на доверие са, защото той не желае да участва в един вот на недоверие от провалили се политици и от хора, свързани с организираната престъпност.

На второ място той иска да стане ясна за хората истината, защото винаги е говорил истината, дори използва други думи и каза: Аз съм играл винаги в истински мачове и за това искам да се разбере, да видят хората кои подкрепят правителствоjf и кои не го подкрепят, и кои искат да се върне тройната коалиция на власт или Първанов да управлява със служебно правителство.

Това са основните мотиви, които премиерът Борисов изтъкна пред Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Предизвикателствата са основно към Синята коалиция", завърши Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


434
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
389
0
 
1
 
! Отговори
Sinfen преди 13 години
Крайно време е Боко нарцисът да си отпуши ушите си и мозъчето му да приеме, ако трябва някой да му налее в кратуната, тези истински съвети на Командира. Хайде да си спомним онези първи 2 години от Костовото управление, когато никой не шаваше и всичко бе точно, но после го подведоха и предадоха.
388
4
 
5
 
! Отговори
sds-grand преди 13 години
На следващите избори Костов ще застане до Сашо Томов,помни ли го някой,горкото СДС-УБИЕЦ НА НАДЕЖДИ на цялото средно поколение
387
3
 
1
 
! Отговори
maliii преди 13 години
i ti li be ????Kostov zasrami se be kradeco ti si v osnovata za da sme dnes na tozi hal nemate srama ama i nema koi dnes da vi zapali otnovo zashtoto ne sme Elada a sme edni slushateli bez sram bez volya i srama nemate i SDS i BSP da ne govorim za GERB samo nekadyrnici gladni za pari bez volya bez sram bez moral....sram me e veche srammmm..........ne se li nayadohte bee?
386
2
 
6
 
! Отговори
ппп преди 13 години
и ти ли бруте сине мои
385
1
 
5
 
! Отговори
baas преди 13 години
414, така е! ама айде пробвай да го обясниш това на който и да е Бойкопоклнник.... не става, брат - НЕ СТАВА! тия са по-промити мозъци и *** /по-правилно е "на другите *** - ЩОТО ТО И герб СА ***/. Бойко е дърт комунистически кадър, забъркан във всички мръсни игри, и сега, като премиер, продължава да е комунист - взима от работещите и бизнеса, за да кърпи бюджета и да дава на *** - ама овцете блеят, викат ДА ЖИВЕЕ, и не виждат.
384
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Този човек, с огромното си его, е проклятие за дясната идея в България. Осъзнавате ли господин/другарю Костов, какво правите в момента? Играете в отбора на комунистите - ето това правите. И защо? За да осигурите маргиналното си политическо присъствие от 1-2 % и най вече, защото не може да преглътнете, че някакъв си Бойко, се опитва да направи това, което вие не направихте имайки ЦЯЛАТА ВЛАСТ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 4 ГОДИНИ. Костов, замълчи!!!!! За синята идея ти си както СерГея за БСП. Не разбра ли???
383
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Боко е живото олицетворение на 20 годишния преход. Комунист при Тодор Живков, майор в школата на ДС в Симеоново, бизнесмен охранител през 90-те заедно с половинката си Цветелина Бориславова, снаха на член на Политбюро на БКП. Ортак с занкови фигури от "бизнеса" от 90-те - Маджо от СИК, Алексей Петров от Аполо и Болкан, и с *** от Варна. Разследван за производство на цигари без лицинз. Доверен човек на Царя, назначен на върха на МВР за гл. секретар, без един ден стаж в МВР за да пази тила на Царя. По негово време 2001-2005 София заприлича на Чикаго през 30-те години, с пик на убииствата, от които Борисов не успя да разкрие даже и едно от тях. Цветелина Бориславова успя през това време да купи от Костовия човек Славчо Христов СИБанк, която беше орихванала позиции в НОИ, данъчни и други държавни структури. Сега е милиардерка. Красота.
382
1
 
1
 
! Отговори
Читател преди 13 години
О,Кара,къде се изгуби ? Чак ни стана мъчно, че няма кой да обръща всяка тема, каквато и да е ,в етническа !
381
1
 
9
 
! Отговори
Европа преди 13 години
Никога досега толкова много слабообразовани и некомпетентни, зле професионално и морално, често просто некадърни и направо прости, нерядко безпардонни, при това алчни, ловки, повратливи хора не са нахлували във всички нива на управлението на държавата и общините!Свидетели сме на явление, на феномен. Направо - на бедствие, което напоследък започва да придобива чудовищни размери и се превръща вече и все повече в заплаха за демократизацията, модернизацията, европеизацията и дори за националната сигурност на страната ни!
380
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Благодарение умната политика на "Командира" сините са на това дереже. На следващите избори за президент и те ще изчезнат някъде там под нивото на водата както жълтурковците. В България отдавна няма дясно и ляво. Има нагли крадци и по-скромни крадци. От двете злини аз избирам по-малката - ГЕРБ. Поне искат да въведат малко ред в тая разхайтена държава която е разграден двор. Всеки малко понахален краде на поразия щото няма наказани. Точно това иска Европа и САЩ и те ще подкрепят Бойко.
379
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
не искате ГЕРБ - получавате Костов Гоце и Доган
378
3
 
8
 
! Отговори
МОНАРХИСТ преди 13 години
костов са го изпуснали от реанимацията , защо не се лекува а дава съвети :)))))
377
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Няма да затъне правителството на ГЕРБ ИФидосиева ще пусне политическия чадър и готово.
376
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
АГЕНТУРНО БУДИСТКИ ,КОМУНОЧЕНГЕСАРСКИ *** Е БОЙКО ЛЪЖЕЦА!
375
2
 
5
 
! Отговори
miro преди 13 години
do 399 ... v kraya na meseca,sled pokupkata tozi amerikanec iznese vsi4ki mashini i zareza vsi4ko ostanalo... Tozi zavod struvashe,moje bi stokratno pove4e, razlikata,koiato e pribrana ot sashtiat toazi *** na snimkata,liceto Kostov...
374
1
 
5
 
! Отговори
miro преди 13 години
ne edna ... mnogo sa ...az, naprimer edno vreme raboteh v zavod za rejeshti instrumenti. zavoda beshe nov,s programni strugove,koito gi oborudvaha prez 1986,1987 god.imashe 5 s cena 500 000 dm vseki. Imashe oshte imashe oshte okolo 200 novi mashini,koito raboteha na 3 smeni.Tirovete 4akaha produkciata,koiato zaminavashe za FRG.Ka4estvoto -10.Zaplatite -500 $. Zavoda beshe po-4ist ot apteka,imashe sociolog...Kostov go prodade za 700 000 $ ???na edin amerikanec ot BG proizhod.V kraya na meseca...
373
3
 
8
 
! Отговори
Иване кажи си. преди 13 години
Чий го диреше в школа на ГРУ в СССР( Бог да го прости!) цели 2 години.......Капиталът си чел вЕрвам, аз...............не си никакъв руски агент, като Гоце да речем, нали ?
372
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
да ти имам Командира.тоя още ли мърда бе.
371
5
 
12
 
! Отговори
Наглеци преди 13 години
С искането си от днес да не се строи АЕЦ"Белене" сами признават, че са взели нещо, за да спрат АЕЦ"Козлодуй". Сега работят, за да вземат нещо и за саботирането на новата централа. И срещу България и нейния народ. Червен картон, продажници!
370
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Заглавието на статията няма нищо общо с това, което пише в нея.