Бойко, гилотината лети надолу, стряскат го жълтите

НДСВ ще гледа под лупа какво правят сините
Обновена: 19 яну 2011 17:52 | 19 яну 2011 17:52,
79
Бойко, гилотината лети надолу, стряскат го жълтите
Снимка: Булфото

НДСВ се съмнява дали вотът на доверие, който поискаха МС и премиерът, ще донесе повече доверие на ГЕРБ и България. 

Този вот по-скоро ще отложи с няколко дни неприятните отговори, които управлението дължи на обществото, коментират от жълтата партия.

Грозните скандали около разпространените подслушани разговори на премиера и негови приближени не биха могли да отзвучат без ясни отговори и пълната истина.

ГЕРБ и институциите на демократична България не могат да ги отминат така или иначе, дори и след спечелен вот на доверие. Гилотината на истината – каквато и да е тя, вече лети надолу, отбелязват от пресцентъра на НДСВ.

Още по темата

НДСВ с внимание наблюдава поведението на Синята коалиция.

Ще подкрепят ли „сините” ГЕРБ, или ще оттеглят подкрепата си? Ако подкрепят, „сините” рискуват бъдещето на автентичните десни идеи у нас, както и бъдещето на СДС и ДСБ. Ако “сините” гласуват срещу вота на доверие, ГЕРБ губи дясната си легитимация.

В такъв случай управлението на ГЕРБ ще бъде поставено в изключително неблагоприятна светлина пред европейските партньори, коментират от НДСВ.

Подкрепата за ГЕРБ единствено от националистическата, антиевропейска и антиреформаторска „Атака” ще свие доверието към България, смятат жълтите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
6
 
7
 
! Отговори
УФСЪ преди 13 години
по повод размислите на псевдо-политици, бих казал:"МЪЛЧАНИЕТО Е ЗЛАТО"видяхме какво родихте с хиляди напъни Бате Гойко! лежи в храстите и трай
55
2
 
5
 
! Отговори
Мунчо преди 13 години
Е те това не ми е минавало през простата тива никога,ама никога
54
23
 
8
 
! Отговори
реално преди 13 години
Само НДСВ може да ни изкара от блатото.Имат експерти,а и доказаха,че управлението им няма алтернатива.Не бяха перфектни(доста хора бяха внедрени от ляво и от дясно само и само за да правят мръсно на Царя),но на фона на останалите нямат никаква конкуренция.
53
8
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Какви царисти, какъв цар?!"Шепот от отвъдното"!
52
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мъртвите царисти долетяха от отвъдното.Ще ни учат на политика и управление.Не щем от тях акъл.Да си стоят при свети Петър.
51
20
 
10
 
! Отговори
мнение преди 13 години
Може да не се харесва на драскачите,но царистите са прави в значителна степен. За сведение: не съм привърженик на царя и партията му.
50
2
 
16
 
! Отговори
Tommy преди 13 години
Следят, ама от външната страна на Парламента.
49
8
 
25
 
! Отговори
Кочо преди 13 години
НДСВ? Какво беше това? Не бяха ли шайка крадливи, продажни *** събрани от кол и въже и лигавещи се пред крадливия мадридски старик? Що не се върнете от дупките от които сте изпълзели!
48
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А сега за пръв път България да има такова прогресивно правителство и червения октопод си показа пипалата.Не виждате ли кой е виновника за това че сме на тоя хал.Ми то се вижда.БСП-червената мафия която се тресе от страх ,че ако България тръгне по прогресивен път ,те комунегите(червените фашисти са това)няма да видят власт никога.Така ,че народе недей спа и недей будаля.До кога ще им вярваме на Станишевци,Първановци,Доганчета,царчета разни ДС агентури ,***-аджии разни,Алексей Петровци.Б.Б-успех!!
47
7
 
33
 
! Отговори
mind twist преди 13 години
то имало и останали членове на НДСВ, не се ли разбягаха тия? Два мандата крадене и сега съвети ще дават, наглеци. Ведно сте с БКП.
46
11
 
27
 
! Отговори
Мърто преди 13 години
НДСВ ако много я разбираха тази работа нямаше да са извън парламента! А сините ако не подкрепят ГЕРБ им гарантирам на 100% че на изборите отиват при жълтите!!!
45
12
 
9
 
! Отговори
Европа преди 13 години
Никога досега толкова много слабообразовани и некомпетентни, зле професионално и морално, често просто некадърни и направо прости, нерядко безпардонни, при това алчни, ловки, повратливи хора не са нахлували във всички нива на управлението на държавата и общините!Свидетели сме на явление, на феномен. Направо - на бедствие, което напоследък започва да придобива чудовищни размери и се превръща вече и все повече в заплаха за демократизацията, модернизацията, европеизацията и дори за националната сигурност на страната ни!
44
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Където е минал Боко пепел ще е! И в НДСВ беше и то прокопца! Сега и ГЕРБ ще има същата съдба! Да ви ...и еднодневките скапани!
43
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Жълти са те.***.Кой ги брои за сливи все още не ми е ясно.Такова мижаво управление ,загубени години еййййй.Цели 15 г ,с изключение на 1997-2001 г.
42
0
 
9
 
! Отговори
bg преди 13 години
tezi jaltite oshte ima li gi na horizonta,I TQH VIDQHME PREDI 9 godini
41
2
 
25
 
! Отговори
spas преди 13 години
абе тез кви беха ?
40
13
 
23
 
! Отговори
wiktor преди 13 години
БОЙКО НЕМА ДА ПАДНЕ
39
11
 
20
 
! Отговори
Venko Pavlov- lider преди 13 години
Бойко ти си истински мъж но използвай умело съветниците до теб до такава степен,че не давай с твоите изявления и изказвания храна на измекярите и долна напаст па макар и те да са от ГЕРБ и твоето аммплоа е да действаш както правиш до този момент и помни от нас хората от РЗС-Димитровград че времето не може да се спре и ти си нашата и за всички на България хора така наречено спасение от от БАРДАКА в който се намираме всички независимо партия,етнос,религия икаквото и да е... НАПРЕД ДРУГ ПЪТ НЯМА...
38
3
 
30
 
! Отговори
марти преди 13 години
Един въпрос към"жълтите"-по вашите долни *** жълто ли има или...кафяви???
37
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
кои са тия жълти??????????????????????????????????? мисля че вятъра ги отвя отдавна..евро депотати,случайно попаднали там...кото след това или ще лакии на някоя партия или на борсата.