Цветанов се брани със заглавия от пресата

Вътрешният министър взе мерки да не го заливат с вода
20 яну 2011 15:09,
236
Цветанов се брани със заглавия от пресата
Снимка: Булфото

В първите секунди от изказването си пред Народното събрание Цветан Цветанов премести превантивно чашата с вода от трибуната на масата на стенографите.

Вътрешният министър прочете няколко вестникарски заглавия на криминална тематика от времето на правителството на Тройната коалиция.

След тях Цветанов започна да чете заглавия от пресата за успехите на МВР по време на управлението на ГЕРБ като контрапункт на предишните.

Станишев открадна справки с класифициран гриф, посочи вътрешният министър. 

Цветанов изброи и няколко конкретни справки, които не били върнати от предишната власт: информация от НАТО, докладна записка на САЩ за банковата система, информация за участие на български физически и юридически лица за участие в програмата "Петрол срещу храни" и др.

Още по темата

Част от тези справки излязоха във вашия официоз "Галерия", обърна се той към опозицията.

Българското правителство – премиерът и вътрешният министър, са обект и цел за организираната престъпност, каза Цветанов.

Ние сме чисти пред съвестта си за всеки един, който е гласувал за ГЕРБ, подчерта вицепремиерът.

Тези глупости, които се изговориха - за бюджет и за слушане, не кореспондират с истината. Спекулирате с темата за човешки права, обяви Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
217
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До Гуньо от 209Благодаря за подкрепата, може би не съм се изразил правилно и ДА, мисля че е недостатъчно да се коментират само апартаментите на Цветанов. Може би някой разбиращ и потърпевщ ще ни даде яснота, как тази отскоро появила се на небосклона политическа звезда успява да манипулира и държи изкъсо хората не само от собствената си партия.До ГароПерифразирам израз, но мисля че социолозит вървят винаги след моментния победител. Ще поживеем, ще видим, поне тези които все още са в България.
216
2
 
0
 
! Отговори
гаро преди 13 години
Впечатляващо е, но скандалите около подслушванията и разпространените т.нар. сересета не се отразяват негативно на имиджа на ГЕРБ и на премиера. Тъкмо обратното или подкрепата се запазва, или се увеличава. За това говорят данните както на МБМД, представени от Мира Радева, (ГЕРБ печели с 34 на сто) така и според Центъра за анализи и маркетинг (ЦАМ), ръководен от бившия депутат Юлий Павлов. Според неговите данни ГЕРБ има 31 на сто подкрепа срещу 11 процента за БСП. Това означава, че столетницата не е мръднала от позициите си на изборите, въпреки твърденията на Станишев. Нещо повече ако се съберат за пореден път гласовете на всички останали партии извън ГЕРБ, управляващите отново печелят самостоятелно.
215
0
 
3
 
! Отговори
Гуньо преди 13 години
До 209Подкрепям те напълно... само не разбрах кога съм говорил, че Цветанов е умен :-)Казвам само, че някак си ми се вижда неуместно (или може би - недостатъчно) хората да се хващат за апартаментите; при положение, че човекът вероятно има десетки милиони... и не само той...
214
0
 
2
 
! Отговори
Склери преди 13 години
Ама то трябва да имаш първо съвест, пък тогава ще осъзнаеш и какво означава да е чиста!
213
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цецо след като не можа да обясниш откъде са парите ти за апартаментите ти, тебе вече кой те слуша бре?
212
2
 
0
 
! Отговори
juli преди 13 години
Abe glupav komunist takuv,otivai si vuv va6ta "Galeria" i tam si popla4ete za minaloto kradlivo vreme.
211
3
 
6
 
! Отговори
отчаян преди 13 години
България не е демократична държава !Прокуратурата не провери записите.Премиера лъже.Неграмотния физкултурник се подиграва с хората.Танов обърна фактите, срахува се за семейството си."Калпазаните"/ по Борисов/ в НС от ГЕРБ и А та ка си отработиха надниците за 6 месеца.Честита свобода !
210
0
 
8
 
! Отговори
дзен преди 13 години
Мечтая да видя отпечатана дума по дума речта на този *** в Народното събрание. Разбира се - вестниците-слуги няма да посмеят. Но ако някой го направи, ще видите, че в изреченията му няма никаква смислена връзка, че началото не отговаря на финала, че логиката му е чужда, както и граматиката на българския език. Такова долно ниво на български политик. Нищо, че е бил само учител по физкултура - и между тях има образовани. Но ние явно не случихме с този блестящ избор на мутрата Борисов.
209
0
 
8
 
! Отговори
изрезки от стари вес преди 13 години
Цветанов се брани с изрезки от стари вестници!
208
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До ГуньоЗащо си мислиш, че Цветанов е умен. Той просто знае, че каквото и да е натворил откъм пари и имоти, ББ за да запази себе си ще направи всичко възможно за да го защити. Дай Боже всеки му такъв гръб. Позволи му да ни подслушва, да ни следи през Интернет, скоро може да му разреши и залците хляб да ни брои и да определя лимит за личните ни автомобили, замазва всичките му издънки. Заедно с Дянков може и за Нобелова Награда за унижожение на българската нация да го предложи
207
9
 
1
 
! Отговори
extr3m1st преди 13 години
1. От "галерия" обявяват, че ще направят "независима експертиза" на СРС-та...да ви кажа честно, определено смятам, че за една сериозна медия е доста несериозно да изнася подобен род информация, без да са поне на 99% сигурни за автентичноста...намирисва ми на конспирация..2.Според официална експертиза записите са манипулирани...като в едно и също изречение, има различен фонов шум, т.е. думите са напасвани от различни разговори...мирише ми...3.Абе мирише си..
206
0
 
14
 
! Отговори
Гуньо преди 13 години
Мен пък ми се струва, че това с апартаментите е пълна глупост... Тоз човек щом се е изкушил да пише на собствено име 6 апартамента, значи правете сметка колко още десетки милиони има в кеш и имоти... Защото принципно си е правило номер едно - никога не купувай имоти на свое име; когато си се облагодетелствал от властта.Тъй че за да има 6 апартамента, сигурно има още 60 на имена на близки...То и Бойко няма нищо; нали... само дето жена му я спрягат за втора по богатство след Ковачки...
205
2
 
0
 
! Отговори
до 197 преди 13 години
Ми как няма да му го върнат, като е отнет по политически причини - спонсор на Президента...
204
6
 
4
 
! Отговори
До Градски преди 13 години
Цветанов е пич , а не Гоце! Цветанов е свестен а не Гоце, Цветанов му стиска , а не краде, защото не е Гоце... Цветанов е старшина от Държавна сигурност
203
0
 
22
 
! Отговори
аха преди 13 години
Селски, за 45-46 г. той не може да е изял толкова закуски бре, че да спести за 6 или колкото бяха там имота - ако не краде, значи получава подаръци - не само от родата, щото ако беше от тях, да за измрели досега от глад :)))
202
2
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Цецо цигарата и Бойко бирата да напуснат България
201
0
 
21
 
! Отговори
Player преди 13 години
информация от НАТО, докладна записка на САЩ за банковата система, информация за участие на български физически и юридически лица за участие в програмата "Петрол срещу храни" и др. АМЕРИКАНСКА *** *** КАВО НИ ВЪЛНУВА НАС МНЕНИЕТО НА ТИЯ ЕВРЕЙ БЕ *** ТОЙ И БЕЗ ТОВА ДИАНКОВ Е ТУК ДА РАЗБИЕ БАНКОВАТА СИСТЕМА И ДА УВЕЛИЧИ ВЪНШНИЯ ДЪЛГ НА МИЛОТО НИ ОТЕЧЕСТВО В ПОЛЗА НА СВЕТОВНАТА БАНКА РЕСПЕКТИВНО В ПОЛЗА НА САЩ ПРЕДАТЕЛИ БЕЗОЧЛИВИ МРЪСНИ И ДОЛНИ ***
200
2
 
31
 
! Отговори
брейййй преди 13 години
Тоя наглец не го ли е срам да говори за човешките права, след като ни подслушва телефоните и ни следи в интернет МАСОВО??????? Да си заминава заедно с цялата глутница кучета
199
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Ди Велт":Борисов управлява с машинации, сравними с методите на мафията20 Януари 2011"Драматичното е, че това се случва и в други части на Източна Европа. В България припознатият като прочистващ реформатор Бойко Борисов упражнява властта си с машинации, които трябва да бъдат сравнени с методите на мафията. Но Европа не реагира", се посочва в коментара на "Ди Велт".
198
1
 
16
 
! Отговори
Днес.бг преди 13 години
Затягане на редиците в ГЕРБ и по-добро управление27%Прочистване и министерски промени8%Правителството ще падне и ще има нов кабинет6%Дали ще е вот на доверие, или вот на недоверие все тая, всичко ще си е постарому59%Общо гласували: 5302