Цветанов се брани със заглавия от пресата

Вътрешният министър взе мерки да не го заливат с вода
20 яну 2011 15:09,
236
Цветанов се брани със заглавия от пресата
Снимка: Булфото

В първите секунди от изказването си пред Народното събрание Цветан Цветанов премести превантивно чашата с вода от трибуната на масата на стенографите.

Вътрешният министър прочете няколко вестникарски заглавия на криминална тематика от времето на правителството на Тройната коалиция.

След тях Цветанов започна да чете заглавия от пресата за успехите на МВР по време на управлението на ГЕРБ като контрапункт на предишните.

Станишев открадна справки с класифициран гриф, посочи вътрешният министър. 

Цветанов изброи и няколко конкретни справки, които не били върнати от предишната власт: информация от НАТО, докладна записка на САЩ за банковата система, информация за участие на български физически и юридически лица за участие в програмата "Петрол срещу храни" и др.

Още по темата

Част от тези справки излязоха във вашия официоз "Галерия", обърна се той към опозицията.

Българското правителство – премиерът и вътрешният министър, са обект и цел за организираната престъпност, каза Цветанов.

Ние сме чисти пред съвестта си за всеки един, който е гласувал за ГЕРБ, подчерта вицепремиерът.

Тези глупости, които се изговориха - за бюджет и за слушане, не кореспондират с истината. Спекулирате с темата за човешки права, обяви Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
4
 
38
 
! Отговори
Иван преди 13 години
България в ценови шок,икономическа стагнация и финансов колапс. И това откакто Борисов дойде на власт. Ето някои сравнения на цените преди тиквата крадлива и сега....Бензин преди 1 год. и 4 месеца 1.74 лв. сега 2.37 лв. Хранителните продукти за 1 год. 80 процента увеличение. Цигарите с 40 процента,услугите между 50 и 60 процента. Ток,газ,горива драстично нагоре. Това е просто - кошмара е пълен. ОСТАВКА БОКО ТИКВА - ОСТАВКА И СЪД !
136
6
 
34
 
! Отговори
Те това е преди 13 години
Като сте го подхванали този престъпник-Б.Борисов,трябва да го довършите.Но не да го оставите да напусне държавата ,а арест и народен съд.Пълна конфискация на неговото многомилионно състояние,на жените му и всички свързани с него,доживотна присъда или смърт,за предателство към България и народа,за всички жертви след прехода,за кражби в особено голями размери-милиарди левове от гърба на народа,за хилядите безледно изчезнали млади хора,за унищожаването на Бъл. армия и икономика.Той стои в центъра на всички злини.Сега е момента ! Събудете се хора !
135
21
 
9
 
! Отговори
Отков преди 13 години
Цветанов е ПИЧ, Цветанов е свестен, Цветанов "му стиска".Всияко това не е Гоце, не е СерГей....
134
12
 
44
 
! Отговори
Бо преди 13 години
Уважаеми лошоматериални човеци, добре дошли в цирк "ГЕРБ". За вашето добро настроение ще се грижат клоуните Цеко и Боко, билетите ще си ги платите като свърши представлението.
133
24
 
6
 
! Отговори
Бай Сельов преди 13 години
До Коментар 97 Верно говориш, пич! Тръгнахме на оправяне, така си е. И тоя и оня да не реват! Щото си правеха каквото си искат. Разните му там лобита - кой както се докопаше, си прокарваше я законче, я наредбица некоя, че да може да си бозае от непресъхващото българско виме! Ама Бат Бойко не дава всеки да си мери с неговото си собствено аршинче. Тия като Иванчо докараха страната до колапс. А сега ***! Айде бегай!
132
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
абе каквото и да си говорим всички са бивши или настоящи хора от БКП и службите.Те са кукловодите и дърпат конците в БГ.
131
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ето и нашият вот на доверие!Вота на народа,а не на уялите се "народни избранници".Да останат ли ГЕРБ на власт?
130
25
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
еее тия от ГЕРБ не спират да ме радват от както са дошли на власт.
129
30
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Провали се Гоце мръсника и СВерГей Врътков....Това е ИСТИНАТА и децата я знаят.
128
22
 
4
 
! Отговори
До това предстои преди 13 години
Споко бе човек. Много си се запенил. Да не те е хванал турския шап.Ааааа, явно си от тези дето доста са крали и яли по времето Тройната ламя и сега затова си толкова злобен. Спокойно, и твоят ред ще дойде.
127
30
 
6
 
! Отговори
Алов преди 13 години
Ало ало отворкото....от хора на ГОЦЕ.Скрий се, Гоцето си отива и вие от ДС също.
126
9
 
50
 
! Отговори
Истината преди 13 години
ИСТИНАТА Е ЧЕ ГЕРБ СЕ ПРОВАЛИ ТОТАЛНО И НА ВСИЧКИ НИВА - В ИКОНОМИЧЕСКАТА ПОЛИТИКА,ЗА 1-ВИ ПЪТ ИМАШЕ АКТУАЛИЗАЦИЯ В БЮДЖЕТА,В БОРБАТА С ПРЕСТЪПНОСТТА/НИТО 1 ОСЪДЕН ДОРИ ОТ НАГЛИТЕ/,БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ Е НА НАЙ- ВИСОКИ НИВА ОТ ПРЕХОДА,*** БЕЗЧИНСТВАТ И ПОЛУЧАВАТ СОЦИАЛНИ ЗА СМЕТКА НА РАБОТЕЩИТЕ БЪЛГАРИ.....КОШМАРНО Е - ПРОВАЛ И ТО ТОТАЛЕН НА ГЕРБ ВЪВ ВСИЧКО,НО НИЕ БЕРЕМ ПЛОДОВЕТЕ ОТ ТОВА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ
125
9
 
37
 
! Отговори
РЗС преди 13 години
Обстоятелството, изяснено от оповестените телефонни разговори с Ваньо Танов, че лично Борисов разпорежда прекратяването на митническа проверка срещу определен бирен бос, макар и да доказва престъпление по служба и търговия с влияние, е най-малкият проблем на премиера. Защото предстои оповестяване на отношенията и разговорите му с още по-знакови олигарси на прехода.1.Дотогава Борисов следва публично да отговори на следните въпроси:2.Какво му говори агентурният псевдоним на ДС Буда?3.Какви функции е изпълнявал по време на възродителния процес и свързано ли е това със смъртта на хора?4.На коя дата е станал член на БКП и връщал ли е изобщо партийната си книжка?Очакваме отговорите на премиера преди обществеността да ги научи от друг източник, като го призоваваме този път да не се кълне в децата си.РЗС има твърдо и категорично намерение да покаже истинския образ на мутрокомунистическата групировка ГЕРБ и на тартора й Бойко Борисов, се казва в изявление на РЗС.
124
7
 
36
 
! Отговори
до 117 преди 13 години
"дори от времето на тройната коалиция". Всичко от тук нататък ще е ПО-ЗЛЕ от Тройната коалиция. Просто при тях страната беше най-добре в последните повече от 20 години. Най-доброто правителство, което сме имали. Това са факти!
123
3
 
34
 
! Отговори
безмитен преди 13 години
". Вече излизаме от кризата, аз сега печеля повече пари от колкото преди кризата дори. ...Почна да се спекулира с тоя финансов колапс и т.н. Който не му се работи и чка лесни пари винаги е бил във финансов колапс.. който му се работи намира начини да печели пари.Абе приятелю..!И ти ли работиш в Митниците!...Печелиш повече!..А!...Едно СРС и за тебе моля!
122
29
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И какво като Вашия Сер Гей е учил в Москва и Лондон с НАШИТЕ пари.Може само г...ве да лиже и да краде и лъже.Трябват ни МЪЖКАРИ и СВЕСТНИ а не "ОБРАЗОВАНИ" Лай...а , и Мръсни Гоцета ДС-та.
121
7
 
50
 
! Отговори
теса преди 13 години
ГЕРБ измами всички.За 18 м. само приказване хвалене и нищо.Борисов магистрали не се ядат не ми се хвали с тях колко българи могат да си позволят да си карат колите по тях.Как да ви вярвам когато бягат панически от страната чуждестранните инвеститори има райони с над 50% безработица практически няма родно производство а потреблението се свързва само с хляб и мляко.Ние се връщаме към първобитния строй семейства без ток без лекарства без надежда.Ето до тук я докараха безмозъчните бандити от ГЕРБ.
120
3
 
31
 
! Отговори
М100н преди 13 години
Е, просто няма такъв мушмурок!
119
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Едва ли някой,който има лични изисквания към себе си - образовал се е, има какво да коментира Цветанов отново.Господи - по света на селските идиопти им се подиграват и грижат за тях, ние тук им се радваме, правиме ги месии и им вярваме...Все си повтарям ,че дъното е стигнато, НО явно не е. Реалността е болезнен шамар - този е лицето, което сте избрали да е наше лице.
118
31
 
6
 
! Отговори
коко преди 13 години
Оставете най-сетне момчето на мира!!!.Безгрешни хора няма.Ако няма такива като него и започнете да намирате апартамента си ограбен и някой нападне и ограби жена ви друга песен ще запеете.