РЗС: Фидосова получила 150 бона от "Титан"

Борисов е мафиот, трупа незаконни богатства, твърди Янев
Обновена: 21 яну 2011 15:56 | 21 яну 2011 15:56,
304
РЗС: Фидосова получила 150 бона от "Титан"
Снимка: Булфото

Съпредседателят на ПГ на ГЕРБ Искра Фидосова е получила 150 хиляди лева от "Титан АС" ЕАД. Сумата била преведена на 15 декември 2007 година. Като повод за превода е посочен договор за наем.

Лидерът на РЗС Яне Янев показа днес платежно нареждане за получаването на парите.

Той не посочи откъде има тази информация, но попита дали премиерът знае за тази декларация, за какъв имот се плаща такава сума, дали Искра Фидосова я е декларирала и така ли ГЕРБ набирали средства преди изборите.

"Твърдя с цялата си отговорност и това ще го докажа като личност, че Бойко Борисов е престъпник, че Бойко Борисов е мафиот, че Бойко Борисов е извършвал серия престъпления, че Бойко Борисов сега ползва властта, за да трупа незаконни богатства.

Това правят и най-близките му авери, които го държат на власт. Убеден съм, сигурен съм и ще се тръгне от годините, в които той като една от най-зловещите мутри на прехода е организирал страшни престъпления като тартор на групировка", разгорещи се Яне Янев.

Той посочи, че за голяма част от твърденията си има неоспорими доказателства.

"Това, което се случи от Нова година насам, е един микрон от цялата истина", продължи лидерът на РЗС и обвини управляващите, че упражняват терор над опозицията и обикновените хора, какъвто не е имало в най репресивните години.

"Не стига, че денонощно ме тормозят, не стига, че слушат телефона ми, че ме следят "външно", ами тормозят и най-близките ми хора – брат ми, майка ми, приятелката ми, нейните родители – денонощно", проплака още Янев.

Той изрази готовност да напусне политиката и да поема отговорност, ако наистина има нещо срещу него.

"Дали ще бъда лидер на РЗС, дали ще се занимавам с политика, дали ще изляза огорчен, дали ще остана в България, е въпрос, който касае лично мен", заключи Янев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


304
Още по темата: Яне ЯневИскра Фидосова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
225
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Как може да се вярва на Янка.Когато във връзка с запис на заповед за 500000 лв,дадена на Кирил Гоцев,когато бе ген.директор на БНТ от Красимир Гергов.Янето се обърна в основен обвенител.Подаде сигнал до Гл.Прокурор и до комисията за борба с корупцията в НС.И изведнъж се обърна и започна да се явява в бтв-телевизията на Гергов.Яне колко взе за да мълчи?Ти си навътре с демагогиите и вземането,нали,ясен си"ХЛАПЕ"
224
5
 
3
 
! Отговори
бог преди 13 години
КРАИ,,,,,вече никои не ви верва,,,,,,,,,може и милион да е взела,,,,,,,,,ДРЕМЕМИ,,,,,,,,,,радваме че за тия *** вече няма ХА ХА ХА
223
10
 
8
 
! Отговори
Съдията Дред преди 13 години
Тоз хубустник да каже:1.Откъде намери милиони за предизборната си компания преди 3 години - около 4 милиона е била2. От къде има 3 милиона за палата си? Толкова е вложил до момента ......На въпрос номер 1 може и да не отговаря, другарят Р. *** ни осветли........
222
12
 
11
 
! Отговори
222 преди 13 години
Яне ставаш жалък и смешен с тия ежедневни простотийки дето ти ги подхвърлят ,за да ги ветрееш в публичното пространство,колко ти плаща АП,С КАКВО ТЕ ДЪРЖИ ТОЙ,та да изпълняваш като добро кученце заповедите му,,,
221
10
 
11
 
! Отговори
Дядо ви поп преди 13 години
Папките на янка са празни като гащите му........номера с копираните флашки не мина, сега на ксерокс си намерил друга занимавка.........ама намерил е и *** да му вЕрват :))
220
9
 
10
 
! Отговори
Съдник преди 13 години
Дотук нищо верно от янка - 3 години говорителка на трактора, ама за шут става :)
219
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На Яне не мога да му вярвам.Защо?Защото той е станал доносни в ув съвсем крехка младост.От толкова млад е станал ***,познат е с псевдонима ХЛАПЕТО.През колко партии мина ,като цветарка.Това е една кукла на конци в ръцете на мафията.Аз не му вярвам,а който иска да се поддава на мутренските му истъпления.Вчера в НС бяха много жалки със своя съпартийник с мутренска физиономияно.След като с такова настървение са срещу ГЕРБ,значи са настъпани яко интересите на БСП-РЗС,начело с ПРЕЗИДЕНТ НА Р
218
1
 
3
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
217
4
 
22
 
! Отговори
:-)))))))))))))))))) преди 13 години
Сексуалната ориентация няма нищо общо с фирмената документация.По сериозно по темата.
216
10
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Яне може и да е луд но Бойко до сега не е отговорил убедително на нито един негов въпрос.Дали шикалкавенето ще помогне на управниците ни?
215
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Яне, ти не разбра ли, че никой не е пророк в собствената си родина.
214
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако килограмите са правопропорционални на полученото ,тя трябва да е получиламноооого повече. Но и милиард да получи, ще си остане една неприятна дебела и отблъскваща жена.
213
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кви 150 бона го гонят тоя?!? Искрето от 2002 до 2008, тия пари ги изкарваше за три-четири месеца...Що не каже Янето колко пари му набута мъжа на Бисерка Петрова за да я направи депутат от РЗС?
212
13
 
10
 
! Отговори
АЗ преди 13 години
ПОГЛЕДНЕТЕ СНИМКАТА- ТОЗИ ЧОВЕК Е БОЛЕН НЕ ГО СЪДЕТЕ
211
1
 
10
 
! Отговори
юнака преди 13 години
ами тия джипове дето ги кара,горят множко.Какво са на днещно време някакви 150 бона.
210
13
 
10
 
! Отговори
един македонец преди 13 години
Оти Яне де си дойдиш у Кромид-маала? Така ке е най-арно и за теб и за държавата.Не се бави ., довадай. Айде со здраве,ке те чекаме!
209
12
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Яне,извади вече по сериозни компромати срещу Бойко и герб.Ползвай жокер обади се на приятел.Звънни на А.П.
208
19
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Яне *** продажен стига ни занимава с глупости! Вземи се скрий в селото, от което изпълзя и ходи копай на баща си нивите. Не разбра ли, че вече и глупаците в държавата не ти вярват? Всички знаем, че изпъляваш поръчките на онзи трактор, на който му носеше гразде. Интересно как след като го пуснаха от затвора Янето стана много активен, пък всички знаем, че по същество си е пасивен във всеки смисъл.
207
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ЯНЕНЦЕ, ЩО НЕ ЗАБЕГНЕШ С ТИЯ ПАРИ, ДЕТО ТИ ГИ ДАВА ТРАКТОРА? НЯКЪДЕ ПО ТОПЛИТЕ СТРАНИ СЕ СКРИЙ! И НЕ СЕ ПОКАЗВАЙ ПОВЕЧЕ, ЧЕ ВЕЧЕ МНОГО НИ ОМРЪЗНАХА ПРОСТОТИЙТЕ ТИ!
206
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
15 декември 2007 година е бил работен ден!А може ли някой да обясни с какво се издържат партиите?Едно време се събираше членски внос и то не малка сума.А сега?