Сидеров: Първанов говори като партиен лидер

Темата за СРС-тата не е важна за обществото, смята лидерът на Атака
Обновена: 22 фев 2011 17:41 | 22 фев 2011 17:40,
135
Сидеров: Първанов говори като партиен лидер
„Да се водят чисто политизирани разговори е губене на време“, каза Сидеров. Снимка: БТА

Георги Първанов говори като лидер на политическа сила, а не като държавен глава. Това е порок на този съвет.

Това заяви лидерът на Атака Волен Сидеров по време на почивка на провеждащото се заседание на Консултативния съвет за национална сигурност при президента.

Темата за СРС-тата е станала първа точка по време на дискусиите и е изместила въпросите за Шенген и за контрабандата.

„Когато си формирал политическа партия, ти вече влизаш в коловоза на политизацията. Първанов се прояви като партиен лидер, а не като държавен глава“, разгневи се Сидеров.

По време на дискусиите главният прокурор Борис Велчев е заявил, че няма незаконно използване на СРС-та. А относно подслушването на босове на организираната престъпност, за които президентът попита в началото на заседанието, Сидеров коментира, че е нормално спрямо тях да се прилагат СРС-та.

Още по темата
22 фев 2011 16:09
161

„Нездравият шум около цялата тази тема помага точно на тези босове. В момента те потриват ръце, след като цялата държавна администрация сега тича след една интрига“, добави лидерът на Атака.

Той е предложил съветът да излезе със становище, че тази тема не е важна за обществото и не може с нея да се занимава държавната администрация. Първанов обаче бил замълчал.  Но държавният глава е обещал да бъде оповестена стенограма от заседанието.

„Да се водят чисто политизирани разговори е губене на време“, заключи Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
5
 
2
 
! Отговори
БГ преди 13 години
Браво на Волен. АТАКА ПОБЕДА
123
2
 
4
 
! Отговори
Волен Луфтханзата преди 13 години
Няма по-болен от Волен.
122
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Болен да се скрие в мишата си дупка!
121
5
 
7
 
! Отговори
БоСимеонов преди 13 години
Ааааа. Волене. Пак се изказваш. Свърши ли ти диазепама?
120
6
 
6
 
! Отговори
БГ работник преди 13 години
Ияяя,колко червени бабички,турци и други *** имало и тука.Говорите така за Волен,защото му завиждате на положението.
119
2
 
4
 
! Отговори
Атака преди 13 години
По-важните теми са:- Ще се осъдят ли хората с белите якички?- Ще се ревизират ли най-накрая сделките очетили народа?- Ще се ревизирали обстойно приватизацията и капитулацията на големи дружества - като се осъди някой аз безстопанственост?- Ще има ли ревизия на банковото ограбване през 90-те години?- Ще се реши ли *** проблем?- Ще се преши ли проблема в образованието?- Ще се смени ли къдровата политика в МВР?- Ще се изнесат ли данни за шефовете на държавни служби - кои са им роднини
118
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
СИДЕРОВ Е ЛУД!!!
117
6
 
9
 
! Отговори
болен сидероф преди 13 години
гледах референдум по бнт. сидеров се разпореждаше в студиото все едно е на баща му тая телевизия. толкова е жаден за власт че ако не беше обикновен гъзоблизец на боко, а министър щеше кадафи да мине за пръв демократ.
116
2
 
1
 
! Отговори
До 121 преди 13 години
Ти от лудницата ли пишеш?
115
5
 
9
 
! Отговори
Гоце Архаров Триперо преди 13 години
Само ГЕРБ.Духайте супата,комуноиди и престъпници.
114
3
 
5
 
! Отговори
МАЛКИЯ ХАКЕР преди 13 години
САМО КАТО ВИ ВИДЯХ IP-ТАТА МИ СТАНА ЯСНО, ЧЕ 5-6 ТИКВИ ПИШАТ НАЙ-РЕДОВНО И ПОД СТРОЙ СРЕЩУ СИДЕРОВ!
113
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нездравият шум около цялата тази тема помага точно на тези босове. В момента те потриват ръце, след като цялата държавна администрация сега тича след една интрига, добави лидерът на Атакa! Абсолютно вярно!Това е много изгодно за Първанов и Станишев!Ще вдигат пушилки и за най-незначителните неща до изборите,внушавайки на хората,че това правителство не работи!НИЩО ХУБАВО ОТ КОМУНИСТИ/СОЦИАЛИСТИ!
112
5
 
6
 
! Отговори
Контра - Атака преди 13 години
Според един фанатичен атакист, Сидеров бил чист българинА нали баща му е *** от Сливен - питам го азЕее, то знае ли някой кой е баща му - вика ми той
111
4
 
7
 
! Отговори
Контра - Атака преди 13 години
Еййй дребния мангаль, да ... ти с този поглед ...Докога няма да плащате детски на не-*** (основно българските) семейства ?!!Година и половина вече власта на Борко зависи от теб ...Само вашите ли *** трябва да раждат в тая държава ?Кажи бе, *** *** ! Що мълчиш ?!
110
2
 
10
 
! Отговори
Христо преди 13 години
От сваляне на шортити си на Б.Б му побеля косата на този мазен пудел.
109
1
 
5
 
! Отговори
86 преди 13 години
ДА МУ ИМАШ ПОГЛЕДА........................
108
3
 
5
 
! Отговори
Червената помия преди 13 години
110, че е Българин Борисов-Българин е.То и Христо Бисеров е Българин, но.....За твое успокоение ще ти кажа нещо.Нито ти, нито аз тук можем да направим нещо и да влияем на политици и народно събрание.За това си има избори.Лошото е, че вече няколко премиери, които водеха милионни митинги, които бяха посрещани с хляб и сол, които уж бяха млади и перспективни, ноща на изборите гледаха като препикано мушкато.Май ще спазим и сега традицията.Всички обаче губим, без строителите на магистрали....
107
2
 
11
 
! Отговори
От Ямбол преди 13 години
Време е Сидеров да го приберат в Дома за недъгави мъже в с. Хаджи Димитрово, община Сливен. Той е лекуван в този Дом ( лудница) през 1976 година. Този Дом го спаси от казармата. Д-р Серафимов е още жив и може да потвърди това което пиша.Искайте да публикуват болничният картон на Сидеров. Едва тогава всичко ще си отиде по местата.
106
3
 
3
 
! Отговори
мениджър преди 13 години
как да не се изкуши човек да го нарече ***.мрази Първанов, защото си беше въобразил, се може да спечели изборите за президент и някак взе, че си повярва.Президента Първанов е политик от висока класа,а не като палячовците сидеров,цвъ цвъ и патрона им,както и лайките им по форумите.и понеже нещата се познават в сравнение, ще видим коя "празна тенекия" като настоящия премиер- случаен с къса биография ли ще го смени или опитен национално отговорен професионален политик,какъвто трябва да е през
105
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Борисов е Българин"Не лъжи хората! Мутрите са Небългари!