Тотю Младенов да не се мъчи повече, призовават от БСП

Корнелия Нинова: Хората не ядат само СРС-та и асфалт
Обновена: 23 фев 2011 16:06 | 23 фев 2011 16:06,
280
Тотю Младенов да не се мъчи повече, призовават от БСП
Снимка: БТА

40% от доходите на българина отиват за закупуването на най-основните хранителни продукти, нужни за оцеляване. Статистиката е на НСИ, но я съобщи депутатът от „Коалиция за България” Корнелия Нинова.

Според нея само за един месец – от януари до февруари, храните са поскъпнали с 1.8 на сто.

"Тенденцията е цените да продължават да растат. Твърдението на правителството, че това се случва в цял свят, не е вярно”, заяви Нинова.

Според нея докато например месото в чужбина поевтинява през последните месеци, у нас цената продължава да върви нагоре.

"Хората не ядат само СРС-та и асфалт по магистралите. Вече става въпрос за основни хранителни стоки за изхранването на българските граждани”, иронизира дневния ред на ГЕРБ Корнелия Нинова.

От БСП дават на социалния министър срок – до петък да представи конкретен план за индексиране на доходите на хората. В противен случай „по-добре да си ходи, да не мъчи себе си и държавата”, посъветва Нинова.

Бившият зам.-министър на земеделието и вицепремиер по еврофондовете Меглена Плугчиева пък посочи първоизточника на проблемите с високите цени на храните. Според нея досега директните плащания към земеделските стопани вече трябваше да са факт.

Още по темата

"Където и да минете в страната, ще чуете от хората, че те не са готови за новата производствена година. Хората си колят останалите животни, защото и до момента националните доплащания не са направени. Българското животновъдство е поставено на прага не на оцеляването, а на спасяването”, посочи Плугчиева.

По думите й усвояемостта по програмата за развитие на селските райони е 6%.

"Питам аз - останалите 94% как ще бъдат използвани през следващите три години и как ще стигнат до хората”, заяви Меглена Плугчиева.

Според нея министърът на земеделието Мирослав Найденов напоследък се вживявал в ролята на председател на Агенцията по безопасност на храните, вместо да върши своята работа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
193
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Избори Избори Долу Герб и БСП
192
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Ди Велт" : Борисов яде малки деца"Хахахахахах и старите хранителни навици ръжда не хващат :))))))))))))))
191
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Ди Велт" : Борисов използва мафиотски методи"Хахахаха! Старата любов ръжда не хваща:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
190
3
 
18
 
! Отговори
ДЖАБА преди 13 години
НЕНОРМАЛНИЦИ - ТОВА НЕ Е ЛИ РАБОТА БЕЗОПАСТНОСТА НА ХРАНИТЕ Е НАЙ ВАЖНОТО НЕЩО ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ЗДРАВА НАЦИЯ ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ СЕ ХРАНИМЕ С *** - ФАЛШИВА ХРАНА ДЕТО НЕ Я ЯДЪТ И КУЧЕТАТА МИНИСТЪРА ИСКА СТАНДАРТ ЗА ДА НЕ СЕ ТРОВЯТ ДЕЦАТА НИ С ГМО И ХИМИКАЛИ КУМУНИСТИ ***
189
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
'Ди Велт' нарича Румяна Желева гангстерска невеста"Не е вярно!:) Тя е от свитата на Боко-мафиоту:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
188
1
 
10
 
! Отговори
до Мария преди 13 години
Остави го инженера с "часния" бизнес. Най-вероятно от на Румен хероиновите наркомани...
187
3
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Корнелче, стига и ти с твоите напъни!Едва ли, ще ни заблудиш!Вие сте истинските виновници за сегашното положение-БКП-олигарсите!ЩГотови сте да смажете народа и да го уморите от глад, само за да сте на власт!Като Кадафи!
186
3
 
22
 
! Отговори
georgi44 преди 13 години
Хората не ядяли СРС-та и асфалт.. много проницателно ! Браво на другарите от БСП, направо ни грабнаха сърцата с това изказване! Те защото много разбират, затова сега българите карат по най-разбитите пътища в европа. Ако не крадяха толкова много пари, а ремонтираха пътищата сега нямаше да се налага да се наливат толкова пари за асфалт.. ако не крадяха толкова много нямаше да се налага и толкова СРС-та да се използват. Човек като се усере, поне от възпитание трябва да мълчи като му чистят.
185
0
 
7
 
! Отговори
borokaro преди 13 години
ЕЕЕ това ЧАСНИЯ БИЗНЕС е гуема работа , я също съм у ЧАСНИЯ бизнес ...АМА НЕ САМ ИНДЖИНЕР ...
184
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Ал.Петров: Свалям шапка на Борисов ""Бойко Борисов: Свалям шапка на Алексей"Кво става бе! Кой е октопода:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
183
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе, като казахте Калинка, някой няма ли да потърси отговорност на Даниел Вълчев затова, че и завери фалшивата диплома за да я назначат комунистите във фонд "Земеделие"? Само питам...
182
3
 
5
 
! Отговори
Мария преди 13 години
до 190 от МарчетоИнженерче в ЧАСНИЯ бизнес ?! Явно с купена диплома, щом дори си и неграмотен. Е, то няма как и да получаваш много...другарю Анонимен....:)
181
2
 
4
 
! Отговори
do 190 преди 13 години
Инженерче в "часния" бизнес казваш... на теб май повече ти подхожда бизнеса, за който се сещаш. Че май за друго ти липсва елементарна грамотност. В "тихничиския" ли стана инженер? Или в някой "часен" колеж? Смях...
180
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Калинка лъгала, че има тумор"Не може да бъде! Все пак е пресилено да наречеш бъдещото си дете "тумор"Явно за ГЕРБ това е в реда на нещата:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
179
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А да Марче, ако съм прав в предположенията си то твойто дупе ще да е яко. Ама аз съм против Гъ....ми да ме храни. Дерзай.
178
7
 
7
 
! Отговори
borokaro преди 13 години
АНКЕТАТА ПОКАЗВА ЧЕ ПОЧИТАТЕЛИТЕ НА ГЕРБ НЕ СА НАЯСНО СЪС СЕБЕ СИ И СИТУАЦИЯТА ... РАЗБИРА СЕ ЕДВА ЛИ НЯКОЙ Е ОЧАКВАЛ НЕЩО ПО РАЗЛИЧНО ...
177
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Депутатка от ГЕРБ журира щерка за доцентДепутатката от ГЕРБ и зам.-шеф на здравната комисия доц. Геновева Алексиева е оценявала собствената си дъщеря в конкурс за доценти."Туй ще да е от новият морал:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
176
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Марче и какво съм работил според теб. И ми обясни подробно защо ми е стигала.Само да те светна инженерче съм в часния бизнес. И какъв ти е часния бизнес мойто момиче?Мога да се сетя изхождайки от расъжденията ти.
175
0
 
4
 
! Отговори
Преход преди 13 години
ЕЕ НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ХОРА ЧЕ СВЕТЪТ СЕ ВЪРТИ ОКОЛО ПОЛИТИЦИТЕ СРС ТА БОМБИ КАТАСТРОФИ САМО СЕ НАДЪХВАТ И ХРАНЯТ НА ХОРАТА ФАНТАЗИИТЕ ИНТРИГАНТИ. ХАЙДЕ МАЛКО ТЕЗИ МЕДИИИ ДА СЕ ПОРАЗМЪРДАТ И ДА СЕ ВИДИ ХОРАТА КАК ЖИВЕЯТ А НЕ САМО ДА НИ ХРАНЯТ С ИНТРИГИ И КЛЮКИ НЕ НИ ИНТЕРЕСУВАААА КОЙ С КОЙ Е СПАЛ И КОЙ КОЙ Е ПОДСЛУШВАЛ НАС МЛАДИТЕ ХОРА НИ ИНТЕРЕСУВА КАКВО ЩЕ РАБОТИМ И КАК ЩЕ СИ СПЕЧЕЛИМ ПАРИТЕ ТУК В МИЛАТА НИ РОДИНА И КАК ЩЕ СИ НАХРАНИМЕ ДЕЦАТА . СТАНДАРТЪТ НА ЖИВОТ НИ Е НА РЪБА НА КРИТИЧНОТО КОЙ НЕ КРАДЕ ТОЙ НЕ ЯДЕ ХАХАХ ТЕ И БЪЛГАРСКИТЕ ПОГОВОРКИ НЯМАТ СТОЙНОСТ... още ВЕЧЕ ЩО Е БЪЛГАРСКО И РОДНО УМРЯЛО Е ВЕЧЕ ЖАЛКООООО ЖАЛКОООО ШЕ ТРЕБЕ ДА ОДИМЕ ДА РИТАМЕ И НИИ ТОПКА С БАТЕ БОЙКО ИНАЧЕЕ НЕМА ОПРАВИЯ С НАШТА ПРОСТОТИЯ
174
2
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Тая, защо вие?Я, колко е охранена!Едва ли я интересуват цените и бедните хора!Власт иска милата, власт!Другарите не могат да се примирят със загубата и!