ГЕРБ се стягат за компроматна война

Няма да отговаряме, ще работим позитивно, обеща Цветанов
Обновена: 12 мар 2011 17:01 | 12 мар 2011 16:58,
363
ГЕРБ се стягат за компроматна война
Управляващите ще заложат на кампания "лице в лице". Снимка: БТА

Номинираните за кметове и общински съветници от ГЕРБ на предстоящите избори трябва да бъдат готови за сериозна компроматна война спрямо тях. Това заяви  в Смолян Цветан Цветанов.

Заместник-председателят на партията  уточни, че ГЕРБ няма да отговори на подобни атаки по същия начин, както правят политическите опоненти. " ГЕРБ ще работи позитивно и ще заложи отново на кампания "лице в  лице" с повече срещи с хората, заяви Цветанов.

В отговор на журналистически въпрос относно компроматната  война, Цветанов коментира, че всичко, което сме наблюдавали през последните 20 години, и актьорите в тези събития, са били добре режисирани от режисьорите на Държавна сигурност.

"Самият факт,  че президентът, който също е част от бившата ДС, не реагира  адекватно за отзоваването на посланиците, съпричастни към ДС,  говори, че е нанесен сериозен удар на бившата ДС", заяви Цветанов.

По негово мнение напрежението в средите на бившата ДС допълнително е наелектризирано от стъпките на ГЕРБ с предаването на досиетата на комисията и даването на възможност да бъдат  публично оповестени ръководни имена, свързани с ДС. Тази страница трябваше да бъде затворена още в самото начало на  прехода, посочи вътрешният министър.

Във връзка с очакваната компроматна война в ГЕРБ се обмисля стратегически кога да бъдат обявявани кандидатите за кметове и съветници на партията, уточни заместник-председателят на партията и председател на предизборния й щаб.

На отделни места кандидатите ще се обявят по-рано, други номинации - по-късно, основавайки се на анализ за съответната община, поясни той.
 

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


363
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
3
 
27
 
! Отговори
онзи преди 13 години
ако ИСТИНАТА за него е компромат, то наистина ще е страшно. Няма да им спестим кражбите на ГЕРБ в Смолянски район. Некадърните чиновници, който назначиха, които нищо не могат-областен, заместници, шефове на структури.
16
13
 
8
 
! Отговори
gabi преди 13 години
Щом няма да отговаряте, криминални типове като Трактора и Янчо/ка от РЗС с помощта на журналисти като Я.Дачков и Патрашкова ще ви направят разногледи! Повечето партии имат поне 2-3 човека, чието задължение е да прочитат сутрин, на обяд и вечерно време пресата,вкл. и коментарите по парещи въпроси и веднага да подготвят и публикуват отговори. Иначе ГЕРБ изпада в състояние на непрекъснато бития невиновен, който обира всички стрели - подигравки, незаслужени обиди, лъжи и привържениците му се обезверяват, част от тях се отмятат, виждайки как партията изпада в ролята на боксова круша, атакувана отляво и отдясно, от президента, подхлъзвана от топмагистрати и гл.прокурор. Затова е необходима широка разяснителна работа, навременно реагиране и отговаряне и най-вече бързо опровержение на публикувани лъжи и неистини.
15
9
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сбогом ГЕРБ!
14
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В Хасково ГЕРБ води повече от компроматна война.Всеки ден в местната преса се появява областния гербаджийски представител и плюе сегашния кмет на града,пречат на нормалното функциониране на дейността на общинска администрация и оказват натиск върху местни фирми и бизнесмени които да се опълчат на сегашния хасковски кмет.Това ако е позитивна кампания Цветанов е луд
13
4
 
26
 
! Отговори
of преди 13 години
абе тоя къде ги вижда тия удари и поражения на ДС, какво точно са направили?
12
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
17. герб (анонимен)2011.02.11 17:32:55Тази вечер на стадиона щяха да бесят агенти на Престъпната банда, обвинени в саботаж и заловени лично от Б.Б. Бесенето ставаше веднъж месечно. Беше опияняващо зрелище и винаги завършваше с грандиозен концерт на знойните фолк-диви и пищни чалга-мадони. Децата вечно вдигаха врява да ги водят. ГЕРБ превръщаше децата в неудържими, безграмотни, свирепи зверчета. Те боготворяха ГЕРБ и Б.Б.: Парадите, знамената, униформите, походите по стъпките на Б.Б., излетите до историческите места, свързани с Б.Б., посещенията в Дома-музей в Банкя и особено в Музея на великата мутренска съпротива, рапортите и клетвите за вярност пред паметниците на Б.Б., химните (особено За теб, Б.Б.!, Най обичаме да мразим!, Шут в муцуната!, Да вдигнем хиляди бесилки!, Искам да съм мутра!, Б.Б., размажи ги!, Елегия за прасето Боко, както и класическите хитове Небесна лъчезария, Б.Б., дай газ!, Б.Б., ти си пич, Б.Б. суперсвръхгерой, Б.Б прави вятър), ученията с пожарникарски шлангове, снимки с пра-пра-пра-правнука на кучето Борко, скандирането, долнопробната, жизнеутвърждаваща чалга, обожествяването на Б.Б. за децата всичко това беше славна игра. Цялата им детска жестокост се насочваше срещу враговете на ГЕРБ и Б.Б., срещу предателите, вредителите, саботьорите, мислопрестъпниците. Хората се страхуваха от собствените си деца. И с пълно основание не минаваше седмица, без по телекрана да покажат хвалебствен репортаж за някакъв малък подслушвач доносник, предал родителите си на Полицията на мисълта. Това не бяха обикновени деца. Това бяха необикновените деца на ГЕРБ. Това бяха мутантите на ГЕРБ. Послеслов: Цв Цв : Ако трябва ще взривя пак Света Неделя,като нашите вождове и учители от БКП , само да не ме закача никой за имотите и за СРС-тата и за контрабандата.
11
6
 
24
 
! Отговори
ами преди 13 години
Буда чий агент беше ?
10
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ГЕРБ ОТ КАКТО ОПРАВЛЯВА ХОРАТА УМИРАТ ОТ ГЛАТ И ВСИ4КИ ХОРА СА ПРЕТУПНИЦИ НЕ ТРЯВА ДА ДОПУСКАМЕ ТАКИВА ХОРА НА ВЛАСТ !!! ТАКА ХУБАВО ИЗЛУГА ВСИ4КИ ХОРА НООО ДАНО ВСЕКИ ВИДИ 4Е ТОВА Е ЛУЖА ХОРАТА НЕ МОЖЕ ДА ГИ ОПРАВЛЯВА 4ОВЕК КОИТО НЕ Е ОБРАЗОВАН И МИСЛИ 4Е ВСИ4КО МУ ДАЛЖИМ НЕ6ТОО !!!! ДА НО ДА СЕ МАХАТ ЗА6ТОТО КРАДЕЦА ВИКА ДРУЖТЕ КРАДЕЦА ТЕ СА НАИ ГОЛЕМИТЕ ПОЛИЦАИСКИ КРАДЦИ И СЕГА ВСИМАТ И БУТАТ НА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА ПО МОРЕТО КУ6ТИТЕ И СЕРГИИТЕ ДА НЕ РАБОТЯТ !!! МАХАИТЕ СЕ ОТ ДУРЖАВАТА !!!!!
9
6
 
26
 
! Отговори
1 преди 13 години
че той не е спрял компроматната и всякаква войн с всички. Това ли е политиката? Този ли ще ни управлява? Не е ли нагло да говори против кадрите на ДС, какъвто е и той?
8
7
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какъв е проблемът и сега да се срещате с хората? ГЕРБ 2 години бяха в ТВ ефира и отчитаха виртуални успехи, докато контрабандата си вървеше. Вчера, видимо изнервен Борисов заплашва с репресии и това е отразено в стенограмата. Да ви кажа честно на ГЕРБ им дреме дали ще спечелят или не.....те се наядоха. Просто ще си доиграят ролята.
7
8
 
2
 
! Отговори
кирес преди 13 години
ДО Анонимния: Отново пръв...наяслата!
6
10
 
26
 
! Отговори
хехе преди 13 години
щели били да се стегнат.... ми боли, нали ? ама дет се вика с вашите камъни по вашите глави - срс-тата целия народ ги чуЦветанов да си каже все пак кой му плаща така, че да може да си пазари апартаментчета, кого консултира и с какво ? кой снася на американския посланик тъпотия след тъпотия? и бг-полицията бг ли е или прайвит ?
5
2
 
8
 
! Отговори
брадваро преди 13 години
който не може да си плати дълговете ..к'во отнася, селски?
4
9
 
48
 
! Отговори
ЙОЦО преди 13 години
ВИДЯХМЕ ВИ! РАЗГАДАХМЕ ВИ! ДОВИЖДАНЕ, ДОВИЖДАНЕ, А СЛЕД ГОДИНА-ДВЕ СБОГОМ.
3
4
 
33
 
! Отговори
??? преди 13 години
То няма и какво да кажете мутро-милиционери...
2
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
АМИ В СМОЛЯНСКА ОБЛАСТ ЗАЩО НЕ ПРОВЕРИТЕ КОЛКО ДИРЕКТОРИ ИМА АГЕНТИ НОТ ДС.ПРИМЕР: ДГС ДОСПАТ-ВЕРГИЛ БАЙКАЛОВ ОСВОБОДЕ ОТ ДЛЪЖНОСТ ПРЕЗ АВГУСТ 2010Г.,ВЪСТАНОВЕН ОТ ПП ГЕРБ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ 2010Г. НА СЪЩАТА ДЛЪЖНОСТ,КАКВО ПРАВИМ Г- Н ЦВЕТАНОВ?
1
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"работим позитивно" хахаххахах вие на това работа ли му казвате ??????Айде няма нужда отивайте си.