ГЕРБ се стягат за компроматна война

Няма да отговаряме, ще работим позитивно, обеща Цветанов
Обновена: 12 мар 2011 17:01 | 12 мар 2011 16:58,
363
ГЕРБ се стягат за компроматна война
Управляващите ще заложат на кампания "лице в лице". Снимка: БТА

Номинираните за кметове и общински съветници от ГЕРБ на предстоящите избори трябва да бъдат готови за сериозна компроматна война спрямо тях. Това заяви  в Смолян Цветан Цветанов.

Заместник-председателят на партията  уточни, че ГЕРБ няма да отговори на подобни атаки по същия начин, както правят политическите опоненти. " ГЕРБ ще работи позитивно и ще заложи отново на кампания "лице в  лице" с повече срещи с хората, заяви Цветанов.

В отговор на журналистически въпрос относно компроматната  война, Цветанов коментира, че всичко, което сме наблюдавали през последните 20 години, и актьорите в тези събития, са били добре режисирани от режисьорите на Държавна сигурност.

"Самият факт,  че президентът, който също е част от бившата ДС, не реагира  адекватно за отзоваването на посланиците, съпричастни към ДС,  говори, че е нанесен сериозен удар на бившата ДС", заяви Цветанов.

По негово мнение напрежението в средите на бившата ДС допълнително е наелектризирано от стъпките на ГЕРБ с предаването на досиетата на комисията и даването на възможност да бъдат  публично оповестени ръководни имена, свързани с ДС. Тази страница трябваше да бъде затворена още в самото начало на  прехода, посочи вътрешният министър.

Във връзка с очакваната компроматна война в ГЕРБ се обмисля стратегически кога да бъдат обявявани кандидатите за кметове и съветници на партията, уточни заместник-председателят на партията и председател на предизборния й щаб.

На отделни места кандидатите ще се обявят по-рано, други номинации - по-късно, основавайки се на анализ за съответната община, поясни той.
 

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


363
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
277
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Като се вземе под внимание, че за ГЕРБ всяка истина е компромат е вярно!:)
276
1
 
18
 
! Отговори
да да преди 13 години
много съжалявам за израза,но тези *** нас ли ни правят на такива или толкова са си повярвали,че ни прилагат непрекъснато евтини пропагандни трикове.кой ли им вярва вече.две години лъжи,вопиюща некадърност,наглост, безочие и празни приказки,от което положението на хората с всеки изминат ден става все по-трагично.с всички средства разбирай и с най-мръсните тези ще се домогват до властта-това ни казват всъщност щом го казва цецо лъжецо и най-паче крадецо.ще разчитат на анчето цолова и бареков
275
1
 
21
 
! Отговори
онзи преди 13 години
По компроматите си Ти,Цвъ. А ние ще кажем на хората ИСТИНАТА за далаверите на гербаджиите в Смолянска област. За некадърния ви и дърт областен, за неадекватните му заместници, за тъпите шефове на регионални структури. Съсипахте областта и държавата. Ще усетите ритника и после в затвора.
274
1
 
26
 
! Отговори
Овидий преди 13 години
Българският народ казва: "Като се насереш - не мърдай много - много, хем размазваш, хем мирише". Ама как да го разберат онези две кратуни на снимката?!СМЪРДИ, силно СМЪРДИ! На некомпетентност, корупция! Долу ГЕРБ!
273
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
за тоя от десно зззабрави ,такива въобще не взимаха там
272
0
 
24
 
! Отговори
ДС преди 13 години
Като ги гледам на снимката - все едно сега са излезли от школата в Симеоново!
271
0
 
21
 
! Отговори
патриот преди 13 години
забелязвате ли какво става,когато във форума се появи изказване цвъцо и формалния им лидер.толкова е силна обществената нетъпимост към този отявлен и гнусен лъжец и крадливец и към шефа му,че градуса на мненията са на горно до.а тъпите им номера нямат край.сега щели да вдигнат от1 юли мин.пенсии.предизборно разбира се.ще подхвърлят на най-бедните по няколко жалки левчета,за да гласуват за тях и да останат във властта,като че ли като ги изритаме съвсем заслужено,светът ще свърши.гнусни страхливц
270
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
" ГЕРБ - ще работи позитивно и ще заложи на кампания" - това е виц, по-голям от вица - Бойко - президент
269
0
 
21
 
! Отговори
лъвица преди 13 години
В много от компроматите има истини......
268
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Докога ще гледаме едни и същи хора,да ни облъчват всекидневно, без умора, обещават, че дадем ли им на тях властта,на мига ще ни изведат от пропастта?Махнете се и дайте път на младите,преди да сме излезли на площадите!
267
2
 
21
 
! Отговори
Стария преди 13 години
Докога ще гледаме едни и същи хора,да ни облъчват всекидневно, без умора, обещават, че дадем ли им на тях властта,на мига ще ни изведат от пропастта?Махнете се и дайте път на младите,
266
5
 
13
 
! Отговори
До 257 преди 13 години
Възрастна другарко /другарю/ от ГЕРБ, вижда се на кой колко му е пипето. Зле сте с пунктуацията - изпуснали сте три запетайки - това се учи в -ти клас. Всяко изречение завършва с точка. Частицата за образуване на бъдеще време е "ЩЕ", а не "ШЕ". Зле сте с изказа - преценявам Вашето IQ на около 65 - 70. Слогът Ви е на четвъртокласно равнище. Фрустрацията Ви е силно повишена - резултат от провалите на ГЕРБ. Искате да се биете с думи - опитайте замерване с ***!
265
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
съселите и гербавите - вън от политиката!
264
0
 
16
 
! Отговори
хахахахахах преди 13 години
*** гербери налазиха форума,а нискочелите бесепари ни уверяват,че който и президент да изберем....щял да бъде по-некадърен от агента гоце....хахахахахахахахСМЯХ В ЗАЛАТА!
263
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Искам да свалим ГЕРБ така,както свалихме тройните комунисти!НАРДЕ,СЪБУДИ СЕ ОТ СЪН ДЪЛБОК!
262
11
 
2
 
! Отговори
Do 263 преди 13 години
Зад какви думи седиш бе анонимен?Аман от платени постери като теб. А М А Н !!!!!!!!!!
261
1
 
26
 
! Отговори
! преди 13 години
цецко жалък си! подай оставка крадец и окривател на данъци!
260
1
 
24
 
! Отговори
нежно ВЪПРОСЧЕ преди 13 години
Бойче,защо не пожела да си хвърлиш партийната книжка,като член на БКП,а още си я носиш в левия джоб,заедно с оставката си????
259
1
 
16
 
! Отговори
До 258 преди 13 години
Не можем има СРС-та които скотове като теб одобряват защото им е супер-спокойно като Боко Тиквата им "бди" над главата. Скотовете избират Боко. Вие сте истинските комунисти. Защото искате Боко разтривателя на ушите на ТОШО да ви управлява. Искате комунизма да се върне като полицейщина под маската на демокрация. Приватизации на пенсии, СРС-та, контрол на медиите комунизма се завръща под нова форма.
258
3
 
28
 
! Отговори
Борисов-Цветанов преди 13 години
Казвам се Росен Миленов. Аз съм дългогодишен служител на службите за сигурност. В последните няколко години последователно съм работил в Национална служба Гранична полиция, в Национална служба Полиция, в Национална служба Борба с организираната престъпност и ДАНС. Напуснах ДАНС през 2010 г. по собствено желание, въпреки предлаганата ми шеметна кариера и в знак на протест срещу въведения от г-н Цветан Цветанов, вицепремиер и министър на вътрешните работи, стил службите да изпълняват поръчки за съсипване на хора, неудобни на властта. Като юрист аз съм убеден, че това, което извършват управляващите, е злоупотреба със закона и използват държавата в частна полза.В последния месец във връзка с разразилите се скандали, в които беше въвлечено цялото общество, аз съм длъжен и убеден да кажа и да информирам обществото за следното нещо: премиерът на Република България г-н Бойко Борисов и вицепремиерът г-н Цветан Цветанов излъгаха публично целия български народ. Сега те са на път да излъжат и нашите европейски и атлантически партньори.Като дългогодишен служител съм прилагал всички оперативни способи и средства и затова заявявам най-отговорно имам причини да твърдя, че разговорите, записани с гласа на премиера г-н Борисов и останалите участници във властта, не са манипулирани откъм съдържание. Повтарям не са манипулирани откъм съдържание.Това може да бъде потвърдено от всеки един компетентен и съответно добросъвестен специалист.Заявявам най-отговорно, че заставам зад всичко, което е казано от мен, и призовавам Постоянната парламентарна подкомисия към Народното събрание за контрол на специалните разузнавателни средства да ме изслуша незабавно и ако тя прецени, да бъдат декласифицирани и огласени моите показания. Ясно съзнавам, че се противопоставям на цялата държавна машина и вероятно ще има репресии срещу мен. Но съм убеден, че само истината може да изведе България на правилния път.