ГЕРБ се стягат за компроматна война

Няма да отговаряме, ще работим позитивно, обеща Цветанов
Обновена: 12 мар 2011 17:01 | 12 мар 2011 16:58,
363
ГЕРБ се стягат за компроматна война
Управляващите ще заложат на кампания "лице в лице". Снимка: БТА

Номинираните за кметове и общински съветници от ГЕРБ на предстоящите избори трябва да бъдат готови за сериозна компроматна война спрямо тях. Това заяви  в Смолян Цветан Цветанов.

Заместник-председателят на партията  уточни, че ГЕРБ няма да отговори на подобни атаки по същия начин, както правят политическите опоненти. " ГЕРБ ще работи позитивно и ще заложи отново на кампания "лице в  лице" с повече срещи с хората, заяви Цветанов.

В отговор на журналистически въпрос относно компроматната  война, Цветанов коментира, че всичко, което сме наблюдавали през последните 20 години, и актьорите в тези събития, са били добре режисирани от режисьорите на Държавна сигурност.

"Самият факт,  че президентът, който също е част от бившата ДС, не реагира  адекватно за отзоваването на посланиците, съпричастни към ДС,  говори, че е нанесен сериозен удар на бившата ДС", заяви Цветанов.

По негово мнение напрежението в средите на бившата ДС допълнително е наелектризирано от стъпките на ГЕРБ с предаването на досиетата на комисията и даването на възможност да бъдат  публично оповестени ръководни имена, свързани с ДС. Тази страница трябваше да бъде затворена още в самото начало на  прехода, посочи вътрешният министър.

Във връзка с очакваната компроматна война в ГЕРБ се обмисля стратегически кога да бъдат обявявани кандидатите за кметове и съветници на партията, уточни заместник-председателят на партията и председател на предизборния й щаб.

На отделни места кандидатите ще се обявят по-рано, други номинации - по-късно, основавайки се на анализ за съответната община, поясни той.
 

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


363
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
297
0
 
27
 
! Отговори
Спонги преди 13 години
Преди една година мислех, че PR ите на ББ са гении. Сега мисля, че са само добри милиционерски психолози. Ако продължават да дават думата на ЦЦ, ГЕРБ няма да имат и един кмет наесен.
296
17
 
4
 
! Отговори
честит празник преди 13 години
много платени драскачи,мнооого.затова нама пари за заплати,за пенсии, за..за..за..много им се плаща.много лапат
295
10
 
2
 
! Отговори
ha-ha haaaaaaaaaa преди 13 години
komunistite sa vzeli da se usirat ve4e qko.6te si slojat kostov za kandidat prezident.kradcite trqbva da se uvajavat.boiko 6te vi otnese i na tezi izbori!!!
294
0
 
15
 
! Отговори
:-))))))) преди 13 години
6to li si mislq 4e to4no predi izborite vsi4ki 6te otnesat uq,kolkoto i da im obe6tava6 4e nqma da imat problemi
293
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много платени драскачи, много чудо. А те дори и неграмотни.
292
1
 
12
 
! Отговори
до 296 преди 13 години
е те заради такива коментари в стил бат бойко "нещо иска да каже, ама не му се получава, щото учил недоучил пък и не разбрал..."стават некои неща в скъпата ни татковина.до тука бяхте и колкото по-бързо си идете с мир,толкова по-добре за всички-даже и за вас.не е вас тази работа.власт на всяка цена- става,ама не бива.такава омраза и нетърпимост има към вас,че резултата от изборите в ще ви хвърли право в джаза при снобката котарачка сечкова.
291
5
 
19
 
! Отговори
оIo преди 13 години
Здравейте мили ****счета!Виждам, че като всяко живо същество, ак*те и то в големи количества. Но като гледам 200 поста и само 10-на IP-та и ми става ясно кои сте и за какво се борите...Дойдох да ви осветля: колкото и да се напъвате, на изборите в близките 50-100 години няма как да спечелите. Това, че се напъвате да пишете по сайтовете за новини не променя нищо и вие го знаете това.
290
2
 
21
 
! Отговори
Плеханов преди 13 години
Две кратуни, две веселых друга. Экипаж машины боевой.
289
3
 
23
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
САМО ГЛЕДАЙТЕ АКО ГЕРБА Я ВЗЕМЕ Я НЕ 10% НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ КАК ПРИ ПЪРВИЯ ПРОТЕСТ ЩЕ СЕ ЧУДЯТ ГДЕ ДА СЕ ДЕНАТ.
288
0
 
4
 
! Отговори
ves666 преди 13 години
vie ste sashtite ,kade ste ychili koi vi hrani i vi dava zaplati darjavna sigyrnost ne biahte li na hranilka tam ,golemi diavoli no nali ychenika stava po dobar ot ychitelia , ia ne zablujdavaite horata s glyposti.promiti mozaci.
287
3
 
17
 
! Отговори
ОРАКУЛ на Берлускони преди 13 години
От Теодора Стефанова:Имам три черни видения за ГЕРБ:1. Б. Б. печели изборите за Президент, ГЕРБ се оглавява от И. Фидосова и членската маса е размазана от телесата на нотариуската.2. Нежният кандидат Н. Младенов губи изборите за Президент, предсрочни избори и Б. Б. отива в Парламента като *** депутат.3. Кунева печели изборите за Президент, с кривата си устица целува ГЕРБ и Бойко, АБВ и Гоце, ДПС и Аамет Доган, а рогоносецът Волен остава извън НС, за да полае малко като Каракачанов. Амин!
286
31
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
САМО ГЕРБ
285
19
 
3
 
! Отговори
бог преди 13 години
много добре си правят хората,,,,,,,,,,,мойе да са ченгета но по добре да има ред дори и привиден от колкото мафиотски кланове и секти
284
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Управляващите ще заложат на кампания "лице в лице". "Това го е казал Боко Тиквата. Ама понеже е хамериканец го е казал "фейс то фейс". Ама е искал да каже " рейс то рейс". За данъци. За цени. За всичко само не и за заплатите,пенсиите и т.н.
283
1
 
27
 
! Отговори
шопът преди 13 години
На накаква конференция на ГЕРБ Борисов беше казал:" Единственият враг на ГЕРБ сега може да бъде само ГЕРБ." Това стана истина.Какви компромати трябват като от ГЕРБ смърди.
282
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Борисов:Мигар няма толкова по-красиви, по-харизматични мъже в държавата. Точно до мен опряха...
281
3
 
30
 
! Отговори
ХЕРАЛДИК преди 13 години
Като спец в хералдиката предлагам на знамето на ГЕРБ да бъде извезан хипопотам. Посланието е ясно: "Затънали сме в *** до шия, но устата ни е голяма!"
280
2
 
27
 
! Отговори
ястреб преди 13 години
Нямало да отговаря ,Цецо крадеца а щял да работи позитивно.,к,акто казва народа " работа зад плет не се крие".Небяха ОКТОПОДИ ,КИЛАРИ , МЕДУЗИ ,И КАКВИЛИ НЕ ПРОСТАШКИ АКЦИИ НА ТАЯ ПРАЗНА ТИКВА ,невиждате ли че от много ум на нея икоса не никва ,аискате да има акъл ,номозък без гънки какво може да роди ,освен простащини.Наверно много работа предстои ,на Цецо крадецо кокато извербува мошенниците и наркоманите ,да скалъпват доноси срещу преуспяващи бизнесмени и обикновени хора ,.
279
0
 
25
 
! Отговори
брррррррр преди 13 години
и понеже нямало да използват компромати -виж ми окото, в момента притискат всички общини, които не се управляват от герб финансово.от началото на месец февруари не са плащани заплати на общинските служители поради блокиране на общинските смети в общините смолян,хасково,за пловдив да не говорим.колкото до журналистите- вече се включи и бившия кат-аджия росен петров и даже господарите на ефира.и разбира се ежедневното фелацио от бареков,ана цолова и смешника виктор николаев-жалка "журналистика".
278
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами, че те отдавна я започнаха.