Без посланици ДСари след победа на ГЕРБ на президентския вот

Цветанов уточни: който и да е следващият президент
28 мар 2011 17:50,
203
Без посланици ДСари след победа на ГЕРБ на президентския вот
Цветан Цветанов. Снимка: БТА

Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов обеща, че след спечелването на президентските избори ще бъдат отстранени посланиците, сътрудничили на бившата Държавна сигурност.

Цветанов каза това пред журналисти, след като присъства на форум по темата.

Той допълни, че се надява, който и да бъде следващият президент, да има политическата воля тази страница да бъде затворена.

Още по темата

"Не можем да приемем за нормално 45% и повече от посланиците, които в момента представят страната пред света, да са били съпричастни към бившата Държавна сигурност", коментира Цветанов.

По думите му всеки, който е бил съпричастен към бившата ДС, в бъдеще не трябва да бъде назначаван на ръководни постове, които да представляват страната ни.

"Може би този апел и доклад, който беше изпратен към президента, няма да бъде реализиран, защото ако бъде реализиран, самият президент няма как да обясни неговото присъствие на този пост на държавата", допълни вътрешният министър.

Той подчерта, че в политическите кабинети в момента няма съпричастни към бившата ДС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
48
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
Комунистите не обичат истинските родолюбци... - Цецо, народът всичко вижда и е с теб...
140
0
 
2
 
! Отговори
До 127 преди 13 години
Тогава жална ИМ майка!
139
3
 
24
 
! Отговори
Одра преди 13 години
.Гнусния цвъцко не се засрамва ,че го хванаха в крачка как е крал ,сега търси ново поле да ръси простотии и набира точки за потъващия си рейтинг.
138
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А тоя още жив ли е?
137
2
 
19
 
! Отговори
! преди 13 години
Предпочитам без никакво правителство, отколкото с такова! В България политик е еквивалент на беля на главата на народа и дране на живо на последния.
136
0
 
16
 
! Отговори
Общи преди 13 години
Тоя Цецко пък ако знае него какво го чака като загуби следващите избори, ще му се види краят му.Мястото ще бъде на Майор Векилски - ще излезнат на яве фирмичките спонсори, апартаменчетата, каналите по митниците и т.н.Да гледа себе си не го чака нищо добро.
135
1
 
18
 
! Отговори
БГ преди 13 години
БРАВО ЦЕЦКО !!! БРАВО !!! НИЕ ТИ "ВЕРВАМЕ" САМО ДЕТО ПОБЕДАТА ви НЯМА ДА СЕ СЪСТОИ. ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ НАПАТИЛИТЕ СЕ И ОГРАБЕНИ ДО КОСТИ БЪЛГАРИ ДА НАМЕРЯТ И ПОДКРЕПЯТ ЕДИН ДОСТОЕН БЪЛГАРИН. СТИГА *** И "ДЕСНИ" *** ДЕРИВАТИ КАТО ГЕРБ.АТАКА,НДСВ, РЗС,ДПС,ЛИДЕР И ЦЯЛАТА ОСТАНАЛА ПРОРУСКА.....................
134
3
 
19
 
! Отговори
хайдук преди 13 години
500 години рибство и накрая седем милюна българия , две години герб и накрая края
133
1
 
18
 
! Отговори
desync преди 13 години
PR-a няма да те спаси този път, г-н физкултурнико. Време е да хванеш приятелката си Веска Маринова (бел.ав. - Веселин Маринов след операцията за промяна на пола) за мазната, потна ръка и да си се приберете на село. Спри да излагаш себе си и народа и си *** с мир!
132
1
 
14
 
! Отговори
те преди 13 години
колкото неща наобещаха през 2009, ако 20 % от тях изпълнят пак ще е добре, но няма никакви изгледи, освен евтини номера за замазване на очите, нищо друго налице... е, и тук там някой имот
131
1
 
16
 
! Отговори
е преди 13 години
Тези приказки ме навеждат на мисълтта, че изборите отново ще се купят от "Герб"... Тъжно за тях, защото след това народа ще избухне и ще стане страшно- хубаво е да го знаят от сега.
130
0
 
11
 
! Отговори
съпричастен преди 13 години
По думите му всеки, който е бил съпричастен към бившата тиквена герб, в бъдеще не трябва да бъде назначаван на ръководни постове, които да представляват страната ни.
129
0
 
12
 
! Отговори
ние от герб преди 13 години
Цецо ДС-то: Долу ДС!
128
0
 
10
 
! Отговори
Бреййй преди 13 години
Петролът все по-малко и все по-скъп28.03.2011 20:457С по-високи такси ЕС подканя бизнеса да се откаже от магистралитеХахйаха,най голямия успех на ГРОБ,а трява да го зарежем...тия ще свършат ли нещо полезноЮ???????????????????????????
127
0
 
8
 
! Отговори
Бойкова РБ преди 13 години
"ТЕМЕРУТ"
126
0
 
24
 
! Отговори
обективен преди 13 години
нормално е ГЕРБ да загубят изборите, нищо не свършиха от многото си обещзния, а мина половината мандат реално. още нещо бая важно е и това, че ченгетата се оказаха мнозинство в тяхната политическа формация. така че и това за дипломатите Десари вече не хваща декиш, тези трябваше да бъдат изметени още в началото на Борисовото управление..
125
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Вие със сигурност няма да спечелите тези избори ! Гарантирано!!!!
124
0
 
13
 
! Отговори
до бай Х. преди 13 години
аз съм картофопроизводител,давам ниви под наем,семе и ноу хау,моля заповядайте
123
9
 
4
 
! Отговори
призив преди 13 години
съсели от всички страни съединявайте се
122
0
 
15
 
! Отговори
Цвъкльо преди 13 години
Ни мъ глейти мени чи кридъ, глейти ваЗ да ни ви фанъ!