До три седмици – сделка за "Булгартабак"

Цената не била водеща при приватизацията на гиганта
Обновена: 30 мар 2011 11:09 | 30 мар 2011 11:09,
109
До три седмици – сделка за "Булгартабак"
Снимка: архив Булфото

До три седмици ще бъде готова сделката за приватизация на "Булгартабак", обяви пред БНР шефът на Агенцията по приватизация Емил Караниколов.

За критериите и начините, по които ще бъде формирана цената, той каза:

Още по темата

"Не може да кажем, че водещото в тази приватизационна сделка ще е цена. Това трябва да бъде ясно. Ако беше цената, считам, че досега това дружество отдавна щеше да е приватизирано.

Колкото повече навлизаме в процеса за приватизация на "Булгартабак", толкова и виждаме исторически, че той е много обвързан включително с изкупуването на тютюн, със социални дейности.

Оттук нататък ние и нашият консултант преценихме, че ние трябва да дадем такава тежест между цена и социални ангажименти, за да има баланса, за да не изгоним самите инвеститори", отбеляза Караниколов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
12
 
8
 
! Отговори
до 10 преди 13 години
пиши на кирилица и не намесвай костов.той продаде вече фалирали и с милиони дългове предприятия.долу герб.да изгоним подтисниците
14
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Когато цената не е определяща , определяща е комисионната . . .А тия приказки за некви социални бла...бла.. ги разправяйте на . . . спирам че ще ми изтрият коментара . .
13
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това е една апетитна хапка. Килограм тютюн струва 5лв/кг за второ качество. Кутия цигари 5лв. От килограм тютюн колко тутии стават според вас? Това е по-печеливш бизнес и от наркотиците в момента. Нема такава лапаница. И Е ЗАКОННО най-вания момент. Защо да не я приватизират? Само трябва някой да се отчете в партиината каса БАТЕ БОЙКО и цената не е от значение разбира се.За това сме на това дередже но ще дойде ден и то скоро та да се чудят за какво са им тези пари както беше през1989г има/нема лв
12
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ама много ясно цена, че не е водеща, тя е като за нас-Гърбавите, ***....
11
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Оставаше и цената да е определчща. Естествено, че комисионната е определяща. Нямаме никакво съмнение!
10
2
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
едни бтк други булгартабак.ето това са комунистите.за балкан и кремиковци не коментирам защото те бяха фалирани за разлика от тези.долу герб
9
2
 
4
 
! Отговори
ккк преди 13 години
точно обратното мой човек, според мен крайната цена ще падне...ега съм прав
8
5
 
6
 
! Отговори
az преди 13 години
кви 40 - 50 милиона бе ***....ти имаш ли представа колко са тези пари...дневно!!!! Говорите си тука всякакви плъхове...за щяло и нещяло...разбирачи....
7
8
 
5
 
! Отговори
Инкогнито преди 13 години
До 3: Стига си мрънкал. Това беше очаквано - Дянков имаше желанието да прададе БТ през БФБ и така гарантирано щеше да получи максималната възможна сума за него, но за съжаление премиерът ни е женски полов орган и не може да издържи на рекета на няколко хиляди тютюнопроизводители.П.П. Тия 40-50 млн. откъде?П.П.П. Колкото до Кремиковци - комбинатът не трябваше да бъде приватизиран, сринат със земята, теренът рекултивиран и на негово място трябваше вече да се намира модерна индустриална зона. ;)
6
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
TUK KOSTOV E CARICA
5
3
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
биография на караниколов-*** гербаджия на 30 години който решава съдбата на най-доходоносното в момента обединение.ей спрете се бе гнусни гербаджии
4
4
 
7
 
! Отговори
,,Lari,, преди 13 години
IMAM,1 LEV,DALI SHYE GO VZEMA... KU...VI NEPORABENI.
3
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Айййдееее, ойде. В уплахата си тия *** ще продадът предприятието дето носи по 40 -50 милиона дневно за 400 млн. Спрете ги хора.. това е национално предателство... Спомнете си кремиковци, балкан, нефтохим, бтк.... и още много други паднали в неравната битка с обединените сили на външните корпорации и българопредателите!
2
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тези от ГЕРБ тоатлно ще сринат България ! Каквото остана за преватизиране.... ще го преватизират и след 1 година партията им отива в забрава.
1
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз имам 50 стинки дали ша ми го дадат?