Не съм уронила престижа на ГЕРБ!

Красимира Симеонова поемала вината, но не иска да напуска
Обновена: 19 апр 2011 14:55 | 19 апр 2011 10:43,
218
Не съм уронила престижа на ГЕРБ!
Красимира Симеонова. Снимка: ГЕРБ

Не съм уронила престижа на партията и няма да напусна ГЕРБ, но поемам цялата отговорност за случая в Пещера.

Така депутатката Красимира Симеонова коментира пред Dnes.bg скандалния случай с партийната агитация на ученическо състезание в Пещера, на което децата сглобяваха лозунга "Ние сме ГЕРБ, с теб сме по-силни".

На въпрос по какъв начин тогава смята да поеме отговорността, Симеонова коментира:

"По какъвто обществото, родителите, цялата общественост на Пещера и партийната структура на ГЕРБ решат". Тя заяви, че не знае какво наказание я грози, тъй като досега не се е сблъсквала с подобни случаи.

Но отново повтори, че цялата инициатива е била продиктувана с добри намерения, които в крайна сметка не били завършили добре.

Тя не е знаела какъв надпис ще излезе в края на състезанието и скандалния лозунг го видяла "на последната права". Точно тук вижда и своята отговорност, че не е проверила първоначално сценария.

По думите й Симеонова била подведена от младежката структура на партията, които били "пренавити" да бъде организиран един добър спортен празник на децата, но това не я оневинявало. Никой не допускал, че подобно лого може да се появи на подобна инициатива.

"Добронамерена беше нашата инициатива. Искахме да покажем друга светлина за развитие на децата като спорта, а не кафенетата и наркотиците", обясни още депутатката.

Още по темата

Тя с голямо въодушевление е подкрепила инициативата, като разходите за нея били поети изцяло от партията. Симеонова подчерта, че винаги, когато имало малко средства, се включвали в благотворителни дейности.

От своя страна министърът на образованието Сергей Игнатов беше категоричен, че ако се открият виновни учители и директори на училища, те ще бъдат наказани, тъй като били нарушени два закона - Законът за народната просвета и Законът за защита на децата.

Вече се извършвала проверка на случая.

"Ние 20 години за борим за департизиране на образователната система в България и няма да допуснем да върнем времето назад, защото си спомняте каква беше преди партийната пропаганда в училищата", отсече министърът във Варна.

Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ на следващото свое редовно заседание, след като се запознае с всички факти и обстоятелства около организирането на ученическото състезание под патронажа на Красимира Симеонова, ще вземе решение по случая, съобщиха след скандалния случай от ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


218
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Поредната натегачка , като оценкаджиите на Бойко.
122
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тиквените червенотиквеничковчета!
121
3
 
27
 
! Отговори
Идва преди 13 години
Изпратиха Тиквената чета да пише и замазва резила
120
2
 
9
 
! Отговори
До БКП преди 13 години
Ало..БКП, възпитаниците ви, от ГЕРБ, много грешки правят попривикайте ги ... стига са излагали партията-майка.
119
1
 
2
 
! Отговори
227 преди 13 години
Извадете отново метлите и почнете, другари, наред изобилна е земната смет, многобройни са тука злините! Всяка *** и търтей негоден, всяка тлъста и гойна *** е започнала *** война, за да граби от хляба народен. И подреждат се вечно все тия народняк, демократ, радикал, и потънал е всеки във кал, но пред вас ще застане светия. И ще търси поддръжка най-близка, ще ви моли за изборен глас, за да може по-после над вас да се гаври, тъй както поиска. Ала тази история стара неведнъж се повтаря със теб но ще бъдеш ли още ти слеп да понасяш без ропот товара? А сега, в тия избори нови, разбери своя подвиг велик: изпрати на свинете ритник и ще скъсаш ти свойте окови.
118
5
 
2
 
! Отговори
Мавъра преди 13 години
Кой не скача е ГЕРБЕР!
117
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Г-жа Симеонова изобщо не е виновна, защото и децата вече разбраха, че сегашното ни окаяно положение се дължи на комунистическите социалисти от БКП/БСП заради безмерната си алчност. Така направиха така прехода, че се превърнаха във върли капиталисти и за 20 г. ограбиха страната ни, както и турчин не ни е грабил и сега когато ги изгониха от властта правят всичко възможно за да се върнат, защото живота не им е мил без да крадат. Това е Истината и тя няма как да се промени с лъжи и демагогия.
116
26
 
32
 
! Отговори
БСП----МАФИЯ преди 13 години
ИСКАМ ВЪВ ВСИЧКИ УЧИЛИЩА ДА ИЗЛЕЗЕ НАЙ-ИСТИНСКИЯ НАДПИС---"БСП СА ПРЕСТЪПНИЦИ И МАФИЯ"
115
4
 
2
 
! Отговори
пан преди 13 години
к,во като има лозунг. нали всички знаят кой е дал парите. ха,ха! няма пропаганда в ущилището.................
114
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Те са малки,но вече знаят да ГРЕБАТ!!!!
113
24
 
29
 
! Отговори
До черв. дописници преди 13 години
Абе ей, червените, алооо засрамете се, защото приятеля на червения ви президент, който отдавна препира откраднатите от него милиони - другаря Ковачки го наказаха с условна присъда за присвояване на 16 МИЛИОНА ЛЕВА, а сега сте ревнали, ами тия пари са откраднати и от вашия джоб, да не говорим за милиардите - над 100 милиарда потънаха в червените джобове на тия, които сега ви плащат да пишете глупостите си и да плюете срещу най-българския премиер - Борисов. А сега пък Симеонова ви е виновна, а кра
112
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И тия станаха като ония .Все са един дол дренки...А се клеха да служат на народа...
111
0
 
11
 
! Отговори
до 109 преди 13 години
Пич естествено имаш и доказателства за твърденията си нали?ХахахахахахаКефитеме Герб. Дай да викаме защо са ни доказателства.
110
20
 
8
 
! Отговори
за the show преди 13 години
Нека шоуто да продължи Гласувайте за Алексей Петров
109
12
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Снимка: ГЕРБ"Каквато ви снимката, такава и цялата ви работа.Некадърни ***.
108
12
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Към "празнуващите" в село Абланица се присъединила и депутатката от БСП Корнелия Нинова, която оправдала присъствието си в региона с посещението на президента Георги Първанов в с. Гърмен. Нинова не само не се притеснила, че присъства на зверството и то на светъл християнски празник, но и поздравила организаторите и местното население с празника. Много от присъстващите обаче коментираха, че появата на Корнелия Нинова в Абланица на празника не е случайно. През уикенда в региона бе "сготвена старата манджа" на старата коалиция БСП-ДПС, бяха коментарите. Щом Корнелия Нинова дойде на празника ни в Абланица, пазената в тайна досега предизборна коалиция БСП-ДПС става явна, не са случайни и совалките на представителите на Централното оперативно бюро на ДПС в региона, на депутатите от БСП и президентското посещение в Гърмен в един и същи ден. Щом разбрала, че ДПС нямало да издигат собствена кандидатура, Нинова директно се предложила от партията на Доган да подкрепят нея. Така само ден след срещата в Абланица, в медиите се появи и името на Корнелия Нинова като кандидат за президент.
107
18
 
4
 
! Отговори
Тройчо преди 13 години
Явно всяко стадо си има *** и ГЕРБ не са изключение. Добре е че си признаха, дано да си вземат поука.
106
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Тя не е знаела какъв надпис ще излезе в края на състезанието и скандалния лозунг го видяла "на последната права". Точно тук вижда и своята отговорност, че не е проверила първоначално сценария."Аз ли да знам?*** , *** , че вдлъбната!ОСТАВКА на ГЕРБ!
105
3
 
11
 
! Отговори
до,БАЙ КОЛЮ преди 13 години
абе ти издигаш в култ същите крадци като предишните,а това където го казваш да се гласува само за герб,ако не знаеш къде да да си го завреш ще ти покажа
104
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Не съм уронила престижа на ГЕРБ!"Естествено мила, няма как да урониш нещо, което дефакто несъществува.ХахахахахахахахахаП.П: Но девиза ми хареса закачих си подобен трансперант в *** и го свързах с кранчето на тоалетната чиния. Много е ободряващо. Хахахахаха