Не съм уронила престижа на ГЕРБ!

Красимира Симеонова поемала вината, но не иска да напуска
Обновена: 19 апр 2011 14:55 | 19 апр 2011 10:43,
218
Не съм уронила престижа на ГЕРБ!
Красимира Симеонова. Снимка: ГЕРБ

Не съм уронила престижа на партията и няма да напусна ГЕРБ, но поемам цялата отговорност за случая в Пещера.

Така депутатката Красимира Симеонова коментира пред Dnes.bg скандалния случай с партийната агитация на ученическо състезание в Пещера, на което децата сглобяваха лозунга "Ние сме ГЕРБ, с теб сме по-силни".

На въпрос по какъв начин тогава смята да поеме отговорността, Симеонова коментира:

"По какъвто обществото, родителите, цялата общественост на Пещера и партийната структура на ГЕРБ решат". Тя заяви, че не знае какво наказание я грози, тъй като досега не се е сблъсквала с подобни случаи.

Но отново повтори, че цялата инициатива е била продиктувана с добри намерения, които в крайна сметка не били завършили добре.

Тя не е знаела какъв надпис ще излезе в края на състезанието и скандалния лозунг го видяла "на последната права". Точно тук вижда и своята отговорност, че не е проверила първоначално сценария.

По думите й Симеонова била подведена от младежката структура на партията, които били "пренавити" да бъде организиран един добър спортен празник на децата, но това не я оневинявало. Никой не допускал, че подобно лого може да се появи на подобна инициатива.

"Добронамерена беше нашата инициатива. Искахме да покажем друга светлина за развитие на децата като спорта, а не кафенетата и наркотиците", обясни още депутатката.

Още по темата

Тя с голямо въодушевление е подкрепила инициативата, като разходите за нея били поети изцяло от партията. Симеонова подчерта, че винаги, когато имало малко средства, се включвали в благотворителни дейности.

От своя страна министърът на образованието Сергей Игнатов беше категоричен, че ако се открият виновни учители и директори на училища, те ще бъдат наказани, тъй като били нарушени два закона - Законът за народната просвета и Законът за защита на децата.

Вече се извършвала проверка на случая.

"Ние 20 години за борим за департизиране на образователната система в България и няма да допуснем да върнем времето назад, защото си спомняте каква беше преди партийната пропаганда в училищата", отсече министърът във Варна.

Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ на следващото свое редовно заседание, след като се запознае с всички факти и обстоятелства около организирането на ученическото състезание под патронажа на Красимира Симеонова, ще вземе решение по случая, съобщиха след скандалния случай от ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


218
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** ТЪПАТА И НАГЛА УФСЪ!
142
2
 
12
 
! Отговори
До 122 преди 13 години
"Извадете отново метлите,и почнете, другари, наред" изчистете си първо вашия обор, че осмърдяхте не само държавата ни, а осмрадихте и Европейския съюз с нечистоплътните си сделки и далавери. Батко, братко, Стойков, Ковачки, милионери, далавери, само смрад лъха от стогодишната кирлива бабичка, на която лакомията и е дошла до гуша на народа.
141
5
 
6
 
! Отговори
чичо преди 13 години
всички деца (НАД 85 Г.) са за бсп-хиените
140
0
 
6
 
! Отговори
До 142 преди 13 години
Ааа, тогава народа ще забележи , че положението му се подобрява
139
0
 
31
 
! Отговори
надуваеми кукли преди 13 години
Ако пожарникарят замени "депутатите" и министрите си, включително и себе си с надуваеми кукли, или с восъчни фигури, никой няма да забележи!
138
0
 
33
 
! Отговори
:) преди 13 години
Във всяка друга нормална държава, депутатката щеше да си е подала оставката и щеше да е забравен случия. Обаче тъй като сме в БГ и провенилия се народен представител не иска да изтърва кокала продължават да ни занимават с неговите грешки!!!
137
2
 
29
 
! Отговори
серго преди 13 години
Здравейте циркаджии!
136
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Авантаджийката казва : "но не иска да напуска ГЕРБ",но да се разбира, НЕ ИСКА ДА ИЗПУСНЕ КОКАЛА!Така е в партията-чума ГЕРБ!Хайде ГЕРБерясали, баданарката и замазвайте.
135
0
 
26
 
! Отговори
!?!?! преди 13 години
то къде у ГЕРБ престиж, та тая да го уронва ;)
134
28
 
24
 
! Отговори
БАЙ КОЛЮ преди 13 години
ПОСЕЩАВАЙТЕ САЙТОВЕТЕ КОИТО СЕ ПОСЕЩАВАТ ОТ ДЕЦА И ТИЙНЕЙДЖЪРИ И ИМ ПОМАГАЙТЕ ДА РАЗБЕРАТ И ДА ЗАПОМНЯТ ЧЕ ГЕРБ СА ПЪРВИТЕ ЧЕСТНИ УПРАВЛЯВАЩИ НА БЪЛГАРИЯ.И ЧЕ ВСИЧКИ ЗЛИНИ КОИТО СА СЕ СЛУЧИЛИ И СЕ СЛУЧВАТ СА УМИШЛЕННО СТОРЕНИ ОТ БСП-МАФИЯТА И ГОЦЕ-МАФИЯТА.НЕКА ЗНАЯТ ЧЕ БСП Е ТЕРОРИСТИЧНА ПАРТИЯ НА КРАДЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ.
133
1
 
21
 
! Отговори
генно обременени преди 13 години
Другари шашнати тиквени гербави! Какво става в тиквата на Красимира Симеонова? Какво става в тиквата на тиквата? Явно сте генно обременени да произвеждате само умствени отпадъци!
132
6
 
3
 
! Отговори
До 124 преди 13 години
Резил е вашата червена партия, ограбила народа ни, но явно се гордеете с това въпреки, че и вие не сте завиждане , защото комунистическата олигархия печели само за себе си, а не за народа. Сигурен съм, че вие червените дописниците не сте от тази олигархия, защото сега те са на Бахамите, а вие пишете глупости за пари, откраднати както от нас, така и от вас, но всеки си е избрал пътя. Предатели на тая съсипана от комунистите държава винаги е имало и ще продължава да има. Важното е никога повече та
131
1
 
16
 
! Отговори
БКП преди 13 години
БКП Възкръсна като ГЕРБ- има Младежки структури /ДКМС/ и те промиват мозъците на най малките - ПИОНЕРЧЕТА и ЧАВДАРЧЕТА и всички викат Бойко е велик и календар с образа му виси по всички канцеларии има КУЛТ КЪМ ЛИЧНОСТТА
130
1
 
21
 
! Отговори
наличие на вакуум преди 13 години
Другари тиквени гербави, какво става в тиквата на тиквата?Правилно! По всяко време ще имплодира, поради наличие на вакуум в нея!
129
12
 
2
 
! Отговори
БГ Съдия преди 13 години
Писна ми да се смучат новини от нищото
128
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
От много натягане ще ви се скъса веригата.
127
1
 
31
 
! Отговори
стига толкова преди 13 години
няма да гласувам за ГЕРБ
126
1
 
32
 
! Отговори
тъпа кифла преди 13 години
Каква депутатка е тая кифла, като поема отговорност, но не знае в какво се е провинила точно?!? Нарушила е поне два закона. Естествено, че не иска да напуска - няма да ходи да гони дивото, я..
125
1
 
26
 
! Отговори
по-слаби в мозъците! преди 13 години
Драги деца, с т.н. "герб" няма да станете по-силни, а ще станете по-слаби в мозъците!
124
1
 
26
 
! Отговори
Oho Boho преди 13 години
само КАЛИНКИ в герб