Дал или Доган – от трън, та на глог

Волен Сидеров категоричен, че в ДПС имало разцепление
20 апр 2011 16:23,
133
Дал или Доган – от трън, та на глог
Изгоненият Касим Дал не може да е алтернатива на Доган, твърди Сидеров. Снимка: Булфото

Изгоненият от ДПС Касим Дал не може да бъде алтернатива на Ахмед Доган, твърди лидерът на Атака Волен Сидеров.

Според него в партията на Сокола имало очевидно разцепление, особено след изключването и на Корман Исмаилов от парламентарната група на движението.

"Очевидно в ДПС има разцепление и то беше логично, защото там има няколко пласта активисти. Но не съм оптимист относно Касим Дал“, посочи Сидеров.

Още по темата

По думите му Дал е представител на радикалния ислямизъм, има връзки с турските спецслужби, кръгове, които работят в България срещу българската идентичност.

„Ако Касим Дал ще е алтернативата на Доган, то това е от трън, та на глог", отсече лидерът на Атака.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Predlagam da se ograni4i spama na Karaibrahim,nacvykal e mnenia prez dva tri posta,pisna mi ot nego.
127
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А така, верицата ви читашка, крайно време беше и вие да се хванете за гушите!!!Давайте, избодете си очите взаимно!
126
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Атака = ДПС = ГЕРБ . Медиите на депутатът от ДПС - Д. Пеевски работят за Герб и Атака . Това е очевидно.
125
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кулио, *** такъв, първо България се пише с главна буква и второ ти що не пишеш на български? Срам ли те е?
124
0
 
2
 
! Отговори
Пурко преди 13 години
Контраатаката, един активист на ДПС няма как да знае кое за какво е създадено, по простата причина, че той няма достъп до висшето си ръководство. А и да има, едва ли точно на него-активиста ще му казват такива работи. Ае стига с тия глупости, просто хората пращаха много писма на Волен с искане и надежда да направи партия на националистите. И той направи. Тва е.
123
0
 
2
 
! Отговори
3 7 5 преди 13 години
Освен Шумер е имало и друг център за добив на мед в древността - Каргал. Край него е бил и град Аркаим, който е по ранен от шумерските!...Трудна е да се признае, че най-древните огнища на евразийската цивилизация са били във Волго-Уралието.Аз допускам, че най-голямата загадка за учените е град АРКАИМ.Свещеният град на българите, в Източен Урал, близо да гр. Челябинск, построен и планиран в древността, е представлявал важно средище за космически контакти и за възникване на религията на Тангра. По своя строеж и планировка, в окръжност, градът наподобява летяща чиния и има твърде много сходство с митичната страна Шамбала в Централна Азия (9 квартала към посоките и полупосоките на света, и центъра). Неизвестен доскоро на науката, Аркаим е случайно открит от руските космонавти и строго засекретен до преди няколко години. Впрочем и днес не може да се посети и изследва от чуждестранни учени. Една огромна загадка за невероятни инженерни и технологични знания на древните българи, които са построили този космически град.Мнението на Учителя по този въпрос е категорично:- Аркаим действително е построен по космически план. Бил е затворен, изолиран район, в който посветени българи и космонавти от други планети са работили съвместно с векове... Когато са завършили определената задача, градът е напуснат от космонавтите, а в него започнали да се заселват и хора, които и представа са нямали какво се е вършело в него и да какво е бил използван. С течение на годините Аркаим се разпада... Остават само основите на сградите, чието предназначение и съвременните учени не могат да определят, за какви цели са конструирани. Остават само догадките, а това е предвидено в плана на извънземните учени...За медните рудници на Каргал... В близост до рудниците има паходки с извънредно значение... Надявам се в най-скоро време голяма част от местното население, което е с български произход в Башкортостан, да си "спомни" за древните поселения и подземните галерии, които не бяха изградени единствено за производство на медна руда, но създадени и за складове на древни изделия... Стара, прастара култура се съхранява в тези обл
122
0
 
1
 
! Отговори
kuliooo преди 13 години
da na balgariq ne na bolen prodajnika na dogan!nqma darjava s psihi4no bolen miloner!
121
2
 
6
 
! Отговори
Контра - Атака преди 13 години
Още 2006 г. един активист на ДПС ми каза, че АТАКА е създадена от Доган"С каква цел ?" - направих се аз, че му вярвам"Ами възрастните турци вече не се интересуват от политика и не ходят да гласуват. Трябваше някой като Сидеров, за да ги сплаши яко и да се върнат в ДПС"
120
0
 
1
 
! Отговори
kulioooo преди 13 години
ostavete turcite !otkrai vreme volen e bolen i da go lekuvat tozi 4ovek na dogana!
119
1
 
10
 
! Отговори
циганин преди 13 години
ах ,братя българи не си губете времето с този В.С той е производно на ДПС турците го осъзнаха и за това се цепят -разровете се в биографията на В.С и Доган ище видите много общи неща -Доган създаде Атака за да командва турците със страх -но много *** яхнаха историята и омразата към турците за ...но прекалиха и търпението на турците прелива-за едно е прав дал е поопасен и наистина ще стане от трън на глог
118
5
 
4
 
! Отговори
VALERI KARADJOV преди 13 години
G-N SIDEROV OT VASITE USTA IZLIZA SAMO EDNO-RASIZAM I FASISTKI KFALIFIKACII.NIKOGA ,NIKOGA BULGARIA NEMA DA TI DADE SANS ZA VLAST.TOVA SI GONABII V PROSTATA TIKVA.AMA CE SKAPANIAK
117
8
 
11
 
! Отговори
до караибрахим преди 13 години
Партията ДПС има 85% неграмотен електорат - доказан статистически факт.Простотията доказват и самите избиратели,които продължават да гласуват за един агент на ДС -предател работил за структури които уж са извършвали погазване на правата на фесовете по време на възродителния процес!Така е !Жалко е че в редиците им има и продажни българи(Пеевски,Цонев и др.) -всички до един са ***! Партията ДПС има 85% неграмотен електорат - доказан статистически факт.Простотията доказват и самите избиратели,които продължават да гласуват за един агент на ДС -предател работил за структури които уж са извършвали погазване на правата на фесовете по време на възродителния процес!Така е !Жалко е че в редиците им им
116
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много ми се иска и Доган и Сидеров още утре да влязът в историята и никога повече да не ги виждам и чувам.
115
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Волен защитава ДПС.
114
1
 
3
 
! Отговори
кокобо преди 13 години
Това ми беше мисълта,че всички исторически писания нямат връзка с елементарната човешка физиология.Приказките за 40-50 и 100 хилядни армий трябва да се прецизират много внимателно,както и теориите за великото преселение.За други физиологични неизбежности да не говорим.Дори при нормална смъртност трябваше по пътя на преселващите се да има огромни находки от погребения,а такива не са открити.Така,че кои от къде доиде според физиологията е доста по различно от историята.
113
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 86-Сигурно си злостен македонец,искаш да ни иронизиращ,но не се получава,защото на всеки е известно,че такава политика водите точно вие и затова сте станали за смях пред целия свят и за това в тази насока има хиляди вицове като онзи за луно,луно земльо македонска!!!
112
0
 
5
 
! Отговори
е преди 13 години
Извинявам се на всички съфорумци, ако съм й досадил. Но не аз съм виновен, че по политически причини историята, която се учи в училище е неправилна.Учебниците трябва да се пренапишат.
111
1
 
8
 
! Отговори
е преди 13 години
9. През периода 1965-1998 г. с помощта на спътникови снимки руски учени откриват в района на Южен Урал и Западен Сибир цяла протоцивилизация, която е разположена на площ с размери 150 на 400 км. Досега там са открити 17 града с 21 крепости. Най-голям интерес от тази страна на градовете, предизвиква тайнственият град Аркаим. Отговаряйки на официални запитвания от американска страна, руският археолог Г. Б. Зданович отговаря, "Това е свещеният град на Тангра и древните българи". Обектите са засекретени и въпреки че волжките българи знаят за тях, и искат да ги изследват, руските власти и досега не дават разрешение за това.
110
0
 
6
 
! Отговори
е преди 13 години
9. През периода 1965-1998 г. с помощта на спътникови снимки руски учени откриват в района на Южен Урал и Западен Сибир цяла протоцивилизация, която е разположена на площ с размери 150 на 400 км. Досега там са открити 17 града с 21 крепости. Най-голям интерес от тази страна на градовете, предизвиква тайнственият град Аркаим. Отговаряйки на официални запитвания от американска страна, руският археолог Г. Б. Зданович отговаря, "Това е свещеният град на Тангра
109
2
 
6
 
! Отговори
е преди 13 години
10. Академик Державин (1946) смята, че етногенезиса на българския народ достига с корените си далечното до - индо-европейско минало заедно с шумерите, иберите и италиките и, че "българите са българи, а не турци, не татари, не фини, не хуни, не чуваши, не славяни, а по своя произход те принадлежат към най- древните доиндоевропейски народи". До тези заключения той достига на базата на палеолингвинистичен анализ.