Дал или Доган – от трън, та на глог

Волен Сидеров категоричен, че в ДПС имало разцепление
20 апр 2011 16:23,
133
Дал или Доган – от трън, та на глог
Изгоненият Касим Дал не може да е алтернатива на Доган, твърди Сидеров. Снимка: Булфото

Изгоненият от ДПС Касим Дал не може да бъде алтернатива на Ахмед Доган, твърди лидерът на Атака Волен Сидеров.

Според него в партията на Сокола имало очевидно разцепление, особено след изключването и на Корман Исмаилов от парламентарната група на движението.

"Очевидно в ДПС има разцепление и то беше логично, защото там има няколко пласта активисти. Но не съм оптимист относно Касим Дал“, посочи Сидеров.

Още по темата

По думите му Дал е представител на радикалния ислямизъм, има връзки с турските спецслужби, кръгове, които работят в България срещу българската идентичност.

„Ако Касим Дал ще е алтернативата на Доган, то това е от трън, та на глог", отсече лидерът на Атака.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
1
 
6
 
! Отговори
до караибрахим преди 13 години
Ееех караибрахиме, не се научи да не четеш комунистическите историци. Има един историк, казва се Константин Каменов.... Първо всичи белобради дъртаци го обвиниха че лъже, после му откраднаха изследванията и ги представиха за свои. Трудно е да се отсее плявата караибрахиме, а още по-трудно е когато си предубеден.
47
4
 
8
 
! Отговори
аз преди 13 години
турците били наследници на Атила:)))))))))))))))))))))ама те не са турци бе...те са помохамеданчени българи...е как са наследници на атила...а другите българи не са)))а унгарците имат толкова общо с хуните,които са се появили..развили и изчезнали още преди някой да е чувал за маджарите...колкото турците имат общо с китайцитеправите се на интересни за да откраднете чуждата история,защото нямате своя
46
0
 
5
 
! Отговори
да преди 13 години
Наистина партиите ДПС, Атака и ВМРО са ***, които неямат понятие за истински демокрация и за спазване правата на другомислещите, на различните от тях, въпреки че те лично не са доказани интелектуалци, а съществуват само поради това, че използват подръжката на себеподобни ограничени елементи. Тези трябва да се забранят със закон за насаждане на омраза и нетърпимост къмдруги общества, които ги превъзхожда с морал, интелект, образованост и култура!
45
0
 
5
 
! Отговори
до караибрахим преди 13 години
Бог вече ни е омешал караибрахиме. Преди време ти казах че не можеш да избягаш от българското в себе си, за българина това е благословия, за чуждеещия се - проклятие.
44
2
 
4
 
! Отговори
new koz преди 13 години
абе кво я обсъждате тая про турска партия, свършиха парите да текut и почнаха скандалите. az сидеров немски или каквито и да било нацистки глупости не съм го чул, ако някой има видео да прати. турската партия е друго нещо там на български ще е чудо да ги чуеш,те са като секта. ама никой не ходи пред сараите къде сте бе вмро ???????????
43
6
 
6
 
! Отговори
КараИбрахим преди 13 години
Българските историци и етнолози от девет дерета вода докарват за да докажат, че гагаузите и турците в Североизточна България не са потомци на тюрко-българите, защото последните са славизирани. Хубаво, но къде са отишли славизираните тюрко-българи от тези места? Как на тяхно место се заселиха турците? Защо, живелият 9 години в Провадия през ХV в., добровничанин П. Гьоргич счита тамошните турци за остатъци от Аспаруховите българи? Защо сред *** Шкорпил намери предания, че са дошли от другата страна на Дунав, от Русия и превзели Добруджа, Делиорман и Шуменското поле и владели този регион дълго време; след това дошли гърците, а по тях турците. Между тях се предава, че построили крепостта Абоба и докарали течаща вода с водопровод? (Д.Ташковски, Кон етногенезата, с.80). Господа това са факти от историческото съзнание на този народ!
42
2
 
10
 
! Отговори
до 40 преди 13 години
За кой път да повтарям, че Кара Ибрахим е чист българин, който се е отчаял до такава степен от българите , че е започнал да ги провокира евтино като се прави на турчин.Този си е чист отчаян българин, нищо друго.
41
1
 
4
 
! Отговори
Кабули преди 13 години
Много е прав Фюрера, и то май за пръв път в кариерата си е абсолютно прав. Само че, това за Дал и Доган с пълна сила се отнася за Неговата АТАКА и за Каракачановото ВМРО - от трън, та на глог.
40
0
 
5
 
! Отговори
До 25 преди 13 години
Унгарците са наследници на хуните.Там и сега е често срещано името Атила. А хуните са братовчеди с прабългарите.
39
2
 
5
 
! Отговори
до караибрахим преди 13 години
Нещо си ядосан караибрахиме? Имам някои съмнения за теб..... за това кой всъщност си...
38
1
 
6
 
! Отговори
до караибрахим преди 13 години
Досега спазваше добрия тон, но в пост 34 деменцията ти отново надделя. Започвам да си мисля караибрахиме че и ти като македонците имаш някакъв комплекс от българите. Може би този комплекс е същият като на литературния караибрахим? Както знаеш, той не беше нито турчин, нито българин и бесовете в душата му го бяха превърнали в чудовище. Мисля че и ти, караибрахиме имаш някаква драма дълбоко в себе си. И мисля че не случайно си избрал този ник - това е съдба.
37
5
 
5
 
! Отговори
КараИбрахим преди 13 години
В мир,но отделно от вас.Опазил ме Аллах да се омеша с вас.
36
2
 
5
 
! Отговори
КараИбрахим преди 13 години
Прото-,Пра-,все тая.
35
4
 
8
 
! Отговори
ехо преди 13 години
Ей Караиб... ти си син на страхлива еничерска психика, когато някой от дедите ти някогашен българин от страх е сложил чалмата и сега ти си плод на този страх, дето не искаш да признаеш иските си корени български. Осъзнай се най - после и да заживеем всички в мир в тази наистина прекрасна страна!
34
2
 
5
 
! Отговори
до караибрахим преди 13 години
Всъщност караибрахиме, правилното название е ПРОТОБЪЛГАРИ, а не прабългари. P.S. В днешен Иран никой не говори персийски нали така? Но това не им пречи да са преки наследници на персите нали така?
33
3
 
4
 
! Отговори
КараИбрахим преди 13 години
Прости сте, защото непрекъснато повтаряте грешките си и не можете явно да се учите от тях.За да живеете по скотски, да разсъждавате по робски и да не смее никой гък да каже на силните за деня. Така, както винаги е било.Така, както ще бъде и за в бъдеще.За да продължите да сте нация от роби.Независимо от това, че на единици от вас това не им харесва и не искат да се примирят, водещи са нулите, пълните нули. Тези, които разиграха спектакъла и които все още ви разясняват как страшно няма. За да не подивее стадото пред заколение.Което си предстои, с обезценката на лева, срива на банковата ви система и масовото обедняване и разорение.
32
6
 
2
 
! Отговори
Tina преди 13 години
За много неща Сидеров е прав.
31
0
 
2
 
! Отговори
Станислав преди 13 години
до 20-то: Във вашето село имате ли възглавници? Ако нямате да ти дам една за да се наспиш.
30
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до ЕРВИН РОМЕЛ гласоподавателите на ДПС не са неграмотните, неграмотни и наивни са най вече българите които вече се объркаха на кого и коя партия да гласуват и да се надупват то не бе СДС,БСП,НДСВ сега и ГЕРБ и пак неддоволни
29
3
 
4
 
! Отговори
до караибрахим преди 13 години
Виждам че си чел унгарски учебници, но ако прочетеш сръбски, словенски или руски учебници например ще видиш че в тях съвсем друго пише. Мислех те за по-интелигентен човек караибрахиме :))))))))))