"Атака" вижда предсрочен вот, ако Борисов стане президент

Сидеров: свръхсамочувствието на ГЕРБ ще им изиграе лоша шега
Обновена: 9 май 2011 10:49 | 9 май 2011 10:49,
72
"Атака" вижда предсрочен вот, ако Борисов стане президент
Волен Сидеров. Снимка: Архив Булфото

„Ще има сериозен катаклизъм, ако Бойко Борисов стане президент, и ще наблюдаваме пропукване във властта“. Това заяви пред TV7 лидерът на „Атака“ Волен Сидеров.

Той изрази своите опасения, че евентуалната промяна в поста на Борисов ще доведе до повече стабилност и продължаване на реформите.

„Отваря се път за дестабилизация, ако Борисов стане президент“, подчерта лидерът на Атака. Според него това може да доведе и до предсрочни избори идната пролет.

Волен Сидеров разкритикува и отлагането на окончателното обявяване на кандидата на ГЕРБ за през август. Сидеров подчерта обаче, че който и да е кандидатът на ГЕРБ, той няма да оттегли кандидатурата си за президент.

Още по темата

„Това политическо свръхсамочувствие и за местните избори ще изиграе лоша шега на ГЕРБ“, коментира още Сидеров.

Така според него се дава възможност на БСП да пробие в кметските избори – нещо, което ще бъде представено като успешно завръщане на левицата.

Сидеров призова вицепремиера Симеон Дянков да възстанови субсидията за Зографския манастир, която била спряна от финансовото ведомство още през 2009 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Болен и много долен....
63
1
 
2
 
! Отговори
никогаСОТИРпрезиденТ преди 12 години
Кречеталото - шизофреник е бивш комунист,дейно е сътрудничал на Държавна сигурност под псевдонима СОТИР сидеров!Нали се рабрахме драги ми форумци,че няма да избираме Президен,които е сътрудничал на ДС,КГБ ?! Плюс това агент СОТИР сидеров НЕ е никакъв политик,а е един вресльо бълващ злоба и си служи с хулигано-нацистки термини...
62
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Баси тоя има очи на извънземно
61
1
 
4
 
! Отговори
стг преди 12 години
мдааа , някой се усетиха че ще гледат следващия парламент по телевизията само ама атакисти няма да се плашите те и патроните ви от ГЕРБ са тръгнали натам бързо бързо
60
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тоя пък не мяса на човек
59
3
 
1
 
! Отговори
до 60 преди 12 години
Продажника ГОце като е ходил войник та какво ? Това може всеки да го види.
58
2
 
9
 
! Отговори
НЕРЕЗА преди 12 години
Волен не е ходил войник и е лежал в психодиспансер!Това може всеки да го провери!ТОВА ОСТАВА-ДА СИ ИЗБЕРЕМ ЛУД ЗА ПРЕЗИДЕНТ!
57
0
 
3
 
! Отговори
new koz преди 12 години
do 49. еми трябва да оттегли, Борисов е просто продължение на досегашните пoмяри. все още нищо съществено не прочетох за Сидеров. не играете партийно а мислете и коментиралите логично. не ме караите да се застъпвам за Сидеров, щото вашите любимци(борисов,станишев,запалката,овчаров,доган,надежда,костов,михов,пинокио,мургина) само в гукала да напиша които и да е от тях и им излизат далаверите и кражбите.
56
1
 
11
 
! Отговори
Matrixman преди 12 години
A дано, а дано, Сидеров да излезне на предсрочни избори. За да катастрофира в народният вот, и там да изтрезнее, до колко му е спаднала електоралната подкрепа за маргиналната му партия батака. Защото така могат да се манипулират социологическите агенции, и да си плаща хайрсъзина за да му раздуват резултатите, а на избори няма начин да шикалкави, и да му се докаже на този бавноразвиващ се, че батака затъва в батака. За това, а дано да се яви на избори самостоятелно, за да види сам с очите си падението си ненромалника му с ненромалник.
55
2
 
13
 
! Отговори
някой преди 12 години
А кой има вина за създаването на това свръхсамочувствие на ГЕРБ? Волен Сидеров и парламентарната група на Атака!
54
1
 
6
 
! Отговори
Александър преди 12 години
Писна ми от всички политици,само собственото благо гледате,за народа един по-...... .*** смотаните държавници,как пък така един не отиде в затвора,все невинни излизате.Политк да си в Бг само това му трябва на човек,4 години ти стигат.
53
2
 
6
 
! Отговори
БЕЗ КОМЕНТАР преди 12 години
През 921 г. арабският дипломат Ахмед ибн Фадлан е изпратен от халифа на Багдад като посланик и наставник при волжките българи, наскоро приели мюсюлманската вяра. По пътя към Волга (името на реката идва от болга, т.е. българска) изнеженият арабин минава през земята на хиляди неверни племена", които го ПОКЪРТВАТ С МРЪСОТИЯТА И ЗВЕРСКИТЕ СИ НРАВИ.
52
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Неволен президент
51
1
 
1
 
! Отговори
an преди 12 години
PROSTOTO PLEME PAK 6TE GLASUVA, I PAK 6TE IZBERE OT TRITE NAI DALGOTO. NA TOVA PLEME 22 GODINI VSE PO GOLQM MU GO ZABIVAT, I VSE NE MU STIGA. KOLKO LI GOLQM TRQBVA DA MU GO VKARAT, ZA DA RAZBERE VEDNAJ ZA VINAGI, 4E V MUTRESTANIQ IMA SAMO MUTRO-KOMUNISTI? PROSTO SE 4UDQ I SE MAQ, KAKAV NAROD JIVEE V TAZI MUTRESTANIQ? 22 GODINI DA TE GLEDAT V O4ITE, I DA TE LAJAT, I TI PAK DA GI KA4VA6 NA VLAST.TOVA TRQBVA DA SI ILI ***, ILI UMSTVENO OGRANI4EN, ILI ISPUSNAT OT LUDNICATA.
50
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ВОЛЕН ПРЕЗИДЕНТ !!!!
49
1
 
19
 
! Отговори
borokaro преди 12 години
ето започна се това което казвах преди доста месеци - Волен не само ще оттегли подкрепата си но ще почне да хули здраво ГЕРБ - е идват избори кво да правиш
48
17
 
9
 
! Отговори
до 46 преди 12 години
Искам да попитам тези, които псуват по Волен. Какво трябваше да направи след изборите - да бъде в опозиция с ДПС и БСП ли ?
47
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пич, безрезервно съм съгласен с първата част от изказването ти. Но с ВСИЧКО в последно то изречение - не съм и не мога да бъда. АТАКА не е националистическа партия, а Сидеров няма и най-малка представа какво е да си националист. Защото това е да се гордееш с народа си, с езика си, с културата си. Това е да даваш ВСИЧКО за доброто на народа си. А уронването на престижа на България НЕ Е добро, дори и когато е обосновано.
46
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Смешника Волен се сети да плаче на чужд ГЕРБ!7 нещастника от РЗС и независими,подпечатаха мнозинството на мутрата и сега болен разбра,че е употребен..отзад.Сега ще мрънка за "предизборно" споразумение с Бойко,зер иначе нямя да види Парламент и ще стане исинска маргинализирана партия от него,жена му, сина и шизоидното недоразумение с хитлериски мустак павката шопов!
45
2
 
16
 
! Отговори
Голям Праз преди 12 години
# 42 За ужас на всички, монополите и корупцията през последните 2 години станаха още по-големи и силни отколкото при управлението на Тройната Ламя! Къде беше Волен, докато Вальо Златев всеки ден повишаваше цените на горивата? #44 В Атака членуват толкова ***, че ако ги видиш, страх ще те обвземе. Препоръчвам ти, да се разровиш за информация за ДЖАМИЯТА, която АТАКА ще строи в Балчик!