Лошо, Сидеров, лошо

Цветанов коментира случката между лидера на „Атака” и посланика на САЩ
Обновена: 14 май 2011 13:47 | 14 май 2011 12:34,
265
Лошо, Сидеров, лошо
Снимка: Атака

Доста лошо за български политик – така вътрешният министър Цветан Цветанов коментира случката с Волен Сидеров и американския посланик, съобщи "Фокус".

В четвъртък вечерта лидерът на „Атака” отишъл на масата на американския посланик Джеймс Уорлик в столичен ресторант и му дал папка със „сметката” за ползването на български бази от американската армия. По изчисления на българския политик сумата е поне 2 млрд. долара.

Според версията на Сидеров той видял посланика случайно, а дипломатът реагирал гневно и го заплашил с думите: "Аз вас ще ви унищожа".

Още по темата

Според версията на американското посолство Волен Сидеров заговорил посланик Джеймс Уорлик "в опит да предизвика политически спор" по време на вечеря в столичен ресторант.

Коментарът на Цветанов за поведението на най-верния политически съюзник на управляващите е, че не може да се отнасяме така с дипломати, които представляват други държави.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
213
2
 
12
 
! Отговори
Оценката преди 13 години
Колкото повече ЦвЦв се изказва и показа по медиите, толкова повече намаляват симпатизантите на ГЕРБ!
212
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Като избирате и назначавате народните представители , поне им искайте медицинско!В случая Сидеров е абсолютно прав но не е този начина!А колкото до определението , което дава Ц.Ц.не е прав , защото той е омазан до врата!
211
3
 
6
 
! Отговори
Валери преди 13 години
Изненада ме леснодостъпния Американския посланик. Сидеров в кръчмата не се уреждат междудържавните отношения. Това че не те е растрелял трябва да благодариш на Господ.
210
5
 
14
 
! Отговори
дъръбъръ преди 13 години
За не просветените относно руските войници. Ние сме били външния щит на СССР! Само че какво ни бърка нас??? Нас ни бърка това,че няма производство в България,няма икономика! Евросъюза не ни искат,а САЩ си гледат само интерса! Въпрос на влияние! Предпочитам да сме с Русия,защото това е необятен пазар,продукцията ни предимно там може да си я продаваме! Славяни сме,говорим един език,по свързани страни сме. На САЩ какво ще продаваме??????
209
6
 
12
 
! Отговори
Марин преди 13 години
Базите на българска територия не са на НАТО, а на САЩ и тази държава би трябвало да плаща за това.Съжалявам, но веднага се виждаше, че г-н Уорлик не знае дипломатическия протокол. Чуждите дипламати нямат право да се изказват по въпроси на вътрешната и външната политика на страната в която се намират. Какъвто и да е Сидеров, той е български депутат, избран демократично и не може да бъде заплашван от чужд дипломат.МВнР трябва да изпрати нота, а г-н Уорлик да бъде отзован. Не сме бананова република
208
3
 
7
 
! Отговори
Към Цвеко! преди 13 години
Лошо, Цветанов, лошо!И като си помисля, че тоя лакей ЦЦ искаше да става президент и ми настръхват косите за бъдещето на България!
207
1
 
4
 
! Отговори
до 214 преди 13 години
Кой знае къде си служил в трета глуха. Разбира се че имаше руски военни в България. Аз като бях имаше доста. Идваха постоянно на учения.
206
4
 
0
 
! Отговори
211 е гнусен лъжец, преди 13 години
който или е изперкал дъртак и му е простено или,което е по вероятно е нечий платен лъжец използващ това,че младите хора нямат информация. сътветски войници в българия е имало по време на войната,когато страната ни беше в коалиция с германия и противник на съветския съюз и пр....
205
2
 
6
 
! Отговори
ето какво става преди 13 години
Ето какво прикрива Волен с цикаджийските си действия пред Уорлик:Иван Костов: Факти и числа доказват новата тройна коалиция ГЕРБ, ДПС и "Атака"
204
3
 
5
 
! Отговори
цецоооо преди 13 години
герберутрите,волен е ваш коалиционен,макар неофициален,партньор.кво го плюете.все пак бърше *** на тиквата и мие сурата на продажните политици.я,си гледайте агента с 6-те апартамента цецо,който скочи да брани наркозависимия уорлик,който се о*ра също като него.то к'во излиза,че най-верния официален коалиционен партньор на герб е американското посолство и другите американски агенти,които шетат свободно и в комфорт,осигурен от същия този цецо.хонорарите са от американците за предателството му!!
203
0
 
5
 
! Отговори
до 194 преди 13 години
Доста късно живееш момко!Сигурно и войник не си бил, но когато служех поделението ни беше на половина с руски ракети и ВОЙНИЦИ! Какво означава според теб на територията на една държава да присъства войска на друга? ОКУПАЦИЯ! Нали?!
202
4
 
8
 
! Отговори
Къде изчезна истинск преди 13 години
Тоя Сидеров е пълен бунак. Дебне чужди посланници по барове и ресторанти. Застанал като някой келнер да се обяснява с американския посланник. Лоша режисура. Мухлясал политик.
201
2
 
5
 
! Отговори
wc преди 13 години
А няма ли глава от НК, която да третира едно такова поведение!? Цветанов не е ли чел тези неща? Не знае ли процедура по отнемане на депутатски имунитет, за да се доведе лицето до съд или поне до специализирана психиатрична клиника.
200
1
 
22
 
! Отговори
евлоги преди 13 години
интересно защо толкова време след изборите фюрера сидеров мълча като дамски полов орган а сега като идват избори и този психопат се сети за базите на американците и затова че има дани дават пари.маи му трябват гласовете на тези които не искат бази те у нас.много плоско сидеров балами те умряха.а цецко шлифера и уорлик какво да ги коментира човек единия завършен мошеник с ранг на вътрешен министър а другия *** наркоман взел се за губернатор на суверена държава.и тримата са пълни *** .
199
11
 
7
 
! Отговори
до 204 преди 13 години
На нас *** ни трябват,а не политици! При тая анархия само Сидеров ще ни оправи! Всичките са подлезурковци! Хората които наистина могат да направят нещо хубаво не им се занимава с изпражненията в парламента...
198
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Съществото Цветанов е събирателен образ на днешния български политически(елит),а именно най-жалки слуги на масонско-еврейските интереси ,представлявани от САЩ ,но идва времето когато на тези седраско-либералстващи *** ще им се потърси сметка ,защото техния гръб в лицето на щатите вече са една фалирала страна която скоро като бита *** ще си подвие опашката и ще си отиде да си оправя порутената си страна и икономика ,тогава ще видим тия *** как ще висят линчувани по дърветата
197
0
 
19
 
! Отговори
хаха преди 13 години
до 197Кви руснаци те гонят пък теб...Москва 5 пари не дава за България..Има си съвсем други приоритети..Да не говорим че САЩ и Русия отдавна са се разбрали България да е най-мизерната държава ,където си правят експерименти ...Но сега при Тиквеното правителство това се вижда най-добре...Праявт Борисов на луд .Ту Ъорлик му се кара,ти путин го заняся...А нашия цъфти и току виж вземе та върже,хаха
196
8
 
10
 
! Отговори
elena преди 13 години
*** E SIDEROV ,NE POLITIK
195
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако двамата кретена се бяха сбили, щеше да е по-забавно.
194
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
kakto e trygnalo tiq amerikanci iska sveta da e tjahen