МВР било "като луд умора няма"

Европол: Варна е точка за внос на кокаин
Обновена: 16 май 2011 14:43 | 16 май 2011 14:00,
145
МВР било "като луд умора няма"
Снимка: БТА

Ние вярваме, че Варна е една такова точка. Така директорът на "Европол" Роб Уейнрайт коментира доклада на ръководената от него институция, според която морската ни столица е една от "вратите на кокаина в България".

Шефът на полицейската служба бе у нас по повод съвместна акция с МВР за предотвратяване на организирана група за фалшифициране на евро.

На пресконференцията днес премиерът Бойко Борисов подкани госта да коментира доклада на Европол в частта му за Варна, определена като "врата на кокаина" за Европа. Вместо това Уейнрайт лаконично потвърди констатацията.

Той съобщи още, че в България е заловено най-доброто фалшиво евро. Акцията станала факт, след като Европол подала информация за фалшификаторите на българските си колеги.

"Луд умора няма, той само се поти, това е ролята на МВР в България", отвърна от своя страна премиерът Бойко Борисов.

Той поздрави екипите на службите и Европол за добрата работа по случая с фалшивите банкноти евро.

"За съжаление имах доста неудобната ситуация да обяснявам, че като държава похарчихме пари и на българския, и на европейския данъкоплатец през 2003–2004 г., задържахме тази група, която е най-опасната в Европа и която прави перфектни копия на европейската валута, но те бяха осъдени условно с пет години изпитателен срок и аз не мога да обясни защо са осъдени условно", каза министър-председателят.

Още по темата

Той допълни, че съдът дори е върнал на собствениците им машина "Хайделберг", с която са правени фалшивите пари.

Няма как да обясня това на директора на Европол, заяви Борисов.

"Ако не бяхме дошли ние на власт да ги спрем, те щяха да отидат и в други държави", смята той.

"Питат ме за Варна като кокаинова врата на Европа. Има бум на различни пътеки и пътища, по които да се разпръсква кокаинът и Варна е една от тях", призна още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
16
 
! Отговори
Iwan преди 13 години
много ми е чудно това "луд умора няма" как са го превели на чужденецо :))))
38
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Питат ме за Варна като кокаинова врата на Европа. Има бум на различни пътеки и пътища, по които да се разпръсква кокаинът и Варна е една от тях", призна още Борисов.Разтърсващо признание на Боко! Това значи ли, че досега е лъгал:)
37
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Няма как да обясня това на директора на Европол, заяви Борисов."То трябва да знаеш и чужди езици!
36
3
 
15
 
! Отговори
hihihihihi преди 13 години
Изгони цуци консултанта и апартаменти..не се прави на луд!!
35
9
 
27
 
! Отговори
атомен физик преди 13 години
Пределно ясно е, че спечели ли ГЕРБ изборите - от това няма да остане държава. България трябва да се управлява от политик, а не от фигура чиито мотиви са избиване на комплекси :'" вижте ме колко съм як, (като бик и също толкова умен)"
34
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Blagosarenie na unikalnata tupota i egozemtruzam na toz 4ovek Bulgariq vliza vuv vse po-jestoka kriza.Opredeleno tova pravitelstvo nqma strategiq,da se zadviji komnomikata ili vzemat antikrizisni merki.Tolkova evtin populizum ne e imalo ot vremeto na Vulko 4ervenkov. No togava naroda e verval,sega nema koi da verva.Tazi inflaciq predizvikana ot neumenieto da se upravlqva i ot ludostta na Dqnkov zabiva Bulgariq vse po-dulboko!Koi 6te otgovara?Kude 6te sa Borisov,Cvetanov i Dqnkov kogato ruhnem?
33
2
 
14
 
! Отговори
25 преди 13 години
Бай Колю, че *** е глуповат, глуповат е, ама не чак до толкова :))) От тия двамата на снимката за единия вече се знае, че ако се кандидатира даже и до балотаж няма да стигне. Вторият се дърпа, щото знае какво го чака и колко много въпросчета има да му зададат та за туй ще се покрие и ще пусне на изборите някоя своя марионетка, та кат загуби да обяснява, че ние него си го искаме, ама кандидата му бил калпав та за туй се издънил :)))
32
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тази година на Цецо тъщата'Догодина на Бойко ЛеденикатаСлед още една година - ГЕРБ всичките в спецсъдаМного здраве на платените Цветанови драскачи
31
2
 
6
 
! Отговори
Даниел преди 13 години
Ние вярваме...... *** Европол-а, щом са го ударили на вярваме.
30
2
 
31
 
! Отговори
ръП преди 13 години
*** са каналджиите. Още на времето барнаха вноса на захарна тръстика с корабите и от тогава са основни вносители на дрога с корабите от Южна Америка, а Тиквата им е официален дилър на едро.
29
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Добре според вас може ли един нормален човек да говори типични български глупости пред чужденците, това все пак са срещи на високо равнище. Смеят му се зад гърба на Боко, а той си мисли, че му парвят евала... Излага ни яко!
28
24
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тази година ''Люлин ''Догодина ''Тракия '' След още една година - ГЕРБ печели втори мандат Много здраве на платените кутеви драскачи
27
1
 
14
 
! Отговори
Шерлок Холмс преди 13 години
Замислете се обаче върху следното - ОК, за съда знаем, че е корумпиран, тия са си платили, пуснали са ги. Не е изненада. А МВР къде са спали, че се налага Европол да им пуска информация (при което те, искат, не искат, просто трябва да се задействат), за да ги хванат тия??? Дори Цвъцко не е толкова глупав, че да мисли, че тия внезапно са открили Бог, разкаяли са се и "повече няма да правят така".
26
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
24 - Аааа! Неее! Искаш пак да избера за Президент човека, който нареди на МВР да пази *** като разграбваха мандрата и убиха човек пред техният поглед безнаказано:) Няма как да стане!
25
3
 
16
 
! Отговори
Бай Колю преди 13 години
Ама пък кви са ни убави, а?!?!Вижте ги и двамката на картинката по горе!Майтапа на страна, ама вярвате ли, че някой би искал президент с такова малоумно-милиционерско излъчване?! На мен поне не ми се вярваше доскоро! Смятах, че ще изключително срамно за всеки един от нас, за всеки българин, да изберем някакъв подобен тъпир да ни представлява пред света! Не мислех, че сме Чак толкова прости! Ама каго гледам, и като чета, излиза, че това са едни от кандидатите фаворити за спечелване на изборите?!?!?!?! Ей, все не вярвах, че чааааак толкова сме затъпели, ама май, май....вярно ще излезе!!! Положението е отчайващо!!!!
24
38
 
24
 
! Отговори
истината преди 13 години
ГОРЕ НА СНИМКАТА ВИЖДАТЕ ЧОВЕКА КОЙТО ЩЕ БЪДЕ ИЗБРАН ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИТЕ,ЗАЩОТО В МОМЕНТА ПРЕЗИДЕНТ СИ ИМАТ САМО *** И ТУРЦИТЕ---КОИТО СИ ГО ИЗБРАХА ГОЦЕТО-МИЛИАРДЕРА.БОЙКО БОРИСОВ----ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИТЕ.ДРАСКАЧА НА БСП-МАФИЯТА МОЖЕ ДА ЗАПОЧВА С МИНУСИТЕ--НЯМА ЗНАЧЕНИЕ.БОЙКО ЩЕ БЪДЕ ИЗБРАН С ГОЛЯМА ПРЕДНИНА.
23
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"На пресконференцията днес премиерът Бойко Борисов подкани госта да коментира доклада на Европол в частта му за Варна, определена като "врата на кокаина" за Европа. Вместо това Уейнрайт лаконично потвърди констатацията."Няма да му се обяснява на Мутрата, я!
22
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
С мъка в сърцето ще кажа,че този народ си заслужава мъката и страданията,в които се гърчи и мизерства!Когато сам не искаш да си помогнеш,значи си слагаш главата на дръвника!Когато упорито не искаш да разбереш,че от теб и целия ни народ зависи нашето бъдеще,а не от една шепа крадльовци с кухи мозъци,значи ти харесваш живота си тук и сега!Но има хора,които ще се преборят,сигурен съм!
21
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
1 - Адмирации! Много точен и безкропомисен анализ с невероятно малък брой изречения!
20
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Платени Кутевисти